haklısın..Hayir bu arkadas yanlis biliyor.kuz isterse kontrol yasal arkadaslar.
Evet özele gittik. Konu sahibide özele gittiğini yazmışhastanede olmaz ama bunlar en azından devlet hastanesi kesinlikle bakmaz. Özel mua. ye gittiniz siz?
Hatırladım ben de. Hatta Şenol diye bir mankenle takılıyordu da adam da aksini söylüyordu.bi manken vardı bi ara elinde bekaret raporu program program geziodu o geldi aklıma :)
Özel hastane bakar mı bilmiyorum kendi kafasına göre. Hani ucu polise dayanır diye çekinebilir bence. Dr nin özel muayenehanesine gitmek lazım ancak bunun için. Sizin hastane miydi?Evet özele gittik. Konu sahibide özele gittiğini yazmış
böyle bi konu gördüğümde gözümde canlanan
Arkadaşlar aslında işin doğrusu şu:
- Ortak kararname ile yapılıyor muayene. Başbakanlık tarafından hazırlanıyor, Cumhurbaşkanı onaylıyor yani muayene edilsin diyor imzalıyor, ilgili bakanın yani sağlık bakanının da imzası alınıyor n'olur n'olmaz diye.
fakir ama gururlu bi kızmısın sen ondan haber verFazla para yatıran patron arıyorum
Özel muayenehanesine gittik, hatta gitmeden önce arayıp sorduk, zara baktırcaz rapor alcaz yapıyormusun dedik evet dedi. Öyle gittik. Bizde emin değildik çünkü yapıplıp yapılmadığından.Özel hastane bakar mı bilmiyorum kendi kafasına göre. Hani ucu polise dayanır diye çekinebilir bence. Dr nin özel muayenehanesine gitmek lazım ancak bunun için. Sizin hastane miydi?
ne olmuş konu sahibi anlattımı ?konu sahibinin isteği üzerine konusunu kapatıyorum.
2014 yılında girmiş en son...ne olmuş konu sahibi anlattımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?