Tek maaş.Çift maaş

Ben eşinizi anlıyorum. Kotu niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama rahatsız olduğunuzu söyleyin. Her gün her şey inanılmaz bir hızla artıyor. O yüzden insan gelecekten endişe ediyor. Durumunuzu iyi olduğunu söylemişsiniz ama ne olursa olsun arabayı yenilesek mi keşke ev alsaydık şimdi kredi çeksek söyle olur. Herkesin dilinde bu var artık. Bende bekar anneyim. Sürekli benimde dilimdedir, tek maaş olduğum için filan diye, allahtan 4 yaşındaki kızım üzerine alınmıyor

Eskiden kadını çalıştırmazdı eşleri erkeğin maaşı kıymetliydi erkek getırır kadın pişirir hanımım diye değer verilirdi kadına. Şimdilerde kimse çalışmayan hanım istemiyor geçim çok zorlaştı paranın kıymeti kalmadı. Hani eşim evde otursun çocuğumuzu büyütsün evimde işten gelince sıcak bir kase çorba olsun diye bakmıyorlar . Aybasında eve giren maaşa bakar oldu hepsi.dini açıdanda hanımın evde olması en güzeli ama artık o mantıkta yaşayan kimse yok Geçenlerde çok yakın bir din görevlisi mensubu yakınım ile sohbet esnasında ikinci evliliğini yapacaktı asla diyor calısmayan hanım istemem. Calısın kendınız ıcın çocuklarınız için çalışın hayat sürprizlerle dolu ve bu erkeklerin ne yapacagı hayayın neler gosterecegı hiç belli olmıyor .şu devirde bence her kadın kendine yasına eğitimine göre mutlaka bir iş bulup çalışmalı güçlü olmalı

Durumumuz iyi ek gelir ve yan gelirimz de var ama şuan zorlanmasinin sebebi.
Kumar oynadı ve çok büyük kayıplar yaptı.

Bende zaten o zamn işten çıktım.
Madem kumar oynuon essek gibi bizede bakicksin diye
Keşke bunu konuya baştan ekleseymissiniz.
Bu adam kumar illetine bulastiysa daha iflah olmaz.
İş bulup calismayi dusunuyor olsaniz da kendinize ayri bir birikim yapin. Yoksa bu kumarbaz kocayla gun gelir bir bakarsiniz dimdizlak ortada kalmışsiniz

sen de diyeceksin ki hayatım çocuk yapınca ,hayat müşterek sen de gelip çocuğa bakıverirsin ,bak ozaman çalışırım.
yahu beynimize iyice şu aptalca fedakar olmayı kazımışlar.
evet kadın çalışsın hayat müşterek ,ama çocuk olunca erkek eline kumandayı alıp otursun mu ,kadınlarımız da öyle kabullnmişki normal karşılasın.
yıkın şunları artık ,siz çalışmak zorunda değilsiniz,sizin çalışacağınız kadar parayı ek iş yapıp kazansın madem beyfendi.
çalışıp çalışmamak sizin kararınız ,isterseniz çalışırsınız kimse zorlayamaz.

Kadını çalıştırıyorlar ama evde işlere ortak olmuyorlar. Her işi çalışan Kadın yapıyor çoğu evde . Öyle olacaksa kessin sesini . Ama her işi ama her işi ( çocuk bakımı , yemek , temizlik , misafir ağırlama , Alışveriş vs ) ortaklaşa yapacaksanız bu teklifle gelebilir . Bırakın maaşı ilk önce bunu konuşun . Kendisi hazır mıymış bu duruma . Yemek , temizlik , evin bakımı biliyor mu o işleri . Akşama iyi sağlıklı yemekler yapabilecek mi . Onlardan bahsetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…