Tek maaş.Çift maaş

Ben eşinin durumunun süper olduğunu sanmıyorum öyle olsa adam sürekli maddiyattan dem vurmaz. Kadın evine iki kilo et sokamaz ama şükür diyor. Kocasının halinden anladigini sanmıyorum. Adam ayın en az 26 günü çalışıyor biraz daha iyi olsun diye belkide mesai yapıyor tatil yapmıyor. Bunun karşılığında ne doğru düzgün gezebiliyor ne yiyip icebiliyor eside gelmiş burda şükür diyo

Bence de çok paralar kazanamıyordur, hani çok çalışsa eski memur 30u az geçiyordur, buna da bu ekonomik şartlarda iyi demek şaşırtıcı.

Artık tek maaşla geçim devri bitti, çalışmalısınız bunda kırılacak bir durum yok. İki kişi çalışıyoruz bazen bizde tıkanıyoruz ki kiramız falan yok.

Biz çift maaşla zor geçiniyoruz çünkü bi de tüp bebek süreci var. Bence her kadın çalışıp kendi ayaklarının üstünde durmalı

Sizde çalışmıyordunuz hatırladığım kadarıyla, tam olarak ne yapıyorsunuz ayın 26 günü çalışan eşiniz için? Halden nasıl anlıyorsunuz? Çalışmayan birinin bu lafları etmesi garip geldi bir miktar.

Sen ne yapıyorsun burda onun bunun yorumunu didikledigine göre en az benim kadar issizsin demekki. Benim halden anladığım çok açık belli ama sende şükürculerdensin belli kizdirmisim seni

Sen ne yapıyorsun burda onun bunun yorumunu didikledigine göre en az benim kadar issizsin demekki. Benim halden anladığım çok açık belli ama sende şükürculerdensin belli kizdirmisim seni

Siz de empati yapa yapa kumarbaz kocaya mi yaptiniz çok hoşsunuz

Üniversiteden mezun olduğumdan beri calisiorum.Bebegim 6 aylıkken ücretli iznim bitti ve ise döndüm.Esimden para istediğimi dusunemiorum.Bi kadının çalışması demek yaşam özgürlüğü demek.Daha ne diyeyim.

birçok yere cv bırakmışsınız ve çalışmak istemediğinizi de söylememişsiniz anladığım kadarıyla. Sürekli laf sokması kırıcı olur bence de. Biraz tek çalıştı diye bu kadar söylenmesine gerek yok. Biraz idare etsin iş bulma sürecinde siz de sabırlı olun. Çalışın çalışın diyenler de kusura bakmasın da iş bulmak öyle kolay değil artık. Hemcinsinlerine böyle bilmiş taslayanlara sinir oluyorum valla. (ben de memurum ve çalışıyorum) ama halden anlıyorum inşallah işe girersiniz bi an önce bu da bi rızık.

Doğru söylüyor.

Zaten sorunlu bir evlilikleri var. En son aynı evde arkadaş gibi takılma kararı almıştı.

Size eve harcadığ
size eve harcadığı gozüne batıyor. Çalisin istediginiz gibi de harcayin..ev oşine yardim etmesi gerek tabi bu durumda onu da belirtin

Eşin calismani istiyor.Belli ki.

Şimdiki erkeklerin en büyük takıntısı çift maaş meselesi , eşimin memur arkadaşı hala evlenemedi çift maaşlı eş bulacak diye , gerçekten bir kadın için onur kırıcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…