Ya birde seninde çok hoşuna gidecek gel felan demiş, sonra bayılmışş felannvalla paruk pekerden ders alıp cama sıkıştırsaymış konu sahibini iyimiş
canısı canısıııı gönlümün yarısıııı ...ben senden vazgeçmem...gerisi neydi yaaaa
Ya fallenim şok olmayı bırak artıkk,abi bir dakkaaaaa 16 yaşında üniv.mezunu nasıl olunuyor ya ?
Uuuvv aklımdan o geçiyordu ehehehe. Mart ayı da geçti anam ne bu halimizValla ben bu kadar evlenmeye can atacağım kadının arkaya değilde öne oturmasını isterim,
Bana daha yakın olsun, enseden tuttuğum gibi rahat öpmek için
birde banu alkanın bir filmi vardı yaaaaalnımın yazısııııı
Lütfen,kınadığımızı yaşamadan ölmeyeceğimizi de belirtmezse ayıp eder. Zira kınamalarıma başlıyorum şimdi;birazdan gelir zaten bir klasiği gerçekleştirir.
"ben burda derdimi anlatıyorum, umarım dalga geçenler, sizin de başınıza gelmez" gibi klasik beddualardan sonra konusunu kapattırır
birazdan gelir zaten bir klasiği gerçekleştirir.
"ben burda derdimi anlatıyorum, umarım dalga geçenler, sizin de başınıza gelmez" gibi klasik beddualardan sonra konusunu kapattırır
birde banu alkanın bir filmi vardı yaaaa
hani beyaz mayokinisi vardı çarmıha germişti faruk pekermi salih güneymi
birazda o film geldi aklıma
Bilecikte yapay gol var, deniz yok.
Konuyu okudum, inanmak istemedim. Konu sahibi ne yapti acaba?
abla gel ben seniii bir aydınlatayım
Birde yaşadığı yer Bilecik miş.
Yemek yemeğe deniz kenarına gitmişler,bilecik'te deniz mi var ki?
Aydınlatın beni ne olur..
Yok canım deniz, en yakını iznik gölü varBirde yaşadığı yer Bilecik miş.
Yemek yemeğe deniz kenarına gitmişler,bilecik'te deniz mi var ki?
Aydınlatın beni ne olur..
abla çocuk deniz getirmiş Bileciğeher ay fazladan maaş yatıracağıma komple denizi getireyim dimiş
ablam biri bizi kekliyor ( aklınca )Deniz yok tamam da,öyle bir yazmış ki hem küçük yer hemde deniz kenarı diye..,
Yapay göl ne zamandır deniz kenarı oldu merak ettim cidden ..
Deliiii nolcakkkçabıkkk aydınlatt
Yok canım deniz, en yakını iznik gölü varOnu mu kastetti acaba O da Bursa sınırları içinde ama
ablam biri bizi kekliyor ( aklınca )
Tolga Savacı ya o. Abi bizim ne biçim bir fantezi dünyamız var ya hu, ne biçim filmler var öylebirde banu alkanın bir filmi vardı yaaaa
hani beyaz mayokinisi vardı çarmıha germişti faruk pekermi salih güneymi
birazda o film geldi aklıma
Yahu sabahin altisinda tansiyonum düştü bu konudan dolayi. Isyerinde anlattim evden kacmis caresiz destan gibi ne ara yazmis kadınlar kulübüne dediler. Saf miyim inandım yahu
Tolga Savacı ya o. Abi bizim ne biçim bir fantezi dünyamız var ya hu, ne biçim filmler var öyleCinselliğin çok başka bir boyutu yani, yabancı filmlerdeki gibi değil, çok ürkütücü bizimkiler Çarmıh ya, insanın aklına neler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?