Tekrar evlilik düşünüyorum ?

Telef olacak diyen. Niye telef oluyor mesela? Sartlarim gayet iyi kızımın telef olacağı biryerde niye büyüteyim? Sen gel ben sana bir kahve yapayım telef olacağı yerde
Sen o zaman alay ediyon bizimle???

Madem kızına iyi bir şekilde bakacak ortamın var eeee be canım sorun evlenmeni mi destekleyelim

Burda kocasızlik başına vurmuş diye yorum yapanlar. Çocuğunuzu alın,elektriği suyu ,mutfak ihtiyacı, giyim vs ihtiyacı herseyi size ait olan bir evde 1 ay yaşayabilin. Hepiniz klavye delikanlisisiniz. Ben 16 yaşımdan beri babasız büyüdüm ,hem calistim hem okudum. Suan 2 senedir kendim çalışıp eşimden ayrı bir evde yaşayabiliyorum. Kızm her hafta sonu benimle kızımın ihtiyaclarini karsiliyorum. Zaten ben bunu tek başına başarabilirim.
Ama bunu istemiyorum. Siz ailesiz kaldiniz mi? Ben ailesi olsun birileri olsun cevresi olsun istiyorum. Kızıma zarar verecek bir zihniyette olan biriyle zaten birlikte olamam. Kızım ve kendim için hem maddi hem manevi bizi destekleyecek bir ailede büyütmek istiyorum.
Hanımefendi siz iyi misiniz? Kızınızın ailesi var zaten. Babası, annesi hayatta ve babasının ailesi varken, ille de ailesi olsun/çevresi olsun diye diretmek neden? Güzel bir denge tutturursanız hem siz ilgilenirsiniz hem de babası. Ailesini de çevresini de hisseder yeter ki kavgadan gürültüden uzakta olsun.

Telef olacak diyen. Niye telef oluyor mesela? Sartlarim gayet iyi kızımın telef olacağı biryerde niye büyüteyim? Sen gel ben sana bir kahve yapayım telef olacağı yerde
Şartların iyiyse otur kızını büyüt, evlenme , elin herifine güvenme..

Babanızın evinde sıcak yuvasınizdan yazıp durmayın. Kocanizin parasını yiyip, gelip burda milletin hayatı hakkında klavye delikanliligi yapmayın.
Kız baba evinde mi büyüdük hepimiz bir derdi olan sensin maşallah hepimiz saraylara sultanız da sen kusur kaldım tövbe ya 😂 post açtın yorum yaptık herkesin kendi görüşü

Evlenmek suc mu? Ne bu evlilik düşmanlığı?
Senin bir sorumluluğun var , bir kızın var öyle kafana göre hareket edemezsin, kızını buyut yine evlenirsin, ayrıca kızının bir babası var yani ailesi de var , yeni birine ihtiyaç yok ki ...

Babanızın evinde sıcak yuvasınizdan yazıp durmayın. Kocanizin parasını yiyip, gelip burda milletin hayatı hakkında klavye delikanliligi yapmayın.
Kocamın ya da babamın parasını hiç yemedim, kendi kazandığım alın terimi yiyorum ve diyorum ki evlenme bu şartlarda , kızına günah...

Burda kocasızlik başına vurmuş diye yorum yapanlar. Çocuğunuzu alın,elektriği suyu ,mutfak ihtiyacı, giyim vs ihtiyacı herseyi size ait olan bir evde 1 ay yaşayabilin. Hepiniz klavye delikanlisisiniz. Ben 16 yaşımdan beri babasız büyüdüm ,hem calistim hem okudum. Suan 2 senedir kendim çalışıp eşimden ayrı bir evde yaşayabiliyorum. Kızm her hafta sonu benimle kızımın ihtiyaclarini karsiliyorum. Zaten ben bunu tek başına başarabilirim.
Ama bunu istemiyorum. Siz ailesiz kaldiniz mi? Ben ailesi olsun birileri olsun cevresi olsun istiyorum. Kızıma zarar verecek bir zihniyette olan biriyle zaten birlikte olamam. Kızım ve kendim için hem maddi hem manevi bizi destekleyecek bir ailede büyütmek istiyorum.
Hanımefendi. Maddi durumum müsait , eski eşimin yanında da kızım iyi bakılıyor dediniz. Haftasonları da geliyormuş yanınıza kızınız. Bu sitede kadınların yarısının anne babası vefat etmiştir. Yarısı da boşanmıştır. Kimse size ömür boyu bekar kalın demedi. Kızınız daha çok küçük ve davalar havada uçuşuyor. Yanınıza alamamışsınız. Yeniden evlenseniz eşiniz bunu size karşı kullanabilir. Evlendiğimiz kişiyi çok iyi tanıdım dersiniz, Allah korusun kızınıza bi zarar gelebilir. Davanız sonuçlansın, kızınızı yanınıza alın. Görüşmek isterseniz, sevgilinizle görüşün. Tanıyın birbirinizi. Kızınız biraz daha büyüsün. Kızınız bir ailesi var. Annesi ve babası. Size tüm iyi niyetimle yazdım. Çevremde sizden çok kötü durumda olan anneler var. Biraz mantıklı düşünün.

Şartların iyiyse otur kızını büyüt, evlenme , elin herifine güvenme..
Şartım eğer çalışırsam param var. 3 yaşındaki kizimi bırakıp nasıl çalışabilirim. Ayrıca eski eşimin ailesi kalabalık bir aile her türlü pislik var. Her yerden ckiyorlar benim kızımdan başka birseyim yok. Bana ne yapacakları belli değil. Ben evlendiğimde evimde oturup kızımla ilgileneceğim , kizimin kardeşi olsun istiyorum. Aile evinde sıcak yuvası olsun. Tek başımıza kalmayalım. Ben 16 yaşımda annemle mücadele ettim ,istemiyorum bu hayatı. Annem hep çalıştı. Ben hep yalnızdım şimdi yine yalnızım. Evlendiğim insanın durumu iyi ,belki kendime bir iş kuracağım kızımı daha iyi şartlarda büyütecegim. Kızım ne isterse alabileceğim. İstemiyorum sorun skinti bacım yeter.

Sormayacaksan işin ne burda , git evlen, sen kendine koca istiyorsun derdin aile değil, kızına çok yazık çok...
Neden yazık oluyor kizima sen kimsin ne ima ediyosun hayirdir? Kızımın başından 1 saniye ayrılmayan bir anneyim ne isterse en güzelini alırım. Her ihtiyacını karşılarım. Sen kimsin yazık olacak diyorsun???

Şartım eğer çalışırsam param var. 3 yaşındaki kizimi bırakıp nasıl çalışabilirim. Ayrıca eski eşimin ailesi kalabalık bir aile her türlü pislik var. Her yerden ckiyorlar benim kızımdan başka birseyim yok. Bana ne yapacakları belli değil. Ben evlendiğimde evimde oturup kızımla ilgileneceğim , kizimin kardeşi olsun istiyorum. Aile evinde sıcak yuvası olsun. Tek başımıza kalmayalım. Ben 16 yaşımda annemle mücadele ettim ,istemiyorum bu hayatı. Annem hep çalıştı. Ben hep yalnızdım şimdi yine yalnızım. Evlendiğim insanın durumu iyi ,belki kendime bir iş kuracağım kızımı daha iyi şartlarda büyütecegim. Kızım ne isterse alabileceğim. İstemiyorum sorun skinti bacım yeter.
Bak acele ediyorsun psikolojin normal değil, panik içinde aile kurulmaz, evlenilmez , bir sakinleş, önce bir düzen kur , kızın büyüsün en azından sana derdini anlatacak yasa gelsin , bu zamanda her pislik var kız çocuğu öyle her erkeğe emanet edilmez, yapma etme yaaa...

Bazı kadınların tek başına çocuk büyüyecek potansiyeli ne yazık ki yok. Eğer çocuk babanın yanında mutlu ise onda kalması daha doğru olur. Küçük kız çocuğu annesinin daha yeni tanıştığı bir adamla aynı evde kalması hiç doğru gelmedi bana. Babanın yanımda en azından güvende olur.

Neden yazık oluyor kizima sen kimsin ne ima ediyosun hayirdir? Kızımın başından 1 saniye ayrılmayan bir anneyim ne isterse en güzelini alırım. Her ihtiyacını karşılarım. Sen kimsin yazık olacak diyorsun???
Ya hu herşeyi almanla ne alakası var. Yabancı bir erkeği kızının yanına sokma devir kötü diyorum , o daha çok küçük derdini bile anlatamaz sana ...

tövbeler olsun bi dediğin bi dedigini tutmuyo ablacim hersey dort dortluk madem napcan kocayi ilkinde gormedigin hayri ikinciden hic gormezsin hem hic biseyini eksik etmiyom kizimin diyon hemde zor tek yapamam diyon

Babamızın evindeki sıcak yuvamız sana mı battı milletin kocasının parasını sen mi yiyeceksin ayrıca tabiki karısı yiyecek boş konusma

Bazı kadınların tek başına çocuk büyüyecek potansiyeli ne yazık ki yok. Eğer çocuk babanın yanında mutlu ise onda kalması daha doğru olur. Küçük kız çocuğu annesinin daha yeni tanıştığı bir adamla aynı evde kalması hiç doğru gelmedi bana. Babanın yanımda en azından güvende olur.
İnşallah babayla kalır elin adamından iyidir ...

Back