- 22 Kasım 2020
- 6.431
- 90.932
- 498
- 32
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Kumarbazin hangi parasini yiyecek ki, bosansin benceOy bunu simdi gordum.
Calisma kiz.
Ye paralarini catir catir
Varsa yesin. Yoksa bosansinKumarbazin hangi parasini yiyecek ki, bosansin bence
Anladığım kadarıyla eşiniz, evdeki gelirinizin iyi olmasına rağmen, bir şeyler almak veya yapmak için ekstra bir gelire ihtiyaç duyuyor. Bu konuda birkaç fikir verebilirim.Kızlar merhabalar bir şey sorucam sizce bu sorun mu yoksa ben kafaya takacak bir şey mi arıyorum.
Ben çalışmıyorum yani şuan çalışmıyorum 10 yıllık evliliğimiz boyunca da zaman zamn hep calistim özel sektör de.
Mesele gelirimiz de değil çok şükür iyi .
Ama mesela bir şey yapicaz ne bilim bir sey alicaz ..hep şey diyor iki kişi çalışıyor olsa şöyle olur iki kişinin maaşı olsa bile zor olur.iki kişi çalışıyor olsa birinin maaşı paso krediye gider .
Mesela bir şey alicaz tek maaşım bak biseyler yap falan diyor .
Böyle bir durumda ne yapmalıyum artık kırılıyorum çünkü.
Ek geliriniz var çalışsanız da maaş az buluyor beğenmiyorsa istemiyorsanız çalışmayın.. ek gelirinizden istediğiniz harcamaları yapın öyle öküze bu kadar köfteNeden
Zaten çalısıyordum bu sene çalışmadım saadece cv bıraktım yine hem çalışsam bile maaşımı az buluyor.
Biraz önce başka konuda okudum eşinin maaşı 100.000 tlmiş. Bence iyi geliryani tabi herkesin hayat standartı farklı. Şeyma Subaşı olsa ayyy yazık fakirler der belki ama iyi yani. Tek maaşın yeteceği bir gelir
100.000 değil 60.000 gelir bana yeter meselaeşimi o zaman çalıştırmayacağım. Çok yıprandı. Otursun hobilerini yapsın :) (tabi çocuğun eğitim giderleri için dedesi sponsor bu arada. Özel okula gidebilecek)
Şaka bir yana konu sahibi sanırım eşinizin geliri tahmin ettiğiniz kadar iyi değil ve adam zorlanıyor. Belli ki siz de 10.000 getirseniz adam daha lüks yaşayabilecek. Onu diyor. Yani çalışırsan daha güzel daha lüks yaşarız ne güzel olur diyor.
Burhan ? Sen mi geldin? Yoksa?Bazı erkekler maddi durumu ne olursa olsun eşinin kariyeri olmasını isteyebilir. Bence bunu kadın da istemeli.
Sakın çalışmayın. Kumar oynayıp borç yaptıysa afedersiniz ama eşek gibi çalışıp ödesin. Size mi güvenmiş de size yükleniyor. Çalışacaksınız da sakın paranızı vermeyin.Durumumuz iyi ek gelir ve yan gelirimz de var ama şuan zorlanmasinin sebebi.
Kumar oynadı ve çok büyük kayıplar yaptı.
Bende zaten o zamn işten çıktım.
Madem kumar oynuon essek gibi bizede bakicksin diye
Kadın böyle hödük bir adamla evli kalmamalıdır deseniz hak verirdim. Ama böyle hödük için kadının çalışması ahmaklıksa kadının bu hödüğün eline bakması tavsiye edilir bir bu durum muKadin kendi istediği için çalışır ki calismali da. Bu çok güzel bir şey. Ama hodukler git iş bul çalış diyorsa o hoduk ev işi de yapmiyordur. öyleyse öyle hoduk icin kadının daha yüksek standartlarda hayat ugruna çalışması ahmakliktir. Yol yordam bilen adam öyle anlatmaz
Evet. Bir de kumar oynuyor kadına çalış diyor. Ne desen az su adama..
O adamla evli kalsin yazdığım cümlelerin hangisinde var? Ben başka bir duruma değindim. Zaten öyle hodukle evli kalmasın. Başka bir üye yazmış yukarda. "Sizinki yine kibarca demiş bizimkiler git iş bul der diye".Kadın böyle hödük bir adamla evli kalmamalıdır deseniz hak verirdim. Ama böyle hödük için kadının çalışması ahmaklıksa kadının bu hödüğün eline bakması tavsiye edilir bir bu durum mu
Şimdiden çalışmaya başlamazsa nasıl boşanma seçeneği olacak kiO adamla evli kalsin yazdığım cümlelerin hangisinde var? Ben başka bir duruma değindim. Zaten öyle hodukle evli kalmasın. Başka bir üye yazmış yukarda. "Sizinki yine kibarca demiş bizimkiler git iş bul der diye".
Çalışsın eğer parasını kendi yiyecekse. Biriktirebilecekse. Türkçe de yazıyorum ama.Şimdiden çalışmaya başlamazsa nasıl boşanma seçeneği olacak ki
Konu sahibinin eşinin maasi mi 100binmiş.Hani maastan bagimsiz olarak esinin calismasini istiyor olabilir ona bir şey diyemem ama o kadar kazanan biri tek maas cift maas muhabbeti yapmaz bence ya.
Tek maaş azdir geçinilmez, cift maas coktur gecinilir tarzi muhabbet yapanlar dusuk gelirli olur zaten.
Cunku tek maaş diye sabit bir gelir yok. Baskalarinin cift maasi, otekinin tek maasi kadar olabiliyor.
100 bin alan da tek maaşim tarzi soylemler yapmasi ayri bisey. Konu sahibi 200bin alcaksa o ayri.
uygun bir vakit kendisine güzelce söyleyin, acaba benim çalışmamı istiyorsun da söyleyemiyor musun diye..Bu laflara alıniyorum,çift maaslilara özeniyorsan ben de çalışayım diyinYa zaten çalısıyordum ama evliliğimizin ilk gününden beri böyle sanırım özel sektörde sürünen biri yerine sabit maaşlı biriyle evlenmesini icn pisman
Mesela bir şey alicaz tek maaşım bak biseyler yap falan diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?