Tecavüz....

Edebi yönün çok kuvvetli maşallah. Sürükleyici bir anlatım tarzın var.Veliaht yani esas oglan niye sende ısrar etmiş o konulara biraz daha ağırlık verebilirdin.Baska kız yok muydu acep şirketinde onun hesabına paralar yatırsaymıs.Neden sen????

Böyle yorumlar yapmam ama bana senaryo gibi geldi konu anlatis tarzi -yor ekleriyle vs sanki böyle rol anlatirmissin gibi. Ha su da var yanilmayayim da konu gercek olmasin taa ki.

Gerçek mi bu hikaye ya. ? insanın inanası gelmiyor.Türk filmi izlemiş gibi oldum okuyunca.

Konu sahibi yok zaten şu an. Konuyu gece açmış sanırım biraz eğlenmiş, şimdi uyuyordur belki.

Böyle yorumlar yapmam ama bana senaryo gibi geldi konu anlatis tarzi -yor ekleriyle vs sanki böyle rol anlatirmissin gibi. Ha su da var yanilmayayim da konu gercek olmasin taa ki.

Bende pek inanamadım.Bir aile bu kadar kızlarını hiçe sayacak kadar rezil olamaz sanırım.

benim anlamadığım ya da kaçırdığım bir nokta var yanlışım varsa konu sahibi düzelt beni, sen (evlerden ırak) tecavüze uğradın, gözünü hastanede açtın, hastaneden çıktın t'ye gidiyorum deyip evden kaçtın ve bütün bunlar bir gecede oldu (dün gece yani) ve de sen gayet sakin bir şekilde bunları anlatabiliyorsun.. bilemedim ben şimdi hemen sahte konu demek istemiyorum ama eğer gerçeksen sakinliğin ve olayların ilerleyiş hızı şaşırttı beni..

yani birkaç saat önce tecavüze uğrayıp, o şokla buraya üye olup bizi bilgilendirmeniz negzel.. bir de evrenin oluşumundan anlatmaya başlayacak kadar sinirleriniz yerinde.. helal spr dvm..

bu arada kaza nasıl oldu? hayır bir de kafanızda bant var sadece.. siz baygınsınız, araba haşat olmuş annenizin dediğine göre, muhtemelen kemeriniz bile takılı değil ama siz ufak tefek hasarla atlatıyorsunuz o kazayı.. valla hem vazgeçilmez hem de mübarek bir insansınız siz..

Allah'ın belası pislik. İşkence etmeli böylelerine. Ayıltıp ayıltıp tekrar bayıltmalı.
Yoldayken bir şey içtin mi onun yanında? uyku ilacı falan mı verdi acaba? O kadar süre baygın kalman çok saçma.

Sakın o eve geri dönme. Hayatım tehlikede öldürürler beni de. Adam tehdit ediyor de.
Devlet sahipsiz bırakmaz. Sığınma evine yerleştirirler.

Sakın o eve dönme. Onlar senin ailen değil. Öyle anne baba olmaz olsun.

Zengin, şımarık öğlen. Orta halli kız. Çocuk şımarık ya, ailesi her istediğini yapıyor. Bana ne, ben bu kızı istiyorum diyor hoop aileler anlaşıyor hemen. Kızın annesi de paragöz, oh zengin aileye dünür olacağız diye seviniyor, kızını gözden çıkarıyor.

Amaa, bir sorunumuz var. Kız, bu çocuğu istemiyor. Çocuğu istemeyip, asilik yaptıkça çocuğun hoşuna gidiyor daha da inat ediyor. En sonunda da son çare kıza tecavüz ediyor. Hani, şımarık zengin p.çi ya, istediğini elde ediyor.

Kuzum, show tv'de her gün türk filmleri oluyor, bu aralar çok mu izledin acaba?

Tamam nabız ölçüldü; bundan dizi projesi olabilir. Hatta bir de isim bulalım, Karanlıktan Kaçış.. Bu nedir ya.... Fake yani nası belli...

Konu sahte mi diyorsunuz şimdi siz. Ben okumadan yorum yaptım başlığa göre, okusaymışım iyiymiş

Konu sahibi 16 yaşında mıymış?!
Yahu normalde yutmam ama bu sabah saflığım üstümde demek ki.

Zaten böyle kurgulanan ailenin başka şehirde üniversite okutması imkansız ötesi.

Neyse olay gerçek değil ya ona sevinebilirim.

zaten bu devrede polis olaya girer. hastahanede polis vardır. olayı araştırır. yapan gözaltına alınır vs. garip

o mışıl mışıl uyyorr biz kendimizi yoruyoruzzz burdaa gerçek mi değilmi diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…