Tekrar evlilik düşünüyorum ?

Sen küçük bir çocukla tek başına kaç gün yaşadın? Kimsen yokken, maddi manevi tek başına hem çalışıp hem çocuğa bakabilmek ne demek biliyormusun? Çalışsam çocuğumun yanında olmayacağım, çalışmasan hiçbir gelirim yok baba maaşından başka. Ayrıca sadece maddiyat mi hersey? Tek başına boşanmış,bakımlı bir kadının her ortamda dikkat çektiğini, tek derdim calismakken birilerinin surekli tanismaya konusmaya yeltenmesi, yanimda bir kız çocuğuyla basima birsey gelecekmi korkusu.Kizimi 5 dakika biryere birakip ekmek almaya bile gidememek.Ayni sofrada oturup yemek yiyebileceğin, ailecek destekleyecek birileri varken .... yasamadiginiz bilmediginiz şeyleri elestirmeyin
Bu yuzden mi dövdünüz 3 yaşındaki bebeği? Bakımlı ve boşanmış bir kadın olarak yaşadığınız büyüüük zorlukların hıncını o masumdan mı çıkardınız?

Bilginiz olsun velayetin değişmesi o kadar kolay değil. Siz hem çalışıp hem çocuğuma bakamam yalnız olursam diye düşünüyorsunuz ki haklısınız. Evlenirseniz çalışmayıp çocuğunuza bakabilirsiniz doğru. Lakin atladığınız kısim velayet size verilecek mi geri ?

Kızlar benim 3 yaşında kızım var, bosanma sırasında ev tutma iş bulma aşamasında olduğum için, ben babamı 17 yaşımda annemide 6 sene önce kanserden kaybettim. Kizimin geçici velayeti babaya verildi, babası da çocuğum tümden onda kalsın diye kızım yanimda yokken darp raporu falan aldı büyük bir iftiraya uğradım. Yakında büyük ihtimalle kızım yanıma gelecek...
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?
Tek başına büyütme elin ne olduğu belli olmayan sapık mıdır pis midir leş midir bilmediğin bir adamla yangından kacırır gibi 3 yaşındaki kız evladınla evlen.
erkeksiz duramıyorum desene açık açık kimi kandırıyorsun? Sizin gibiler Müge anlıda.
Babasına ver çocuğu senin gibi bir anneyle olup istismar olmasından iyidir. Öz babasında kalsın elin herifiyle kalacağına.

Sen küçük bir çocukla tek başına kaç gün yaşadın? Kimsen yokken, maddi manevi tek başına hem çalışıp hem çocuğa bakabilmek ne demek biliyormusun? Çalışsam çocuğumun yanında olmayacağım, çalışmasan hiçbir gelirim yok baba maaşından başka. Ayrıca sadece maddiyat mi hersey? Tek başına boşanmış,bakımlı bir kadının her ortamda dikkat çektiğini, tek derdim calismakken birilerinin surekli tanismaya konusmaya yeltenmesi, yanimda bir kız çocuğuyla basima birsey gelecekmi korkusu.Kizimi 5 dakika biryere birakip ekmek almaya bile gidememek.Ayni sofrada oturup yemek yiyebileceğin, ailecek destekleyecek birileri varken .... yasamadiginiz bilmediginiz şeyleri elestirmeyin
Hadi oradan el kadar bebeğin varken fingirdeyemedin öldün mü 😀 çocuğa bi de el kaldırdın öyle mi daha ağır konuşurum da hadi neyse

O zaman boş konuşma sen benim gibi 3 yaşındaki çocuğunun tüm ihtiyaçları evinin ihtiyaclarni tümünü karsila birde çocuğuna mutlu bir anne ol. Market alışverişini kendin yap, eve gel yemeğini kendin yap, elektrik su hepsini karsila. 1 ay bunu yap bakiyim boş konuşma
Saydıklarinin 5 katını tek başıma 15 yıl yaptım, üstüne de bir yüksek lisans, iki sergi yaptım.... Ne var bunda? Her kadın yapar...

Günümüzün ev hanımları klavye bekçileri.. suan ise girdiğimde aldığım maaş 25 bin evin kiras 15 cocugumu kreşe verirsem 15 bin TL. Siz çocuğunuzu sırf bu yüzden babaya verirmiydiniz o babanın ve ailesinin ne kadar kötü olduğunu bildiğiniz halde cocugununuz öyle bir ortamda büyümesine size düşman yetişmesini istermiydiniz. Kizimi yanıma alacağım suan kiradayim zaten kendime ait bi düzenim var. Bunu sonra düşünüyorum. Bundan 25 sene önce annesi bakmış bilmem ne, annesinin bırakacak bir annesi yakını vardır çocuğunu. Benim kimsem yok! Suan 25 sene önceki şartlar yok ,sadece kreş masrafı 15 bin. Hey yavrum hey, cocugu kreşe ver kendin çalış diyenler. Tamam vereyim evin kirası ni da sen öde. Boş yapmayin
Paraniz yoksa doğurmayacaksiniz valla.
Her seyi düşünmeli insan, çocuk yapıyorum ama tek basima da bakabilir miyim diye? Ha yok bakamam, esim olmazsa sokakta kalırım, hicbir seyi ödeyemem, yettiremem diyip dogurmamali.
Bir kadin cocugu sadece kendine guvenerek yapmalı.
25 sene once de yapamazdiniz muhtemelen.
Hatta o zamanlar mahalle baskisi vs (nefret ederim bu sıfattan) dul kadin olmak ve cocuklarina kendin bakmak kolay değildi, kolayi birakin herkesin de harcı degildir.

Benim annem de 3 ve 4 yaşındaki 2 çocukla 26 yaşında boşandı çok gençmiş ve güzelmiş zorluk yaşamış 99 depremi olmuş mesela annesi babası çocukları bırak gel demiş sonra koca apartmanda kömürlüğü layık görmüşler dönememiş. Onun mesleği vardı 1 sene sonra öğretmen oldu bizi yanında götürdü. Evlendi de iyi ki evlenmiş ömür boyu yalnız mı olacaktı hiç utanmıyorum annemle. Ama boşanır boşanmaz evlenmedi. Ben 9 yaşındaydım 6 sene var 2 sene de sevgililik. Evlendiği kişi çocuk doktoru olgun bi adam çok seviyorum öz babamdan ayırt etmiyorum. Onun da kızı vardı birden 3 çocuklu aile olduk. Ama hiiiç kolay kabullenmedim. Annem çok pişman olmuş böyle anlatır. Onun oğlu olsaydı asla evlenmezdim der. Biz mutlu bi aile olduk ama her çift böyle değil. Halam da 2 kere evlendi 4 yaşındaydı kuzenim hiç evlenmemiş biriydi kocası. Sırf çocuk yüzünden ayrıldılar eltim de 2 kere evlenmiş 2 tane çocuğu var yanında değil. Velayeti vermeyen aile çocuğu evlenince size mi bırakır? Size dövdü iftirası atan eşine de taciz etti der. Mesela bir sorun olsa 2 kere boşanır mısın? Annem şimdiki zamanda olsaydım evlenmeye cesaret edemezdim der hep. Yani 3 yaşında çocuk ne ara boşandınız da sevgili buldunuz evlenecek kadar güvendiniz? Mutlu olan kadar mutsuz olmayan çok insan var. 30 yaşında yapılmış bu çocuk iyi kötü kariyerin oturması lazımdı. Nasıl geçineceğim sorusu için geç yani

Paraniz yoksa doğurmayacaksiniz valla.
Her seyi düşünmeli insan, çocuk yapıyorum ama tek basima da bakabilir miyim diye? Ha yok bakamam, esim olmazsa sokakta kalırım, hicbir seyi ödeyemem, yettiremem diyip dogurmamali.
Bir kadin cocugu sadece kendine guvenerek yapmalı.
25 sene once de yapamazdiniz muhtemelen.
Hatta o zamanlar mahalle baskisi vs (nefret ederim bu sıfattan) dul kadin olmak ve cocuklarina kendin bakmak kolay değildi, kolayi birakin herkesin de harcı degildir.

Bir de 4 çocuk istiyor sanırım konu sahibi mutlu olmak için.

Tamam şartlarınız uygun değilmiş çocuk babasında , babasında kalsın . Siz evlenmek isteyebilirsiniz ama maalesef çocuğu olan bir kadin icin bu cok zor. Baska adami eve getireceksiniz o çocuğun babasi değil ki aile ortamında büyümesi icin diyorsunuz. Ben cok yakinen birini biliyorum adam Almanya'da büyümüş ama türk kültüründe değildi, Alman çocuklu kadınla evlendi başta elleriyle çocuklara yemek yediriyordu daha sonra kendi çocuğu olunca diğer çocuklara siddet vs uygulamış boşandılar. Yani ben bilmiyor muyum diyorsunuz ama evlenmeyi düşündüğünüz kisi şuanda size ne dese yalan o da başkasının çocuğuyla ayni evde yaşamadı. Darp raporu aldi demişsiniz çocukta belirgin bişey yoksa nasil darp raporu verdiler? Eğer varsa siz yapmadiysaniz kim yaptı

Günümüzün ev hanımları klavye bekçileri.. suan ise girdiğimde aldığım maaş 25 bin evin kiras 15 cocugumu kreşe verirsem 15 bin TL. Siz çocuğunuzu sırf bu yüzden babaya verirmiydiniz o babanın ve ailesinin ne kadar kötü olduğunu bildiğiniz halde cocugununuz öyle bir ortamda büyümesine size düşman yetişmesini istermiydiniz. Kizimi yanıma alacağım suan kiradayim zaten kendime ait bi düzenim var. Bunu sonra düşünüyorum. Bundan 25 sene önce annesi bakmış bilmem ne, annesinin bırakacak bir annesi yakını vardır çocuğunu. Benim kimsem yok! Suan 25 sene önceki şartlar yok ,sadece kreş masrafı 15 bin. Hey yavrum hey, cocugu kreşe ver kendin çalış diyenler. Tamam vereyim evin kirası ni da sen öde. Boş yapmayin
Ya sen hangi kismi anlayamadin acaba ? Hem diyorsun ki kizima herseyin en guzelini alirim hem diyorsun ki 25 bin maas aliyorum . Cocugu babasindan almak icin ve rahat yasatmak icin evlilik istiyorsun anladik o kismi da millete ne diye ofkeleniyorsun biz mi sana 25 bin maas veriyoruz yada geldik zorla mi bosadik? Insanlarda diyor ki bu sebepler icin cocugunu apar topar YABANCI bi adamla ozellikle cocugun kiz cocuguyken ayni eve sokma diyor cocugun kendi babasi bu kadar kotuyken (!) elin adami ne cikacak nasil bu kadar eminsin diyor

Hahahhajaha 10 senedir yalnız yaşıyorum, bakımlı bir kadın olarak kimse benim için sıraya girmedi 😂🤣😂

Daha öncede konu açmıştım, kocamla 2 senedir çekişmeli bosanma davam devam ediyor. Bosanacagim diye bebeğim 1 yaşındayken yanimdan kacirdi ve 1 hafta sonra kızım yanimda yokken darp raporu aldı.dizinde ve kalcasinda morluk varmış. Hakkimda suc dosyasi açılınca, mahkemelik olduk ,boşanmayla birlikte 1 yaşındaki kızımı darp etmişim gibi mahkemeye ciktim. Darp raporlarının incelenmesini, ve kizim ynimda yokken alınan darp raporu ve öncesindeki tüm mesajlarımı sundum ve hakim beratimi verdi. Kızıma siddet uyguladigim yönünde bir delil olmadığını raporlamis.
Şimdi boşanmanın karar aşamasına geldik ve hakim mahkemenin sonucunu istedi. Yani velayeti bana vermek için:))
Ve eski kocamın avukati o kadar pislik biri ki ,davayı istinafa taşımış. Hakkimda boşanma davası boyunda hiç gerçek olmayan kızımın yanıma geldiğinde başına birseyler geldiğinden eli kolu yandigindan, çocuğum yanıma geldiğinde siddet gördüğü gibi Asla gerçek olmayan iddialar ortaya attı.
Oysa ki ben, kızımın hasretinden her gece ağlarken, geldiğinde ona yemeyecegini bile bile yemekler yaptım. Ayaklarını bile öptüm. Kokladım.... Ve her durusmaya çıktığımda bunları söylediler...
Şimdi Allah'ın adaleti tecelli edecek umarım benim için şu mübarek günlerde dua edermisiniz ? Yavruma en yakin zamanda kavuşmak istiyorum
Not: Konu sahibi daha boşanmamış.

Not: Konu sahibi daha boşanmamış.
Boşanmadan koca peşine düştüğü için vicdan rahatlaması için burdan canla başla kendisini savunuyor, amacı zaten fikir almak değil, amacı kızının mutluluğu hiç değil, kocasız kalmak istemiyor bunu da yargılamıyorum ama büyük ihtimallede internetten tanıştı, umarım o çocuk sağ salim mutlu mesut büyür

Hahahhajaha 10 senedir yalnız yaşıyorum, bakımlı bir kadın olarak kimse benim için sıraya girmedi 😂🤣😂
Konu sahibi nasıl bir çekicilikte kadınsa artık biz anlayamıyoruz yaşadıklarını zaar! Aşırı bakımlı boşanmış bir kadın olarak etraftaki tüm erkeklerin yarattığı sıkıntılardan dolayı bunalıp 3 yaşındaki bebeği hastanelik edecek kadar hırpalayarak velayeti kaybedecek noktaya geldikten sonra yeniden hem de hiç tanımadığım bir adamla evlenip kızımı geri alıp, yeni kardeşler yapıp aile ortamında buyutucem iddiası burda gördüğüm anti-annelik örnekleri arasında ilk üce oynar...

Konu sahibi nasıl bir çekicilikte kadınsa artık biz anlayamıyoruz yaşadıklarını zaar! Aşırı bakımlı boşanmış bir kadın olarak etraftaki tüm erkeklerin yarattığı sıkıntılardan dolayı bunalıp 3 yaşındaki bebeği hastanelik edecek kadar hırpalayip velayeti kaybedecek noktaya geldikten sonra yeniden hem de hiç tanımadığım bir adamla evlenip kızımı geri alıp aile ortamında buyutucem iddiası burda gördüğüm anti-annelik örnekleri arasında ilk üce
Büyük ihtimalle çok bakımlı konu sahibi koca adayını arkadaşlık uygulamasından veya instagramdan buldu, ya insanları test eden sosyal bir deney yapıyor ya da ne aklı ne çocuğu için merhameti yerinde

Boşanmadan koca peşine düştüğü için vicdan rahatlaması için burdan canla başla kendisini savunuyor, amacı zaten fikir almak değil, amacı kızının mutluluğu hiç değil, kocasız kalmak istemiyor bunu da yargılamıyorum ama büyük ihtimallede internetten tanıştı, umarım o çocuk sağ salim mutlu mesut büyür
Konu o kadar muğlak ki. Ortada darp raporu var, morluk neden oluştu belli değil.

Ortada kim olduğu belli olmayan bir adam var, güya zengin, güya ailesi de full destek arkasında.

Ortada nüfuzlu eş ve ailesi var. Yazdıklarına göre baskıcı mafyatik tipitip bir aile.

Heh bir de herkese çemkiren, "çocuğu kreşe veremiyorum mecbur evlenmem lazım" diyen konu sahibi var.

Neresinden tutsak elimizde kalıyor.

İlk eşimden ayrıldığımda bebeğim 1 aylıktı döndüm annemin evine ve daha 23 yaşındaydım. Çalıstım ben anneme baktım, annem çocuğuma. 2. evliliğimi oğlum 13 yaşındayken ses çıkabilecek, kendini koruyabilecek yaşa geldiğinde yaptım ve oğlumu yanıma almak için bir yıl bekledim çünkü bana göre aynı eve girmeden bir insanın her halini göremezsiniz. 3 yaş bebekle doğru düzgün tanımadığınız bir adamı aynı eve sokmak akıllı işi değil, bırakın bir süre daha babasında kalsın, yeni eşinizden emin olduktan sonra alırsınız.

Konu o kadar muğlak ki. Ortada darp raporu var, morluk neden oluştu belli değil.

Ortada kim olduğu belli olmayan bir adam var, güya zengin, güya ailesi de full destek arkasında.

Ortada nüfuzlu eş ve ailesi var. Yazdıklarına göre baskıcı mafyatik tipitip bir aile.

Heh bir de herkese çemkiren, "çocuğu kreşe veremiyorum mecbur evlenmem lazım" diyen konu sahibi var.

Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Nüfuzlu eş ve ailesi boşanmadan önceki ilişkisine ses etmiyor mu anlayışla mı karşılıyor acaba

Back