Zengin, şımarık öğlen. Orta halli kız. Çocuk şımarık ya, ailesi her istediğini yapıyor. Bana ne, ben bu kızı istiyorum diyor hoop aileler anlaşıyor hemen. Kızın annesi de paragöz, oh zengin aileye dünür olacağız diye seviniyor, kızını gözden çıkarıyor.
Amaa, bir sorunumuz var. Kız, bu çocuğu istemiyor. Çocuğu istemeyip, asilik yaptıkça çocuğun hoşuna gidiyor daha da inat ediyor. En sonunda da son çare kıza tecavüz ediyor. Hani, şımarık zengin p.çi ya, istediğini elde ediyor.
Kuzum, show tv'de her gün türk filmleri oluyor, bu aralar çok mu izledin acaba?
Sadri Alışık'ın Ah Müjgan filmi bu.. muhtemelen evlendikten sonra da çocuk "nıhahaha senden hevesimi aldım, gideceksin bu evden ama sadece üzerindekilerle" diyecek ve Müjgan da pardon konu sahibi bir çocuğuyla (muhtemelen erkek) evine dönecek falan falan..
Sadri Alışık'ın Ah Müjgan filmi bu.. muhtemelen evlendikten sonra da çocuk "nıhahaha senden hevesimi aldım, gideceksin bu evden ama sadece üzerindekilerle" diyecek ve Müjgan da pardon konu sahibi bir çocuğuyla (muhtemelen erkek) evine dönecek falan falan..
ya gelip bi aydınlatsa keşke ben en çok o kısmı merak ediyorum.
hani araba haşat olmuş ya bu baygınken, çocuk nasıl becerdi acaba o işi?
yani gidip el frenini indirip duvara falan mı toslattı. kızın da kafasına levye ile vurup kaza süsü verdi .
heyecanlandım
ama açık var yani senaryonun o kısmında.
acil bir şey bulunması lazım yoksa tutmaz valla reytinglerin düşer
tecavüz arabada. peki araba kazası nasıl olmuş.. araba mahvolmuş.adamın kazada durumu ne. yok soru işaretleri çok.
işte buuuuuBir gece once boyle bi olay yasayan bir insan nasil 1 yil oncesinden baslayip detaylarla anlatabilir ki aklim almadi bnim
zor olmalı tabii.de. neden araba sürerken...zanlı hem tecavüz hem araba süreyim derken oldu sanırım.
Bi de hastanede genel muayenede anlamamislar mi tecavuze ugradigini?
zanlı hem tecavüz hem araba süreyim derken oldu sanırım.
zor olmalı tabii.de. neden araba sürerken...
araba nasıl hareket ettiyse demektecavüz arabada. peki araba kazası nasıl olmuş.. araba mahvolmuş.adamın kazada durumu ne. yok soru işaretleri çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?