- 16 Temmuz 2023
- 2.000
- 4.975
- 53
Rica ederim. Merak etme mülakatta meslekle ilgili ve genel kültür tarzı sorular sorulur. Bu olay senin kariyerini etkilemez. Umarım daha iyi olursunÇok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten hâlden anlıyorsunuzben aslında içimi dökmek istedim biraz iyi geldi diyebilirim. Bir de bu mülakat olayına çok takıldım herşeyi arastırıyorlarmıs onu sormak için yazdım
Polis06 bilmem ne diye bi hesabı vardı onu engellemiştim polis07 diye birsey açmıs bakmıs kesinlikle o..Tekrar engelledim zaten seneler içinde yazmaya devam etti farklı hesaplardan seni unutamadım gibi seyler fln her seferinde egelliyorumSizin engellefiginix hesap başka bir hesap acsada profilinizi göremez önce bunu netlestrelim.fake hesap dan baktiysa o ayrı.O fotolar yayilsaydi onun başı yanardı korkmyin sizin mülakatı etkilemez.Dort koca yıl geçmiş artık şikayet etsenizde birşey çıkarmı bilmem ama terapiye devam edin tam anlamıyla bu travmayi atlatabilmk icin
İnşaallah canım çok sağolRica ederim. Merak etme mülakatta meslekle ilgili ve genel kültür tarzı sorular sorulur. Bu olay senin kariyerini etkilemez. Umarım daha iyi olursun
İdari yargı hakimliği sınavına girmeyi istiyordum
Instagramda üyeyi engelledikten sonra açılan benzer hesapları da engelle falan yazıyor diye hatırlıyorum. Yani başka açacağı hesap olsa da yazamaz. Belki de farklı gmail ile hesap açıyordurPolis06 bilmem ne diye bi hesabı vardı onu engellemiştim polis07 diye birsey açmıs bakmıs kesinlikle o..Tekrar engelledim zaten seneler içinde yazmaya devam etti farklı hesaplardan seni unutamadım gibi seyler fln her seferinde egelliyorum
Çok teşekkür ederim çıkmaz dimi.. inşaallahMülakatlarda karşınıza neden çıksınki? Asla çıkmaz.
Zaten o kişi de fotonuzu kullanmaz heleki işine sadık biriyse. Kendisi için korkar kullanmaz. Merak etmeyin. Kendisini yakmaz kimse.
Unut gitsin bu olayı. İşine gücüne odanlan.
Ben zaten kınamadım konunun üst kısmında anlatılanlara bian odaklandım sonra sebeb ne olursa olsun sonuç bu olmamalıydı die kendime kızıp düzeltme yaptım .Yarı aygın yarı baygındım yani birşeyler oluyor anlıyorsun ama ne oluyor tanımlayamıyorsun öyle anlatiyim. Elbette net olarak o an yaptığı şeyin ne olduğunu anlasaydım tepki verirdim ki o an bağırabilecek bir tepki bile veremezdim ama biraz ittirdiğimi fln da hatırlıyorum. Masum değilsin diyorsunuz.. ben de yıllarca kendimi suçladım bu konuda tedavi gördüm terapi aldım. Ben kendimi affettim hanfendi çünkü çok ağır bir dönemde ne yaptığımı bilmez bir haldeydim yazımda da belirttim. Size söylemesi kolay alkol almış,sevişmiş... Yazımı tekrar okuyun bunları yaparken mutluluktan ölmüyordum ağır bir depresyon geçiyordum. Gerçekten ne kolay yargıladınız hayat bazılarımıza çok kötü davranıyor bazılarımız için çok ağır geçiyor. Ben hiç yapmam dediğim şeyleri yapmış bulundum meselâ. Bence kimse kimseyi kınamamalı...
Çok teşekkür ediyorumKarşına çıkacak diye korkmayın çıkarsa da çıksın sonuçta sizin istediğiniz bir suç yok. Yapmak istediğiniz ne varsa yapın. Geçmişte size zarar verme bu pislik için yapmak istediğiniz hiç bir şeyden vazgeçmeyin.
Direkt seni unutamadım mi yazıyor sen kimsin diye sormadın mı hiçPolis06 bilmem ne diye bi hesabı vardı onu engellemiştim polis07 diye birsey açmıs bakmıs kesinlikle o..Tekrar engelledim zaten seneler içinde yazmaya devam etti farklı hesaplardan seni unutamadım gibi seyler fln her seferinde egelliyorum
Teşekkür ederim düzeltmeniz için çünkü gerçekten kolay birşey değil. Hâlâ sebep ne olursa olsun diyorsunuz dediğim gibi o sebepler bilinçli, zevk odaklı sebepler değildi yani keyfimden gidip alkol almadım adam bile alkolü verirken acılarını unutursun diyor anlatabildim mi... Bu konuyu psikoloğum dısında kimseye açmamıştım ama buraya yazmak çok iyi geldi gerçekten hatta ilk baslarda çok cekindim ama şuan nasıl rahatladım bilemezsiniz...Ben zaten kınamadım konunun üst kısmında anlatılanlara bian odaklandım sonra sebeb ne olursa olsun sonuç bu olmamalıydı die kendime kızıp düzeltme yaptım .
Buraya konu açmak sana daha iyi hissettirmeyecek daha da konuştukça hatırlayacaksın bilmiyorum belki konuşursam atarım içimden die düşündün yada belki de o herif sizi izleyince yeniden korkuya büründünüz .
Ben bişeyden çok korkuyorsam hep en kötü senaryoyu düşünerek ona göre planlar yaparım.Çok teşekkür ederim çıkmaz dimi.. inşaallahyani fotoları baskalarına gönderdi ya ya onlardan çıkarsa diye korkuyorum ben de polis sonuçta kendini yakmaz diye düşündüm ama karşıdakiler kimdi? Kimlere gitti o resimler....
Rahatlamanıza sevindim . Piskolojikmen de rahatlayacagınız mutlu günler gelir inşallahTeşekkür ederim düzeltmeniz için çünkü gerçekten kolay birşey değil. Hâlâ sebep ne olursa olsun diyorsunuz dediğim gibi o sebepler bilinçli, zevk odaklı sebepler değildi yani keyfimden gidip alkol almadım adam bile alkolü verirken acılarını unutursun diyor anlatabildim mi... Bu konuyu psikoloğum dısında kimseye açmamıştım ama buraya yazmak çok iyi geldi gerçekten hatta ilk baslarda çok cekindim ama şuan nasıl rahatladım bilemezsiniz...
Sordum sormaz olur muyum 2023te konuştuk o hesaptan en son zaten hesabı polis06 biseyler sonunu hatrlamıyorum simdi. O zaman yazdı hatta evlensem bile hep sen aklımda olcaksın falan yazdı ya zaten şöyle o olaydan sonra kavga edip ayrıldım dedim ya konuda ben ayrıldım ama bir süre pesimi bırakmadı aylarca farklı hesaplardan yazdı sonra biranda kesildi yazması sanırım biri girdi hayatına sonra 2023te yazdıDirekt seni unutamadım mi yazıyor sen kimsin diye sormadın mı hiç
Teşekkür ederim inşaallahRahatlamanıza sevindim . Piskolojikmen de rahatlayacagınız mutlu günler gelir inşallah
Ya inşaallah ama benim dövmem var dövmeyi sildirdim fln ama o resimler karsıma çıkarsa ben olduğum belli ya zaten dövmeyi geç yüzüm falan vardır diye tahmin ediyorum foto sesleri birara yakınlaştı sanki öyle de hatırlıyorum ama inşaallah dediğiniz gibi çıkmaz hiçbir yerde hakimlik sınavında şansımı denemek istiyorum hep bundan korkuyordum bugünlerde toparlandığım bir dönem yeni kararlar alıyorum bu sınava girsem mi diye düşünüyorum ama işte bu konu vardı...Ben bişeyden çok korkuyorsam hep en kötü senaryoyu düşünerek ona göre planlar yaparım.
Mesela senin durumunda olsam düşünürüm bu fotolar nasıl karşıma çıkar -eğer çıkarsa tabii-? Tutup da adını ifşalayarak yayamazlar. Çünkü ozaman kendi başları belaya girer. Senin adınla fotoyu paylaşmaları imkansız. Böyle bir ihtimal yok. Diyelim random sayfalarda isimsiz paylaşılıyor. Böyle bu durumda da “ben değilim” derim hiç üstüme bile almam. Kimse de kanıtlayamaz. İnsan insana benzer. Zaten uyuyorsun, yüzün gözün net değildir. Ki inan bana bunlar olmayacak. Olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten. O şerefsiz en fazla bir iki arkadaşına “bu kızla yattım” diye atmıştır. Onları da zaten uyarmıştır meslekten olurum, silin fotoları diye. Yani sana zarar verecek bişey olmaz, olmayacak korkma.
Sınava gir sakın vazgeçme. Karşına çıkmayacak fotograflar.Ya inşaallah ama benim dövmem var dövmeyi sildirdim fln ama o resimler karsıma çıkarsa ben olduğum belli ya zaten dövmeyi geç yüzüm falan vardır diye tahmin ediyorum foto sesleri birara yakınlaştı sanki öyle de hatırlıyorum ama inşaallah dediğiniz gibi çıkmaz hiçbir yerde hakimlik sınavında şansımı denemek istiyorum hep bundan korkuyordum bugünlerde toparlandığım bir dönem yeni kararlar alıyorum bu sınava girsem mi diye düşünüyorum ama işte bu konu vardı...
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak biraz daha toparlanıp gireceğim galiba sınava artıkSınava gir sakın vazgeçme. Karşına çıkmayacak fotograflar.
Dövmeyi dert ediyorsan zaten sildirmişsin, izi kaldıysa üstüne başka bir dövme yaptır mesela. Yaa seninle uğraşacak insan 4 yılda uğraşmaz mıydı? Şimdiye kadar çıkmayan şey karşına çıkmaz artık.
Profilini kapat sen de ulaşamasın sana hiç bi şekilde. Sınava gireceğinizin bilgisini de sosyal medyada paylaşmayın. Ortak arkadaşlarınız varsa silin onları.
Bunları başına bişey geleceği için değil de için daha rahat olsun diye söylüyorum
Öncelikle fotolar karşına çıkmayacak, rahat ol.Yarı aygın yarı baygındım yani birşeyler oluyor anlıyorsun ama ne oluyor tanımlayamıyorsun öyle anlatiyim. Elbette net olarak o an yaptığı şeyin ne olduğunu anlasaydım tepki verirdim ki o an bağırabilecek bir tepki bile veremezdim ama biraz ittirdiğimi fln da hatırlıyorum. Masum değilsin diyorsunuz.. ben de yıllarca kendimi suçladım bu konuda tedavi gördüm terapi aldım. Ben kendimi affettim hanfendi çünkü çok ağır bir dönemde ne yaptığımı bilmez bir haldeydim yazımda da belirttim. Size söylemesi kolay alkol almış,sevişmiş... Yazımı tekrar okuyun bunları yaparken mutluluktan ölmüyordum ağır bir depresyon geçiyordum. Gerçekten ne kolay yargıladınız hayat bazılarımıza çok kötü davranıyor bazılarımız için çok ağır geçiyor. Ben hiç yapmam dediğim şeyleri yapmış bulundum meselâ. Bence kimse kimseyi kınamamalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?