Tecavüz....

aaaaaa konu sahibi onlinemiiii

@ durucana nedne yazmıyorsun kardeş nasılsın ?

canım gözünü hastanede açtığında illa ki polisler ifadene başvurmuştur neticede adli vaka, neden anlatmadın bana tecavüz etti diye? sözlüyü geçtim eşin bile senin rızan olmadan sana dokununca tecavüz oluyor. Sen şimdi eve dönüp anlatsanda sana inanmayacaklar kaçtıktan sonra başkası yaptı diyecekler seni suçlayacaklar. O adamıda Allah kahretsin ya bana mecbur olacaksında ne demek şerefsiz. Ama şunuda unutma bekaret hiç önemli bir şey değil. Ha bu saatten sonra ne yapacağım dersen benden sana tavsiye dönme evine. güvendiğin birinin yanında kal iş bul çalış ve daha sonra kendi ayaklarının üzerinde dur.

yatırılan paralarda ayrı bi fiyasko.
bi erkek bi kadına o kadar para baglamaz heray bişi almadan
al gülüm ver gülüm.

doktor raporunun resmini görmeden inanmam

Gerçek olmasa bile şu yazılanlar bu kadar art niyetli olunmamalı.
Yok mu böyle hayatlar, hiç mi haber okumadınız, hiç mi duymadınız bir yerlerden.

Allah korusun elbet tecavüz diye bir şey var , elbet bir yerlerde yaşanıyor.
Allah yardımcıları olsun kimsenin başına gelmesin.

ama başına gelen de gelip bu şekilde mi anlatır Allah aşkına.

ya hadi yazdı diyelim.
içini döktü boşalttı diyelim.
Ama Allahımm göstermesin kimse o kadar sakin olamazdı yaaaa ortalığı yakar yıkardı
ne bileyim.
Bazen donup kalabilir insan, ruh gibi olabilir.
Herkesin yapısı farklıdır fallenim öyle düşünmek lazım birazda.

Aynen öylee ne yapacam evlenipte Allah aşkına ,,,,
hemde benı istemeyen biriyle...
çelişki büyük.
Boynu bükük, çulsuz bir keko olsa tamam ya benimsin ya gara dopraan demesi çok olağan ama bu adamın bunca imkanı statüyü riske atması garibime gidiyor. Onca iyi bir hayatı varken bir kıza tecavüz etmesi, büyük risk ya hapsi boylayabilir. Böyle bir hayatım olsa park cezasından bile korkarım ben ya hu.

hasta çok allah korusun. ay bir de beyaz jip benim demiş ya hahaha kıro

aynen. deminden beri bende bunu yazıyorum.

Birde ön değil de neden arkaya oturmuş konu sahibi,
Öne layık görmemiş kendini felan.
Arkaya oturmakla gel beniii ...... demiş resmen!!

Kusura bakma kendimi zorladım ama inanamadım okuduklarıma. Hem anlatış tarzın hem kullandığın kelimeler. .. Bilmiyorum umarım günahını almıyorumdur ama hiç gerçekçi değil anlattıkların, hiç bir duygu yok, sanki kendini değilde başka birini anlatıyor gibisin, yazarlık denemesimi bu?

Bazen donup kalabilir insan, ruh gibi olabilir.
Herkesin yapısı farklıdır fallenim öyle düşünmek lazım birazda.
canım tamam donar kalırda
o kadar şeyi sayfalarca donukkenmi yazdı
online dedi oky ama yazna çizen yok bekliyoruz bakalım konu sahibini gelip bizi aydınlatsın

canım istersen önce bir doktora git he? belki tecavüz etti ama elastiksindir? benden de kan gelmedi çünkü. önce sana ne yaptığını öğren ya da yaptığından emin ol. sonra aldığın raporla polise savcılığa nereye gidersen gidersin. ama bir şey var ki bence şu saatten sonra ailenin yanı kabus olur sana.

hasta çok allah korusun. ay bir de beyaz jip benim demiş ya hahaha kıro
Beyaz jip sevmez misin ofişim
Ulan düzelecektin de beni görünce mi aklına geldi, 3 gün oldu beni göreli, ne ara hayatının anlamı oldum demiştim
Ben 3 günlük adam için değil hayatımı şampuanımı bile değiştirmem deyince, ne duygusallığı, ne iyi kalpliliği ne de benim kalpsizliğim, duygusuzluğum kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…