- 24 Mayıs 2011
- 743
- 139
- 123
bundan daha uzununu gördüm :) kadın kocam aldattı hamileyim vs vs diye o kadar uzun bi hikaye yazmıştı ki hepimiz gerçek sandık sonrasında çelişkiler görüp de sıkıştırınca kandırdığını falan söyleyip bize hakaret edip kaçtı. bu ülke gerizekalılarla delilerle ruh hastalarıyla doludur demiş hüseyin nihal atsız ona buradan sevgilerüşenmemiş bu kadar yazmış olabilir mi ya
KK her geçen gün beni şaşırtıyor yeminle...
çünkü vazgeçilmez, çünkü ilgi çekici, çünkü cazibesi var, herkesten farklı, dikkat çekiyor ama konu sahibi bunları söylemek yerine lafı dolandırmış
çok ilginç yaaa ciddenbundan daha uzununu gördüm :) kadın kocam aldattı hamileyim vs vs diye o kadar uzun bi hikaye yazmıştı ki hepimiz gerçek sandık sonrasında çelişkiler görüp de sıkıştırınca kandırdığını falan söyleyip bize hakaret edip kaçtı. bu ülke gerizekalılarla delilerle ruh hastalarıyla doludur demiş hüseyin nihal atsız ona buradan sevgiler
ha bir de İbrahim Erkal Emine Ün canısı dizisi konu sahibi resmen 90 ları hayata geçirmiş
kafamı karıştıran birde şu....olay kahramanı erkek arkadaşımız bu kadar hovarda paralı
nedne evlensinki pardonda.....????????
Valla he. Hem de onu istemeyen bir kızla, üstelik zengin de değil.kafamı karıştıran birde şu....olay kahramanı erkek arkadaşımız bu kadar hovarda paralı
nedne evlensinki pardonda.....????????
yaşadığı fırtınalı hayattan sonra sakin bir limanda durulmak istemiştir belki
Valla he. Hem de onu istemeyen bir kızla, üstelik zengin de değil.
Çok ama çok tutarsız, ben olsam hayatta evlenmem, babada para kum gibi gezer tozar günümü gün ederim, kaprisli bir kızla evlenip de bir ömür suratını çekmeye mahkum olamam
sen dur daha ilerleyen bölümlerde esas oğlan da çıkar meydana ya da kaçak gelinvari bir pozisyon daha arkadaş üniversiteden arkadaşına kaçmıştı değil mi..Demekki kızımızı evlenecek kadar çok seviyor.
Arabayı ölüme sürecek kadar çok.
istenmediği halde onunla olacak kadar çok...ne diyimmmm bilemedim şimdi
Gel benle ewlen senAynen öylee ne yapacam evlenipte Allah aşkına ,,,,
hemde benı istemeyen biriyle...
çelişki büyük.
sen dur daha ilerleyen bölümlerde esas oğlan da çıkar meydana ya da kaçak gelinvari bir pozisyon daha arkadaş üniversiteden arkadaşına kaçmıştı değil mi..
yahu kim tecavüze uğradıktan 12 saat sonra gelir padişah fermanı gibi koca bir sayfayı donatır gider ki
Ahahah çalışırken bana da denk gelmişti böylesi. O zaman 20 yaşındaydım ofişim, 2 sene evveli yani. Müşterilerden biri takıldı bana, yemeğe gidelim, lüks bir otelin barına falan çağırıyor birşeyler içelim. Dışarıda bekliyorum beyaz jip benim, gel falan diye mesajlara boğuyor. Adam da 30 yaşında, içen, sapıtan, aile parasıyla yaşayan bir adam. Kafayı bana takmıştı ama bir defa bile iş yeri dışında görüşmedim. Sonra yüz vermeyince o kadar da güzel değilsin ne bu hava demiştiyaşadığı fırtınalı hayattan sonra sakin bir limanda durulmak istemiştir belki
Show tv de izlemiştim orta okula giderken...kimsenin anası altın tepside kızını satmaz,farklı meslek grubu olanlar dışında..Gerçek olmasa bile şu yazılanlar bu kadar art niyetli olunmamalı.
Yok mu böyle hayatlar, hiç mi haber okumadınız, hiç mi duymadınız bir yerlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?