Tecavüz....

Film gibi ya, benim de pek inanasım gelmedi açıkçası.
Eskiden Ferdi Tayfur'la Necla Nazır'ın filmleri geldi aklıma. Hayır olsun.

Evet doğru olanı yapıyorsun ama suna emin ol ki başlığı okuyup hayal kırıklığına uğramadı kimse. Herkes bi şekilde yardımcı olmaya çalıstı sana. Allah yardımcın olsun konunu okuduğumda midem ağrımıstı. Mantıklı düşünmek sana zaman kazandıracak ve raporunu olumsuz yönde etkilemeyecek burda herkes bunun için uğrastı

Bu nasıl anne yaaaa hergün dayak atıyor.
ben kızıma azcık kızsam gece sarılıp ağlaya ağlaya uyuyorum.
bu konu fake bence.

aynı fikirdeyiz ama ben de kürtaj olma raddesine gelene kadar bir hap alsın ki bir de onun sıkıntısıyla uğraşmasın demek istedim canım. burada öyle konular okuyoruz ki- bu konu da dahil- insanlar panikle korkuyla aile baskısıyla yanlış kararlar verebiliyor... Bana göre zaten kendisine yeni bir hayat kursun, o tarz bir aile ile daha çok çeker eğer yanlarına dönerse.

Cok sevindim boyle dusunmenize, yazinizi okuyunca sizin farkli dusundugunuzu sandim.

Birde yazmis ben onlar gelince giyimek istemiyordum annem zorla giydirip susluyordu.guluyorum vallahi tam yesilcam klasigi...

Sadece şunu düşünüyorum

İnşallah gerçek değildir yeterki fake olsun biz kandırılmış olalım razıyım.

İnsanlar bu acıları yaşamasın para için insanların hayatlarını onurlarını şereflerini böyle kolay
çalmasın.

Sonra nie bu cinayetler niye bu cinnetler diyoruz.

kız annesi olarak çok üzüldüm durumunuza.. Sonuç gerçekleşmiş olsa da olmasa da bu bir tecavüzden başka bir şey değil..
doğru karar vermişsiniz ilk önce kendiniz öğrenin durumunuzu sonrasında şikâyetçi olun, hiç bir şey olmamış bile olsa darp için şikâyetçi olun.. ailenize diyecek hiç bir şey bulamıyorum para insanların gözünü bu kadar mı boyuyor.. insan kendi evladından daha mı çok sever parayı bilemedim.. bu paraya tapmaktan başka bir şey değil..
ailenizin yanına dönmeyin başka şehirde kendinize uygun bir hayat yaşayın, bu tramvayı nasıl atlatırsınız orasıda ayrı bir tartışma konusu zaten..
çok çok geçmiş olsun...

Fim gibi nye senle evlenmek için diretiyor ki bu veliaht ? Çok ilginç fake gibi geldi inşalah öyledir. Değilse bile niye polise gitmiyorsun ? Bu ne pısırıklık ? Tecavüze uğradın veya uğramadın sana saldırdı biri ve sen bunla evlenmek için zorlanıyorsun. Evden kaçınca ne olacak yani ömür boyu saklanacak mısın ?

Bu anneniz sizin pe....zvenkliğinizi yapmış resmen eğer konu doğruysa tabi..!!!

Konu gercek mi biri bizi aydinlatsinn...cok uzuldum konuya.gercek olabilir arkadaslar boyle seyler oluyor...ama buna maruz kalmis kizlar konusamiyor cunku kimse onlara inanmiyor..

Yaşın 16 yazıyor. Günahını almak istemem ama bana dizi konusu gibi geldi anlattıkların.

Sabah sabah içim acıdı yaa.

Eğerkararlıysan hemen savcılığa suç duyurusunda bulun. Zaman geçtikçe ispat etmen, rapor alman zorlaşır.

16 yaşındasın...bu yaşananlar doğru olmadığını düşünmek istiyorum.....

dün gece, tövbe estağfurullah, tecavüze uğrayan, bugün gelip film gibi senaryosunu anlatır mı ya?

kaza süsünü nasıl vermiş peki araba nasıl haşat olmuş, orada bir açık var senaryoda.
damadın arabası haşat olmuş dediklerine göre görmüş ailen di mi arabayı?
kendisine hiç bir şey olmamış mı?

konu inşallah fakedir
eğer değilse çok üzücü Allah yardımcın olsun
derhal polise git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…