Tecavüz....

sen bireysin hakların var kimseye bağlı değilsin..biri beni götürüse diye düşünme..

Bi dahaki senaryonda başlığını doğru, daha gizemli bi şey seç. Okurken hepimiz tecavüz olayını beklediK ve tüm heyecanı kaçtı hikayenin..

sen dayak yemişsin vücudunda şiddetinn izleri var. illa tecavüzde kanmı gelmeli. peki bakire olmayan bir kadın tecavüze uğrasa kan yok ,ispatlayamayacakmı. illa bakirelermi ispatlar tecavüzü. bu nasıl mantalite. birde üniversite mezunusun

eğer gerçekse annen gerçek bir p....k miş cehennemin çukurlarında cayır cayır yansın inşallah,sürüm sürüm sürünsün yüzüne kimse bakmasın tek başına sefilce gebersin..
ama ben inanmıyorum bu yazıya içim almadı kimse kusura bakmasın.

Çok çok üzüldüm..Allah yardımcın olsun
Keşke elimden bir şey gelse...

Swen hemen polise git bacım.
gerenk yok ona buna şuna.
ailenide dava et.

yani illa tam cinsel birleşmemi olmalı polise şikayet için.
iyi valla herifler bunu yapsın ama ileri gitmesin,kadınlarda olmadı diye bıraksın peşini. geç arkadaşım geç. bu garip.

yorumlara bakmadan yazdım gene çok kibar yazmışım konu sahibi ergen 16 yaşındamıymış,oy oyyy şimdi gittiği ev de sözde biçki dikiş kursu çıkmasın

esas oğlan aşırı hayal perest hiç tanımadığı kızın hesabına şakkkkk diye para yatırtıyor felan filan
ayyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çünkü vazgeçilmez, çünkü ilgi çekici, çünkü cazibesi var, herkesten farklı, dikkat çekiyor ama konu sahibi bunları söylemek yerine lafı dolandırmış

sharon stone nin temel içgüdüdeki araba sahnesi aklıma geldi birden

ha bir de İbrahim Erkal Emine Ün canısı dizisi konu sahibi resmen 90 ları hayata geçirmiş

bu kadar uzun yazacak kadar işsiz miydin? ben tecavüze uğrasam -ki evliyim bakire de değilim- bir hafta yataktan kalkamam geleyim bir gün sonra uzun uzun buraya konu açayım. dizi senaryosu gibi fazla para yatırmalar ikram demeler annenin süsleyip göndermesi vs vs vs gözlerimize yazık sahiden ya. tecavüze yeltenen adam bayılan kız hastanede açılan gözler kaza damadın parçalanmış arabası...... gerçekten elde tutulur bi yanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…