Tek maaş.Çift maaş

Durumumuz iyi ek gelir ve yan gelirimz de var ama şuan zorlanmasinin sebebi.
Kumar oynadı ve çok büyük kayıplar yaptı.

Bende zaten o zamn işten çıktım.
Madem kumar oynuon essek gibi bizede bakicksin diye
Ek gelir ile yan gelirin farkı ne?

Çalışılmalı. Ben eşler arasında aşırı şeflatli olan kişiler vardır ama bu bir zorunluluk değil bence.

Aslında demek istediğim ben özel sektörde çalışıyorum hep ama onda sanki kendi gibi atanmış biriyle evlenmemiş olmanın pişmanlığı var
Özel sektör taşıma sudur.anca gezme, tozma parasını karşılar.o bile her zaman değil hatta.ben de şuanki sevgilimi çok seviyorum.dört dörtlük bir ilişkimiz var ama adam gibi güvenceli ve sabit maaşlı bir işe girmeden ben de adama içten içe bir gıcıklık besliyordum.ben yalnız yaşıyorum.yani şuan kira, fatura, genel market alışverişi bende.o da gezmeyi, yemeği, içmeyi karşılıyordu.hatta bazen ona bile yetişemiyordu.diyorsun ki evlenip, barklanırsak yine bütün yükü ben mi üstleneceğim.onun esnaflardan geze geze topladığı günübirlik paraları mı bekleyeceğim.bir şekilde düşünülüyor işte.insan doğasi.bunun sevmekle alakası yok.kısaca ilişkide her konudaki dengesizlik sorun yaratır.hem maddi hem manevi.er ya da geç.

Konu sahibi zaten calisiyordum bu sene biraktim sinavlar icin suanda da is ariyorum yazmis.Esinizde is aradiginizi ama henuz bulamadiginizin farkindaysa tabiki bunu surekli dile getirmesi insani kirar.Sonucta siz calisirken esiniz bir sebepten issiz kalsa ve is aradigi halde bulamasa siz surekli is bul diye darlasaniz o da kirilir.Alin karsiniza konusun.Is ariyorum bu kadar zamanda calistim bu sene calismadim nedenini biliyorsun is bulunca da calisicam bana surekli cocukmusum gibi ayni seyleri soyleme diye uyarin.Bazen bir seyleri soylemek istemiyoruz onlar anlasin istiyoruz ama erkekler duz mantik her seyi net tane tane anlatican bunlara gecmiste calistiginizida hatirlatacaksiniz onlar cabuk unutur

Kirilinacak bişey yok bunda. Maddi gelir çok şükür demissinde yetmediği belli yani neyi şükür ne kadar alıyor eşin

Kirilinacak bişey yok bunda. Maddi gelir çok şükür demissinde yetmediği belli yani neyi şükür ne kadar alıyor eşin
Evet bu da moda buralarda.eşimin geliri iyi çok şükür kime göre neye göre.bir de gerçekten iyi de olabilir ama ben sırf evliyim diye birinin tüm maddi ihtiyacını neden seve seve ömür boyu yüklenmek zorunda olmalıyım ?. Kimseyi gönül meselemiz var diye bu duruma maruz bırakmam.kendim de maruz kalmam.uzun süreler işsiz kaldım.bu dönemde ciddi ciddi evlenmek isteyen 2 kişi olmuştu.yapmadım, yapamam.işsiz evlilik olmaz bence.kimseden yüce maneviyatlar bekleme hakkımız yok bence.sevgili kalırım ama evlenmem.haa bir de işsiz olup, hiç karisı için eşimin durumu iyi çok şükür diyen erkek görmüuoruz.en azından normal.olduğunu düşünmüyorlar.şu kafadan bir çıkamadı türk kadınımız.sonra da erkek egemeniz de erkek egemeniz.neden kaynanaya hizmet bekleniyo kadından falan filan.işine gelince eşitlik.işine gelmeyince eşimin durumu iyi çok şükür

Son düzenleme:
Evden yapılan işin getirisi ne olacak ki? 2 kuruş birşey.

Öyle adamlarla evlenmemeye ne dersiniz? Evlenmeyeni dövmüyorlar.yeterince iyi değilse evlenme.sonra da bizim gibi eşitlik iateyen arkadaşlara bahaneler uydurup duruyorsunuz.beğenmedimler havalarda uçuşuyor.bu pişkin kumarbazla evlenmiş de daha iyi mi olmuş sanki ? Illa herkes evli olacak bizim ülkede söyleyince de kıskanç oluyoruz.bir anda herkes kocacı kesiliyor. ee madem illa ki ince eleyip sık dokumadan evlenecekseniz bizim gibilere de beğenmedim atıp durmayın.kocasız duramıyorum deyin.haklısın ama nefsime hakim olamıyorum, erkeksiz duramıyorum deyin.zor değil

Son düzenleme:
Anlamada sıkıntı yaşayanlar mesaj alintilayamasa keşke. Ferhans ben evli kalanlara diyorum bana ne? Ne dersiniz falan diyor çok bilmiş bilmiş evli kalıyorsa onu cekiyorsa bana ne? Çekmesin bosasin. Bir insan idrak yollarının çalışmadığını bu kadar belli etmez ki evli kalsın mi yazıyor mesajımda geçende de biri alintilamis. Bosasin anam boşasin. Zorla çalışan için yazdım ben.
Ha onunla sürekli sevişiyor ve senin kocan yok diye kıskanıyorsan o ayrı. Evet evliler sürekli sevisiyor ferhans. Hatta şu an da bir sürü sevişen insan var. Üzül hadi.

Sürekli sevişiyor mu? Sürekli kocam bana bilmem kaç aydır dokunmuyor.ayda yılda bir anca yapıyor.ben olmasam yıllarca aklına gelmez. Tarzı konudan geçilmiyor be

Sürekli sevişiyor mu? Sürekli kocam bana bilmem kaç aydır dokunmuyor.ayda yılda bir anca yapıyor.ben olmasam yıllarca aklına gelmez. Tarzı konudan geçilmiyor be
Bunun sana faydası ne Ferhans? Zevüşemeyen çiftlerin olmasının senin hayatına ne getirisi var? Zevüşemeyen çiftler var diye bütün hastane senin üstüne mi geliyo mesela?

Ne dert ettin şu kadınları be Ferhans, güzelinden, evlisine mutlusuna, kolay hamile kalanina her türlü kadın hazımsızlığı yaşıyorsun. Soda falan da kar etmez sana, işin zor.

Ne dert ettin şu kadınları be Ferhans, güzelinden, evlisine mutlusuna, kolay hamile kalanina her türlü kadın hazımsızlığı yaşıyorsun. Soda falan da kar etmez sana, işin zor.
Evet ya ben neden kendi cinsime düşman gibiyim doğru dedin .neden kaynaklanıyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…