Telefonları açmayan eş?

Yok ya ne boşanması zaten boşanacak olan kadın en başta konusuna yazar, belirtir, dertleşir o ayrı. Ama '' ne yapacağım bilmiyorum '' demez. Ayrılınca daha kötüsünü yaşarım korkusu var. Muhtemelen buraya da '' benzerini yaşayan varsa teselli alırım yalnız değilimdir herhalde'' diye düşünerek yazdı. Sürekli adamın yalanlarını savunuyor. Hayır madem ikna oldun eşini böyle kabullenerek devam et kimse sana zorla boşan demez o zaman kime ne..

Başından sonuna hata silsilesi dolu. Eşininz evlilik yürütecek karakterde değil. Telefon açmamak nedir ya. Ben de eşimi önemli biryere gittiyse asla aramam ama aradıysam muhakkak önemlidir ve oda telefonu açar. Açmazsa benim kafamda herşey bitmeye başlar o yıkıntıyı durduramam. Kötü zamanımda acil durumda yanımda olmayacaksa hiç olmasın yahuuu

kendi çoçuğuna bakmayan bir adamla evlenmek için motivasyonunuz neydi acaba birde çoçuk yapmışsınız şaka gibi insan kendini ve çoçuğunu göz göre göre nasıl ateşe atar? adlı çalışma bravo valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…