- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Eğer imkanın varsa çalış, başkasının eline bakma. Adamın durumu ne kadar iyi olsada gözüne batar. İnsanın kendi parasını harcaması gibisi yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ek gelir ile yan gelirin farkı ne?Durumumuz iyi ek gelir ve yan gelirimz de var ama şuan zorlanmasinin sebebi.
Kumar oynadı ve çok büyük kayıplar yaptı.
Bende zaten o zamn işten çıktım.
Madem kumar oynuon essek gibi bizede bakicksin diye
Çalışılmalı. Ben eşler arasında aşırı şeflatli olan kişiler vardır ama bu bir zorunluluk değil bence.Kızlar merhabalar bir şey sorucam sizce bu sorun mu yoksa ben kafaya takacak bir şey mi arıyorum.
Ben çalışmıyorum yani şuan çalışmıyorum 10 yıllık evliliğimiz boyunca da zaman zamn hep calistim özel sektör de.
Mesele gelirimiz de değil çok şükür iyi .
Ama mesela bir şey yapicaz ne bilim bir sey alicaz ..hep şey diyor iki kişi çalışıyor olsa şöyle olur iki kişinin maaşı olsa bile zor olur.iki kişi çalışıyor olsa birinin maaşı paso krediye gider .
Mesela bir şey alicaz tek maaşım bak biseyler yap falan diyor .
Böyle bir durumda ne yapmalıyum artık kırılıyorum çünkü.
Özel sektör taşıma sudur.anca gezme, tozma parasını karşılar.o bile her zaman değil hatta.ben de şuanki sevgilimi çok seviyorum.dört dörtlük bir ilişkimiz var ama adam gibi güvenceli ve sabit maaşlı bir işe girmeden ben de adama içten içe bir gıcıklık besliyordum.ben yalnız yaşıyorum.yani şuan kira, fatura, genel market alışverişi bende.o da gezmeyi, yemeği, içmeyi karşılıyordu.hatta bazen ona bile yetişemiyordu.diyorsun ki evlenip, barklanırsak yine bütün yükü ben mi üstleneceğim.onun esnaflardan geze geze topladığı günübirlik paraları mı bekleyeceğim.bir şekilde düşünülüyor işte.insan doğasi.bunun sevmekle alakası yok.kısaca ilişkide her konudaki dengesizlik sorun yaratır.hem maddi hem manevi.er ya da geç.Aslında demek istediğim ben özel sektörde çalışıyorum hep ama onda sanki kendi gibi atanmış biriyle evlenmemiş olmanın pişmanlığı var
Kirilinacak bişey yok bunda. Maddi gelir çok şükür demissinde yetmediği belli yani neyi şükür ne kadar alıyor eşinKızlar merhabalar bir şey sorucam sizce bu sorun mu yoksa ben kafaya takacak bir şey mi arıyorum.
Ben çalışmıyorum yani şuan çalışmıyorum 10 yıllık evliliğimiz boyunca da zaman zamn hep calistim özel sektör de.
Mesele gelirimiz de değil çok şükür iyi .
Ama mesela bir şey yapicaz ne bilim bir sey alicaz ..hep şey diyor iki kişi çalışıyor olsa şöyle olur iki kişinin maaşı olsa bile zor olur.iki kişi çalışıyor olsa birinin maaşı paso krediye gider .
Mesela bir şey alicaz tek maaşım bak biseyler yap falan diyor .
Böyle bir durumda ne yapmalıyum artık kırılıyorum çünkü.
Evet bu da moda buralarda.eşimin geliri iyi çok şükürKirilinacak bişey yok bunda. Maddi gelir çok şükür demissinde yetmediği belli yani neyi şükür ne kadar alıyor eşin
Evden yapılan işin getirisi ne olacak ki? 2 kuruş birşey.Anladığım kadarıyla eşiniz, evdeki gelirinizin iyi olmasına rağmen, bir şeyler almak veya yapmak için ekstra bir gelire ihtiyaç duyuyor. Bu konuda birkaç fikir verebilirim.
Öncelikle, eşinizin veya sizin ihtiyaç duyduğu şey nedir? Eğer bir şey almak istiyorsa(nız), ihtiyacı(nız) olan şey nedir ve ne kadar maliyeti var? Eğer bir şey yapmak istiyorsa(nız), ne tür bir aktivite veya projeden bahsediyoruz?
Daha sonra, sizin de katkıda bulunabileceğiniz bir plan yapabilirsiniz. Mesela, eğer ekstra bir gelir gerekiyorsa, siz de freelance işler yaparak veya evden çalışarak ek gelir elde edebilirsiniz. İkinci bir iş yapmak mümkün olmayabilir, ancak evdeki işlerde yardımcı olabilir veya tasarruf yapmak için giderlerinizi azaltabilirsiniz.
Bir diğer seçenek ise, ihtiyacınız olan şey için birlikte bir bütçe oluşturmak ve bütçeniz dahilinde bir plan yapmak olabilir. Mesela, biraz biriktirdikten sonra istediğiniz şeyi alabilir veya belirli bir süre sonra planladığınız aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz.
Son olarak, iletişim çok önemli. Eşinizle açık bir şekilde konuşun ve duygularınızı ifade edin. Belki de bir çözüm bulmak için birlikte çalışabilirsiniz.
Öyle adamlarla evlenmemeye ne dersiniz? Evlenmeyeni dövmüyorlar.yeterince iyi değilse evlenme.sonra da bizim gibi eşitlik iateyen arkadaşlara bahaneler uydurup duruyorsunuz.beğenmedimler havalarda uçuşuyor.bu pişkin kumarbazla evlenmiş de daha iyi mi olmuş sanki ? Illa herkes evli olacak bizim ülkede söyleyince de kıskanç oluyoruz.bir anda herkes kocacı kesiliyor.Ayrıca çocuk dogunca tüm sorumluluk da annede. Hatta 6 yasina kadar bile başına bir şey gelirse tek sorumlu kişi anne diye biliyorum. Yani anne, kadın evin her seyidir. "Donunu kirli sepetine atmaktan aciz adamlar için konuşuyorum" böylesi adamlar icin sırtında taşımak deyimi çok yanlış. Evin yükü genelde kadindadir.
Anlamada sıkıntı yaşayanlar mesaj alintilayamasa keşke. Ferhans ben evli kalanlara diyorum bana ne? Ne dersiniz falan diyor çok bilmiş bilmişÖyle adamlarla evlenmemeye ne dersiniz? Evlenmeyeni dövmüyorlar.yeterince iyi değilse evlenme.sonra da bizim gibi eşitlik iateyen arkadaşlara bahaneler uydurup duruyorsunuz.beğenmedimler havalarda uçuşuyor.bu pişkin kumarbazla evlenmiş de daha iyi mi olmuş sanki ? Illa herkes evli olacak bizim ülkede söyleyince de kıskanç oluyoruz.bir anda herkes kocacı kesiliyor.ee madem illa ki ince eleyip sık dokumadan evlenecekseniz bizim gibilere de beğenmedim atıp durmayın.kocasız duramıyorum deyin.haklısın ama nefsime hakim olamıyorum, erkeksiz duramıyorum deyin.zor değil
100 bin dedi.hemşireler ne kadar maaş alıyor da durumunuz çok iyi aşırı merak ettim eşinizin maaşını
Sürekli sevişiyor mu? Sürekli kocam bana bilmem kaç aydır dokunmuyor.ayda yılda bir anca yapıyor.ben olmasam yıllarca aklına gelmez. Tarzı konudan geçilmiyor beAnlamada sıkıntı yaşayanlar mesaj alintilayamasa keşke. Ferhans ben evli kalanlara diyorum bana ne? Ne dersiniz falan diyor çok bilmiş bilmişevli kalıyorsa onu cekiyorsa bana ne? Çekmesin bosasin. Bir insan idrak yollarının çalışmadığını bu kadar belli etmez ki evli kalsın mi yazıyor mesajımda geçende de biri alintilamis. Bosasin anam boşasin. Zorla çalışan için yazdım ben.
Ha onunla sürekli sevişiyor ve senin kocan yok diye kıskanıyorsan o ayrı. Evet evliler sürekli sevisiyor ferhans. Hatta şu an da bir sürü sevişen insan var. Üzül hadi.
Bunun sana faydası ne Ferhans? Zevüşemeyen çiftlerin olmasının senin hayatına ne getirisi var? Zevüşemeyen çiftler var diye bütün hastane senin üstüne mi geliyo mesela?Sürekli sevişiyor mu? Sürekli kocam bana bilmem kaç aydır dokunmuyor.ayda yılda bir anca yapıyor.ben olmasam yıllarca aklına gelmez. Tarzı konudan geçilmiyor be![]()
Eee haklısın da bana laf atmışsın ne yazayımBunun sana faydası ne Ferhans? Zevüşemeyen çiftlerin olmasının senin hayatına ne getirisi var? Zevüşemeyen çiftler var diye bütün hastane senin üstüne mi geliyo mesela?
Ne dert ettin şu kadınları be Ferhans, güzelinden, evlisine mutlusuna, kolay hamile kalanina her türlü kadın hazımsızlığı yaşıyorsun. Soda falan da kar etmez sana, işin zor.Öyle adamlarla evlenmemeye ne dersiniz? Evlenmeyeni dövmüyorlar.yeterince iyi değilse evlenme.sonra da bizim gibi eşitlik iateyen arkadaşlara bahaneler uydurup duruyorsunuz.beğenmedimler havalarda uçuşuyor.bu pişkin kumarbazla evlenmiş de daha iyi mi olmuş sanki ? Illa herkes evli olacak bizim ülkede söyleyince de kıskanç oluyoruz.bir anda herkes kocacı kesiliyor.ee madem illa ki ince eleyip sık dokumadan evlenecekseniz bizim gibilere de beğenmedim atıp durmayın.kocasız duramıyorum deyin.haklısın ama nefsime hakim olamıyorum, erkeksiz duramıyorum deyin.zor değil
Evet ya ben neden kendi cinsime düşman gibiyim doğru dedinNe dert ettin şu kadınları be Ferhans, güzelinden, evlisine mutlusuna, kolay hamile kalanina her türlü kadın hazımsızlığı yaşıyorsun. Soda falan da kar etmez sana, işin zor.
Çocukluguna in ordanda geri gelmeEvet ya ben neden kendi cinsime düşman gibiyim doğru dedin.neden kaynaklanıyor acaba ?
Hangi hemşire 100 bin alıyor ya.100 bin dedi.