Ya arkadaslar inanmayin bu konuya.yazarimiz bu konuyu onceden oturup guzel guzel roman tadinda yazmis.eline saglik roman tadinda olmus.sahsen ben begendim gelecek var yazarda.Ama seneryoda tutarsizlikta var.dun gece hayati kararmis ama o tramvayla uyelik olusturup guzel guzelde detayli sekilde yazmis.acele yok tabI belliki zaman harcanmis.ikinciside arabaya kaza susu nasil veriliyor bu kisim olmamis.mantik yok yani...
aynı fikirdeyiz ama ben de kürtaj olma raddesine gelene kadar bir hap alsın ki bir de onun sıkıntısıyla uğraşmasın demek istedim canım. burada öyle konular okuyoruz ki- bu konu da dahil- insanlar panikle korkuyla aile baskısıyla yanlış kararlar verebiliyor... Bana göre zaten kendisine yeni bir hayat kursun, o tarz bir aile ile daha çok çeker eğer yanlarına dönerse.Benim meyilimle alakasi yok canim, hamile kalirsan mecbur olursun yazmissin nasil anlamam lazim? Aile yapisi nasil olursa olsun, okudum tabiki ki o kendi ailesini hepimizden iyi biliyor. Hamile kalirsa gider kurtaj yaptirir yine mecbur kalmaz "mecbur kalmak" diye bir sey olmamali. Size sessiz kaldiniz da demedim. Bugun malesef kadin kadinin dusmani, biz bu kiza hamile olursan mecburrr evlenecen ailen baskici, dersek kadin olarak erkekler neler yaptirmaz degil mi?
Birde yazmis ben onlar gelince giyimek istemiyordum annem zorla giydirip susluyordu.guluyorum vallahi tam yesilcam klasigi...Bu nasıl anne yaaaa hergün dayak atıyor.
ben kızıma azcık kızsam gece sarılıp ağlaya ağlaya uyuyorum.
bu konu fake bence.
Cok sevindim boyle dusunmenize, yazinizi okuyunca sizin farkli dusundugunuzu sandim.aynı fikirdeyiz ama ben de kürtaj olma raddesine gelene kadar bir hap alsın ki bir de onun sıkıntısıyla uğraşmasın demek istedim canım. burada öyle konular okuyoruz ki- bu konu da dahil- insanlar panikle korkuyla aile baskısıyla yanlış kararlar verebiliyor... Bana göre zaten kendisine yeni bir hayat kursun, o tarz bir aile ile daha çok çeker eğer yanlarına dönerse.
Birde yazmis ben onlar gelince giyimek istemiyordum annem zorla giydirip susluyordu.guluyorum vallahi tam yesilcam klasigi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?