• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz....

Hastaneden dondukten sonra şokun etkısıyle aralıksız ağladım tıtredım krız gecırdım. O şoku atlatamadım adamı gozumun önüne geldıkce delirecek gibi oluyorum fakat o adamla evlendireceklerını hatırlayınca
Böyle bır adamla bir hayat gecırmeye zorlanacağımı hatırlayınca bunun korkusu şoku atlatmama yardım ettı galıba..
Bu adamla evlenme ihtimali bile korkudan delirtti ki şoktan çıktım. Hem ağladım hem düşündüm.
Cahıl değılım saf değilim kendimce bi plan yaptım hem ağladım hem düşündüm..doğrumu yaptım kaçmakla yanlışmı yaptım bılmıyorum ama oraya gerı donemem.
Polise gidersem aileme ulaşacaklar. Ailem olayı öğrenince baştan berı istemiyordu iftira atıyor dıyecek. Kanıt gerekecek, inanmayacaklar çünkü. Doktora götürecekler. Ya bi kanıt çıkmazsa ya adam bunu dusunduyse bana ne yaptıgını gercekten bılmıyorum camasırımda ne kan var ne bişey sadece beni mecbur etmek için yaptı bılıyorum. Bir kanıt çıkmazsa şikayet hakkım olmayacak aılem benı gerı goturecek...
sen bireysin hakların var kimseye bağlı değilsin..biri beni götürüse diye düşünme..

Bi dahaki senaryonda başlığını doğru, daha gizemli bi şey seç. Okurken hepimiz tecavüz olayını beklediK ve tüm heyecanı kaçtı hikayenin..

Düşünüyorum fakat ışın ıçınden cıkamıyorum..getcekten polıse gıtmekten korkuyorum..nasıl anlatayım bılmıyorum ama o hayvan bana bışey yapmadı bılıyorum, neredeyse emınım buna..
Ben bu adamla bır seneye yakın aynı ortamda bulundum, kurnazlıgını, kafasının calıstıgını bılıyorum..
Nasıl derler hıssedıyorum bana fızıksel bışey yapmadı. Baska bı acıklaması yok cunku soylediği lafların..
Beni kendine mecbur etti aklınca onurumu parcalayarak..
Fakat dokunmadı.
Beni bilerek dövdü bayılttı, bişmeyeyım dıye.. O surede onurumu, gururumu yıktı, kadınlıgımı gordu, elıyle dokundu sadece benı bayıltana kadar.. başka bişey yapmadı.. Ki onu suçlayayamayayım fakat içten içe ona mecbur kalayım..
Ben polıse gıtmekten bu yuzden korkuyorum o rapor temız cıkacak..
sen dayak yemişsin vücudunda şiddetinn izleri var. illa tecavüzde kanmı gelmeli. peki bakire olmayan bir kadın tecavüze uğrasa kan yok ,ispatlayamayacakmı. illa bakirelermi ispatlar tecavüzü. bu nasıl mantalite. birde üniversite mezunusun

eğer gerçekse annen gerçek bir p....k miş cehennemin çukurlarında cayır cayır yansın inşallah,sürüm sürüm sürünsün yüzüne kimse bakmasın tek başına sefilce gebersin..
ama ben inanmıyorum bu yazıya içim almadı kimse kusura bakmasın.

Çok çok üzüldüm..Allah yardımcın olsun
Keşke elimden bir şey gelse...

sen dayak yemişsin vücudunda şiddetinn izleri var. illa tecavüzde kanmı gelmeli. peki bakire olmayan bir kadın tecavüze uğrasa kan yok ,ispatlayamayacakmı. illa bakirelermi ispatlar tecavüzü. bu nasıl mantalite. birde üniversite mezunusun
yani illa tam cinsel birleşmemi olmalı polise şikayet için.
iyi valla herifler bunu yapsın ama ileri gitmesin,kadınlarda olmadı diye bıraksın peşini. geç arkadaşım geç. bu garip.

yorumlara bakmadan yazdım gene çok kibar yazmışım konu sahibi ergen 16 yaşındamıymış,:63:oy oyyy şimdi gittiği ev de sözde biçki dikiş kursu çıkmasın:KK70:

esas oğlan aşırı hayal perest hiç tanımadığı kızın hesabına şakkkkk diye para yatırtıyor :D felan filan
ayyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çünkü vazgeçilmez, çünkü ilgi çekici, çünkü cazibesi var, herkesten farklı, dikkat çekiyor ama konu sahibi bunları söylemek yerine lafı dolandırmış :27:

sharon stone nin temel içgüdüdeki araba sahnesi aklıma geldi birden:KK23:

ha bir de İbrahim Erkal Emine Ün canısı dizisi konu sahibi resmen 90 ları hayata geçirmiş:KK70:

bu kadar uzun yazacak kadar işsiz miydin? ben tecavüze uğrasam -ki evliyim bakire de değilim- bir hafta yataktan kalkamam geleyim bir gün sonra uzun uzun buraya konu açayım. dizi senaryosu gibi fazla para yatırmalar ikram demeler annenin süsleyip göndermesi vs vs vs gözlerimize yazık sahiden ya. tecavüze yeltenen adam bayılan kız hastanede açılan gözler kaza damadın parçalanmış arabası...... gerçekten elde tutulur bi yanı yok.

Back