Tekrar evlilik düşünüyorum ?

Aynen öyle....

Tanıdığı bildiği adam olsa yine iyi dicem, internette bulduğu ne idüğü belirsiz bi tipin peşinden gidecek. Kollarını açmış bekliyorlardı bunlar maaile zaten, belalı eski kocası olan kadın elinde çocukla gelse baksak diye.

Cezan bitince oku!

Yenisine çok güveniyorsun da yastık değişir kader değişmez. İlerde onunla da yaşadıklarını ağlayarak buraya yazacaksın.Sonra da bana demişlerdi demezsin..

Kızınızı başkasıyla evlenmeden yanınıza alamayacaksanız, bırakın babasıyla kalsın.
Daha kendinizin doğru düzgün tanımadıgı adamla aynı eve sokunca, maddi manevî o adama bağlı kalınca mi iyilik yapmış, aile olmuş olacaksınız?
Cidden kafanız yerinde değil.
Kızınız biraz büyür, sizin tanıdığınız bir insan çıkar karşınıza, yangından mal kaçırır gibi, yalnız yaşayamam illa evlenmeliyim düşüncesinde olmadan sağlıklı bir kararla yine evlenebilirsiniz ama siz şuan o durumda değilsiniz.

Son düzenleme:
Yaşınız genç çok şeyler yaşamışsınız bu erken yaşta.Şu an boşanmış 3 yaşında kızınız var.Büyüğünüz olarak size önerilerim olacak.Evlenme nedeniniz haklı gibi görülsede erken ve acele etmeyin derim.Size burada çocuklu evlilik paylaşımları okumanızı öneririm.Çevremde bugüne kadar bu işi başaran evlilik görmedim diyebilirim.
Önce evleneceğiniz kişi uzakta diyorsunuz.Onu ne kadar tanıdınız bu o kadar önemli ki.Siz kız erkek farketmez bir annesiniz önceliğiniz onlar olmalı.Önce çocuğunuzu koruyacaksınız her zaman.Dünya artık çok kirli onun için arkadaşı çok çok iyi tanımanız gerekiyor.
Bakın o kişi baba değilse sizle evlenince birden baba olacak.Bu o kadar kolay değil.Buna hazır mı.Ne kadar başka çocuğa bakabilecek onunla ilgilenecek.Daha çok küçük çocuğunuz.Bu konuda destek almayı düşündünüz mü.
Siz önce işinizi evinizi çocuğunuzla yeni yaşamınız kurun bu arada mutlaka uzman desteği alın sonra evlilik düşünün.Ben biraz basite aldığınızı düşünüyorum tüm bu işleri.Bunlar öyle evleneyim kızım bir aile içinde büyüsün denerek üzerine atlanacak kolay konular değil.Hafife almamanızı öneririm.

Babası başkasıyla evlenirse ben kabul edecek miyim? Ben kız çocuğu annesiyim ve onun muhakemesini yaptim tabiki kizima zarar verecek biriyle böyle birsey düşünmem.

Ya anne yok baba yok arkanizda tek basiniza bi kadinsiniz bir kac ayda buldugunuz adami cocukla yasatmayi dusunuyorsunuz ne kadar riskli bir sey yaptiginiz. Cocugu koruyabileceginizi dusunmuyorum acikcasi.
Çok insan tanimayi biliyorsaniz esinizle neden boşaniyorsunuz? Bosanacagimi bilsem cocuk yapmazdim diyorsunuz. Nereden emin olabiliyorsunuz zarar vermeyecegine kendiniz bile dogru durust tanimiyorsunuz.

Babasinda kalsin cocuk en azindan güvende olur. Oyle yoldan cevridiginiz herhqngi bir erkegi alip evleniince cocuga aile olmus olmuyor.

Evlenme niyetiniz sadece çocuğunuzu aile ortamında büyütmekse iyi düşünün derim.
Ne olursa olsun babası üvey olacak. Ona sizin aradığınız aile sıcaklığını verememe ihtimaliniz yüksek.
Bence bazen olmasındansa olmaması daha güzel yollar açıyor insana.
Sadece iyi düşünün demek isterim.

yok o oyle yapmiycakmis kizini hic yalniz birakmazmis uvey babayla hem icinde boyle bi korku süphe var hemde evlencem diye tutturmus illaki kizı o adamla kalacak yani boyle akılsiz ebeveynlerin günahlarini hep cocuklar öduyo ya canıyla ya bedenleriyle

Eski kocayla da tanışma söz nişan nikah işlerini 3 ay içinde halletmişler. Bizim oralarda böylesine kalk gidelim akıllı denir. Annesini tedavi ettirirken kaldıkları pansiyonda çalışan sigortasız işsiz güçsüz adamla koşarak evlenmiş. Evin eşyasını aldırıp konu sahibinin üstüne senet yaptırmışlar, ödememişler kadın bir de icralık olmuş. Yani erkek cinsinden koşarak kaçması gerekirken birinden kurtulmadan diğerini tutup bağlayıvermiş. Ben hakim olsam sırf bu nedenle velayeti vermem.

Yaşınız genç çok şeyler yaşamışsınız bu erken yaşta.Şu an boşanmış 3 yaşında kızınız var.
Daha boşanmamış mahkemesi devam ediyor. Ayrıca çocuğun velayetini babasına vermişler. Adam 4 defa çocuk için darp raporu almış. Kanıtlanamadı hepsinden beraat ettim diyor.

Bu durumda burada fikir görüş bildirmek bile gereksiz o halde… Sadece çocuğa üzüldüm şu an.

Ayrıca zeka geriliği olmayan hiçbir erkek , daha boşanmamış bir kadınla evlilik planı yapmaz , hiçbir erkek ailesi de böyle bir kadını istemez, çünkü kadın hala evli.

Konu sahibi ya şu anki durumunu görüştüğü adama söylemedi ya da adam kadınla sadece takılıyor. Farklı şehirlerdelermiş sonuçta, yüz yüze görüşmemiş bile olabilirler.

Bu arada konu sahibinin eşi, konu sahibinin biriyle görüştüğünü öğrenirse haklı olarak bunu davada konu sahibinin aleyhine kullanır. Daha boşanma davası sonuçlanmamışken konu sahibinin en ufak adımına dikkat etmesi gerekirken açtığı konuya bak.

Daha boşanmamış mahkemesi devam ediyor. Ayrıca çocuğun velayetini babasına vermişler. Adam 4 defa çocuk için darp raporu almış. Kanıtlanamadı hepsinden beraat ettim diyor.
Bunu bilmiyordum inanın.Ne bu acele o zaman. Kafası kötü karışmış.Ona kızmak değilde yardımcı olmak yol göstermek lazım.

Ee boşanma o zaman

Çocuk babası ile kalsın. Ne kadar guvenıyosunuz eşiniz olacak kısıye

aileniz vefat etmiş başınız sağolsun da hiç mi bir aile büyüğünüz bir arkadaşınız yok çevrenizde, size yol gösterecek akıl verecek bir amca, dayı,teyze, hala?
burda yazılanları ısrarla reddediyorsunuz ama durumunuz hiç ama hiç sağlıklı görünmüyor.
isterseniz yüz kez evlenin kime ne ki?
sorun bu değil.
daha çözülmemiş çok ciddi sorunlarınız var, maddi dorunlar, velayet krizi, boşanamammışsınız henüz.
şu durumda şu psikolojide hayatınıza dahil etmeye çalıştığınız kişiyi sizce ne derece sağlıklı analiz edebildiniz?
şöyle bir durun, problemleri halledin bi feraha çıkın, karşınızdaki kişiyi tanıyın sonra isterseniz evlenin.
ayrıca kimse koca yada baba parası yemiyor, biz de sizin gibi sabahın kör saati yola düşüyoruz çalışmak için, başkasının emeğini bu şekilde genelleyerek küçümsemeyin.
ki çalışmasa bile bir kadın, tüm gün evde türlü türlü işle meşgul, başkalarını bu kadar kolay yargılamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…