- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.835
- 123
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Neden
Zaten çalısıyordum bu sene çalışmadım saadece cv bıraktım yine hem çalışsam bile maaşımı az buluyor.
tek maaş geliri nasıl iyi oluyor ben pek anlayamıyorum açıkcası bunu. Heralde hayat standarları vs gelir iyi oluyor.
yeni bir şey almak, yatırım yapmak krediden bahsediyorsa eşiniz demekki ortada bir zorluk var; çalışmanızı aileye destek olmanızı bekliyor neden kırılıyorsunuz?
Aslında demek istediğim ben özel sektörde çalışıyorum hep ama onda sanki kendi gibi atanmış biriyle evlenmemiş olmanın pişmanlığı varBen kimle konuşsam, aldığı maaşı az buluyorumherkesin maaşı az, yetecek kadar değil. Diyorum da maaşı az, iş değiştirsin diye.
Yani eşinizin dedikleri normal şeyler aslında.
Yani bunu açıklıyor olmama inanamıyorum ama
Durumumuz iyi ek gelir ve yan gelirimz de var ama şuan zorlanmasinin sebebi.Yani bunu açıklıyor olmama inanamıyorum ama
sağlıklı
eğitimi olan
mesleği ve iş tecrübesi olan
genç bir kadının
eşinin bunca laf sokmasına gerek kalmadan
evde 24 aylık olana kadar bebek olmayıp
bu devirde bu ekonomide
parasını da geçtim
koca sürekli error veriyorsa imdat diye söyleniyorsa
tek başıma yetemiyorum
veya 2 birden her zaman üstündür diyorsa veya demeden de
neden çalışmaz
ve en anlamsızı buna neden kırılır anlam veremiyorum
Kırılmanıza gerek yok çünkü eşinix haksız değil.
Ne kadar ek geliriniz var bilemiyorum elbette ama tek maaşla geçinmek çok çok zor.
Ha paragöz ya da cimri biriyse o başka bir hikaye.
İyi de bunun sonu yok ki. Bir karar verdiysen sonuçlarına da katlanırsın, konuşup konuşup eşini üzmezsin. Sen de iş adamı olsaydın şöyle böyle olurdu diyebilirsin meselaAslında demek istediğim ben özel sektörde çalışıyorum hep ama onda sanki kendi gibi atanmış biriyle evlenmemiş olmanın pişmanlığı var
Siz az demeyin asgari ücreti bir yil boyunca hic harcamazsaniz 100 bin tl yapiyor . Arti esinizin maasi size yetiyormus zaten 1 yil boyunca harcamadan biriktin az olmadigini goreceksiniz.kpss mi vardi çalışıyorsanız tabiki evde duracaksiniz azicik daha sabredin ozamanÇalışsam da ki yıllarca zaten çalıştım.
Özel sektör de bu seferde hep maaşımı az buluyordu ama yine cv bıraktım bir süru yere
Durumumuz iyi ek gelir ve yan gelirimz de var ama şuan zorlanmasinin sebebi.
Kumar oynadı ve çok büyük kayıplar yaptı.
Bende zaten o zamn işten çıktım.
Madem kumar oynuon essek gibi bizede bakicksin diye
Kumar borcunu ödemeniz için işe girmenizi istiyorsa hiç girmeyin şu aşamada sizin maasinizla kumar borcunu ödemeyi düşünüyor belkide.Durumumuz iyi ek gelir ve yan gelirimz de var ama şuan zorlanmasinin sebebi.
Kumar oynadı ve çok büyük kayıplar yaptı.
Bende zaten o zamn işten çıktım.
Madem kumar oynuon essek gibi bizede bakicksin diye
Emin misiniz?Mesele gelirimiz de değil çok şükür iyi .
Ev işlerini eşit şekilde paylaşıyorlarsa haklısınız. Ama sanmıyorum bugün ben yarın sen yemek yap, ütü bende camları sen sil, yerleri sen sil evi ben supururum diyecek erkek sayısı az.Kulağa hoş gelmiyor ama kimse kimseyi sırtında taşımak istemiyor. Ek gelir ve yan gelir dediğiniz nedir?
Bazı yorumlarda kişisel ihtiyaçların için para almaktan utanmiyo musun demisler ee erkek kişisel sex ihtiyacını karşılamak isterken kişisel donlarını yikartirken kişisel gömleklerini utuletirken hiç utanmiyo muKumar işinden bağımsız olarak gelirimiz iyi diyorsun konu sahibesi çalış çalış çalış diye beyin yiyen eş aşırı itici, paranız var madem kardeşim neden beyin yiyorsun .. şu çift maaş lafından da nefret ediyorum, para para diyen erkekler de zaten midemi bulandırıyor bu adam hem aç hem kumarbaz çocuk olmasa tekmeyi atardım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?