Tecavüz....

Sadri Alışık'ın Ah Müjgan filmi bu.. muhtemelen evlendikten sonra da çocuk "nıhahaha senden hevesimi aldım, gideceksin bu evden ama sadece üzerindekilerle" diyecek ve Müjgan da pardon konu sahibi bir çocuğuyla (muhtemelen erkek) evine dönecek falan falan..

Ailen bu kadar tutucu baskıcıysa nasıl başka bir ilde okumana izin verdiler anlamadım.Benim ailem bile bu kadar baskıcı değil ama başka ilde kalıp okumamı istemediler

Acikcasi yazilmis bir senaryo gibi geldi. Hadi arabayi adam carpti da tnin durumu nasıl? Hastaneye onlari kim götürdü? Hic mi sormadin nasil yapmisiz diye?
Madem maasina zammi t yapiyordu halil amca nerden biliyordu da helal olsun o senin hakkin diyordu?
Ayrica bir insan tecavuze ugrayip ugramadigini bilmez mi? Bayilmissin, istegin dışında olmus, hic mi kan gormedin? Hic mi agrin yok o bolgede? Sonucta zorla olduğu icin feci bir durumda olman gerekiyordu dimi? Kim tecavuze ugrayip ugramadigini anlamaz ki?
Ayrica kadinligima dokundu da ne ya? Arabadan indikten sonra kapilari kilitledi geldi yanima oturdu diyorsun da kapilar kilitli halde nasil acmadan yanina oturdu?
Bi de önceden belirtmissin maaşını cekmedigini ki sonradan kullandigini soyleyesin. Valla hic ama hic inandirici gelmedi.
Madem universite ogrencisisin bu konularda nereye basvuracagini da bilmen lazim. Tecavüz etmisse adam bu suçtur. Cezasini çeker sen de kurtulursun.
Ayrica o saatte o tutucu ailenden nasil kactin geldin?
Yapma Allah aşkına, bu kadar uyduruk bir senaryo olamaz.
( Kazen'den ricam bu tecavuze ugramis kizin adresini bulup polise bildirmesidir, yazik gunah bari bir destek olalim )

(Inşallah tahmin ettigim gibidir diyorum ama insanlari aptal yerine koymanin cezasini da cektirmeli sana)

Okurken birde gözümde canlandırıyorum olayı :) hakikaten film gibi. . birde 16 yaşında üniversite mezunusun he. . Pess yani

tecavüz arabada. peki araba kazası nasıl olmuş.. araba mahvolmuş.adamın kazada durumu ne. yok soru işaretleri çok.

Hadi ya? Ciddi misin? Vay vay vay millet de bizi nasil uyutuyor ama ben kul yutmam

E tabi, mutlu olacak değiller ya. Çocuk hevesini aldı bi kere. Muhtemelen giderken p.çini de götür yanında diyebilir esas oğlan.

offff canım benim sakın ama sakın eve dönme polise git umarım banyo yapmamışsındır...bunun için adli tıpa gidip kanıtlayabilirsin...kadın dernekleri var aile içi şiddet numarası var hepsini ara nolur geç kalma git karakola şikayetçi ol can güvenliğinin olmadığından bahset şerefsiz verme ona istediğini...ya Allahım sen ananı babanı düşünüyorsun onlar seni düşünüyormu...

ya gelip bi aydınlatsa keşke ben en çok o kısmı merak ediyorum.

hani araba haşat olmuş ya bu baygınken, çocuk nasıl becerdi acaba o işi?
yani gidip el frenini indirip duvara falan mı toslattı. kızın da kafasına levye ile vurup kaza süsü verdi .
heyecanlandım

ama açık var yani senaryonun o kısmında.
acil bir şey bulunması lazım yoksa tutmaz valla reytinglerin düşer

Türk filmi hikayesi yaratmaya gerek yok macerada ...
Gidin tecavüze uğradığınıza dair rapor alın ve şikayetçi olunnn ..

Bi de hastanede genel muayenede anlamamislar mi tecavuze ugradigini?

Ya evet, ben de en çok arabası kazası sahnesine takıldım. Zaten dizilerde patlayan arabalardan burnu bile kanamadan çıkan insanları görüyoruz, bari forumda kandırmayın bizi, çok rica edeceğim

T'nin durumu ne? Hayati tehlikesi var mı? Yoksa sadece ufak tefek sıyrıklar mı? Belki de kolu falan kırılmıştır. Hani tepeye götürdü beni dediniz ya, tepeden aşağıya mı yuvarlanmışsınız acaba? Yoksa bir ağaca falan mı çarptınız? Kafamda deli sorular...

Sizin bayılmanız da ne kadar uzun sürmüş. 'Kadınlığınıza' dokunduğu an bayılıyorsunuz, sonrası bir daha yok.

Bu arada bi test yap canım, hamile olabilirsin. Olur yani, dizilerde oluyor sonuçta. Hamilelik konusu çok tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…