16 yasinda miymis bide. Hepsini gectim hadi o yaşta nasil uniden mezun olunup da ise girilebiliyor anne karninda mi ilkokula basladi bu kiz16 yaşındasın...bu yaşananlar doğru olmadığını düşünmek istiyorum.....
Böyle yorumlar yapmam ama bana senaryo gibi geldi konu anlatis tarzi -yor ekleriyle vs sanki böyle rol anlatirmissin gibi. Ha su da var yanilmayayim da konu gercek olmasin taa ki.
Bende pek inanamadım.Bir aile bu kadar kızlarını hiçe sayacak kadar rezil olamaz sanırım.
üstün zeka olmalı.. 12 yaşında lise bitmiş demek16 yasinda miymis bide. Hepsini gectim hadi o yaşta nasil uniden mezun olunup da ise girilebiliyor anne karninda mi ilkokula basladi bu kiz
dizilerde falan oluyor ya.
bu da öyle bir şey sanırım.
16 yasinda miymis bide. Hepsini gectim hadi o yaşta nasil uniden mezun olunup da ise girilebiliyor anne karninda mi ilkokula basladi bu kiz
zaten bu devrede polis olaya girer. hastahanede polis vardır. olayı araştırır. yapan gözaltına alınır vs. garipyani birkaç saat önce tecavüze uğrayıp, o şokla buraya üye olup bizi bilgilendirmeniz negzel.. bir de evrenin oluşumundan anlatmaya başlayacak kadar sinirleriniz yerinde.. helal spr dvm..
bu arada kaza nasıl oldu? hayır bir de kafanızda bant var sadece.. siz baygınsınız, araba haşat olmuş annenizin dediğine göre, muhtemelen kemeriniz bile takılı değil ama siz ufak tefek hasarla atlatıyorsunuz o kazayı.. valla hem vazgeçilmez hem de mübarek bir insansınız siz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?