• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz....

ya ben hastanede çalışıyorum tecavüz anlaşılmıycak bişi değil zaten kadın doğum uzmanı altdan muayene yapıyor deformeden 48 saat içinde tespit ediliyor

üşenmemiş bu kadar yazmış olabilir mi ya
KK her geçen gün beni şaşırtıyor yeminle...
bundan daha uzununu gördüm :) kadın kocam aldattı hamileyim vs vs diye o kadar uzun bi hikaye yazmıştı ki hepimiz gerçek sandık sonrasında çelişkiler görüp de sıkıştırınca kandırdığını falan söyleyip bize hakaret edip kaçtı. bu ülke gerizekalılarla delilerle ruh hastalarıyla doludur demiş hüseyin nihal atsız ona buradan sevgiler :KK49:

çünkü vazgeçilmez, çünkü ilgi çekici, çünkü cazibesi var, herkesten farklı, dikkat çekiyor ama konu sahibi bunları söylemek yerine lafı dolandırmış :KK53:

kafamı karıştıran birde şu....olay kahramanı erkek arkadaşımız bu kadar hovarda paralı
nedne evlensinki pardonda.....????????

bundan daha uzununu gördüm :) kadın kocam aldattı hamileyim vs vs diye o kadar uzun bi hikaye yazmıştı ki hepimiz gerçek sandık sonrasında çelişkiler görüp de sıkıştırınca kandırdığını falan söyleyip bize hakaret edip kaçtı. bu ülke gerizekalılarla delilerle ruh hastalarıyla doludur demiş hüseyin nihal atsız ona buradan sevgiler :KK49:
çok ilginç yaaa cidden
hastalık olmalı gerçekten normal insan sıkılır üşenir bu kadar saçmalığa kafa yormak bile istemez yani ...neyse...

ha bir de İbrahim Erkal Emine Ün canısı dizisi konu sahibi resmen 90 ları hayata geçirmiş:KK70:

Demekki kızımızı evlenecek kadar çok seviyor.
Arabayı ölüme sürecek kadar çok.
istenmediği halde onunla olacak kadar çok...ne diyimmmm bilemedim şimdi :(

kafamı karıştıran birde şu....olay kahramanı erkek arkadaşımız bu kadar hovarda paralı
nedne evlensinki pardonda.....????????
Valla he. Hem de onu istemeyen bir kızla, üstelik zengin de değil.
Çok ama çok tutarsız, ben olsam hayatta evlenmem, babada para kum gibi gezer tozar günümü gün ederim, kaprisli bir kızla evlenip de bir ömür suratını çekmeye mahkum olamam:KK45:

Kızlar ne kötüsünüz. Konu sahibi şu an yolda ve otobüste şarjı bitmesin diye yazamıyor. Uyanınca, pardon yolu bitince bize gelişmeleri yazar bize.

Valla he. Hem de onu istemeyen bir kızla, üstelik zengin de değil.
Çok ama çok tutarsız, ben olsam hayatta evlenmem, babada para kum gibi gezer tozar günümü gün ederim, kaprisli bir kızla evlenip de bir ömür suratını çekmeye mahkum olamam:KK45:

Aynen öylee ne yapacam evlenipte Allah aşkına ,,,,
hemde benı istemeyen biriyle...
çelişki büyük.

ben devamını da merak ediyorum ama.
ne olur bizi habersiz bırakma.
ailen şimdi fellik fellik seni arıyordur.
hele T ???
kahrından alkole vermiştir kendini, ben ne yaptım nolamazzzz diye ..
:rolleyes:

Demekki kızımızı evlenecek kadar çok seviyor.
Arabayı ölüme sürecek kadar çok.
istenmediği halde onunla olacak kadar çok...ne diyimmmm bilemedim şimdi :KK43:
sen dur daha ilerleyen bölümlerde esas oğlan da çıkar meydana ya da kaçak gelinvari bir pozisyon daha arkadaş üniversiteden arkadaşına kaçmıştı değil mi..
yahu kim tecavüze uğradıktan 12 saat sonra gelir padişah fermanı gibi koca bir sayfayı donatır gider ki:KK34:

tecavüze uğrayan biri anında bu edebi roman tadında yazıyı yazacak ne güçte nede psikolojidedir. birde üstüne araba mahvolmıuş dediğine göre fecide kaza yapılmışken.

kazayla alakalı şeyleride bilmek isteriz hazır onlineken konu sahibi. polis kazayla alakalı mutlaka adamdan hastahanede tutanak tutmuştur.

sen dur daha ilerleyen bölümlerde esas oğlan da çıkar meydana ya da kaçak gelinvari bir pozisyon daha arkadaş üniversiteden arkadaşına kaçmıştı değil mi..
yahu kim tecavüze uğradıktan 12 saat sonra gelir padişah fermanı gibi koca bir sayfayı donatır gider ki:KK34:

ya hadi yazdı diyelim.
içini döktü boşalttı diyelim.
Ama Allahımm göstermesin kimse o kadar sakin olamazdı yaaaa ortalığı yakar yıkardı
ne bileyim.

yaşadığı fırtınalı hayattan sonra sakin bir limanda durulmak istemiştir belki :KK53:
Ahahah çalışırken bana da denk gelmişti böylesi. O zaman 20 yaşındaydım ofişim, 2 sene evveli yani. Müşterilerden biri takıldı bana, yemeğe gidelim, lüks bir otelin barına falan çağırıyor birşeyler içelim. Dışarıda bekliyorum beyaz jip benim, gel falan diye mesajlara boğuyor. Adam da 30 yaşında, içen, sapıtan, aile parasıyla yaşayan bir adam. Kafayı bana takmıştı ama bir defa bile iş yeri dışında görüşmedim. Sonra yüz vermeyince o kadar da güzel değilsin ne bu hava demişti:KK53: Önceden de artık uslanacağım, sen evet de içmeyeceğim, düzelteceğim kendimi diyordu he kart zampara:KK53:

Uzun okudugum tek konuydu gercekten nefesimi tutarsk okudum. Allah sabir versin filmlerdeki gibi resmen nasil bi insanliktir bu ailenin yaptigi ya. Aile denme bunlara.hele o vahsi s.ref..z Allah beter etsin islah etsin. Allah yardimcin olsun :(((

Gerçek olmasa bile şu yazılanlar bu kadar art niyetli olunmamalı.
Yok mu böyle hayatlar, hiç mi haber okumadınız, hiç mi duymadınız bir yerlerden.
Show tv de izlemiştim orta okula giderken...kimsenin anası altın tepside kızını satmaz,farklı meslek grubu olanlar dışında..

Back