Tecavüz mü?

Rica ederim. Merak etme mülakatta meslekle ilgili ve genel kültür tarzı sorular sorulur. Bu olay senin kariyerini etkilemez. Umarım daha iyi olursun

Polis06 bilmem ne diye bi hesabı vardı onu engellemiştim polis07 diye birsey açmıs bakmıs kesinlikle o..Tekrar engelledim zaten seneler içinde yazmaya devam etti farklı hesaplardan seni unutamadım gibi seyler fln her seferinde egelliyorum

Instagramda üyeyi engelledikten sonra açılan benzer hesapları da engelle falan yazıyor diye hatırlıyorum. Yani başka açacağı hesap olsa da yazamaz. Belki de farklı gmail ile hesap açıyordur

Çok teşekkür ederim çıkmaz dimi.. inşaallah yani fotoları baskalarına gönderdi ya ya onlardan çıkarsa diye korkuyorum ben de polis sonuçta kendini yakmaz diye düşündüm ama karşıdakiler kimdi? Kimlere gitti o resimler....

Ben zaten kınamadım konunun üst kısmında anlatılanlara bian odaklandım sonra sebeb ne olursa olsun sonuç bu olmamalıydı die kendime kızıp düzeltme yaptım .

Buraya konu açmak sana daha iyi hissettirmeyecek daha da konuştukça hatırlayacaksın bilmiyorum belki konuşursam atarım içimden die düşündün yada belki de o herif sizi izleyince yeniden korkuya büründünüz .

Direkt seni unutamadım mi yazıyor sen kimsin diye sormadın mı hiç

Teşekkür ederim düzeltmeniz için çünkü gerçekten kolay birşey değil. Hâlâ sebep ne olursa olsun diyorsunuz dediğim gibi o sebepler bilinçli, zevk odaklı sebepler değildi yani keyfimden gidip alkol almadım adam bile alkolü verirken acılarını unutursun diyor anlatabildim mi... Bu konuyu psikoloğum dısında kimseye açmamıştım ama buraya yazmak çok iyi geldi gerçekten hatta ilk baslarda çok cekindim ama şuan nasıl rahatladım bilemezsiniz...

Ben bişeyden çok korkuyorsam hep en kötü senaryoyu düşünerek ona göre planlar yaparım.
Mesela senin durumunda olsam düşünürüm bu fotolar nasıl karşıma çıkar -eğer çıkarsa tabii-? Tutup da adını ifşalayarak yayamazlar. Çünkü ozaman kendi başları belaya girer. Senin adınla fotoyu paylaşmaları imkansız. Böyle bir ihtimal yok. Diyelim random sayfalarda isimsiz paylaşılıyor. Böyle bu durumda da “ben değilim” derim hiç üstüme bile almam. Kimse de kanıtlayamaz. İnsan insana benzer. Zaten uyuyorsun, yüzün gözün net değildir. Ki inan bana bunlar olmayacak. Olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten. O şerefsiz en fazla bir iki arkadaşına “bu kızla yattım” diye atmıştır. Onları da zaten uyarmıştır meslekten olurum, silin fotoları diye. Yani sana zarar verecek bişey olmaz, olmayacak korkma.

Rahatlamanıza sevindim . Piskolojikmen de rahatlayacagınız mutlu günler gelir inşallah

Direkt seni unutamadım mi yazıyor sen kimsin diye sormadın mı hiç
Sordum sormaz olur muyum 2023te konuştuk o hesaptan en son zaten hesabı polis06 biseyler sonunu hatrlamıyorum simdi. O zaman yazdı hatta evlensem bile hep sen aklımda olcaksın falan yazdı ya zaten şöyle o olaydan sonra kavga edip ayrıldım dedim ya konuda ben ayrıldım ama bir süre pesimi bırakmadı aylarca farklı hesaplardan yazdı sonra biranda kesildi yazması sanırım biri girdi hayatına sonra 2023te yazdı

Ya inşaallah ama benim dövmem var dövmeyi sildirdim fln ama o resimler karsıma çıkarsa ben olduğum belli ya zaten dövmeyi geç yüzüm falan vardır diye tahmin ediyorum foto sesleri birara yakınlaştı sanki öyle de hatırlıyorum ama inşaallah dediğiniz gibi çıkmaz hiçbir yerde hakimlik sınavında şansımı denemek istiyorum hep bundan korkuyordum bugünlerde toparlandığım bir dönem yeni kararlar alıyorum bu sınava girsem mi diye düşünüyorum ama işte bu konu vardı...

Sınava gir sakın vazgeçme. Karşına çıkmayacak fotograflar.
Dövmeyi dert ediyorsan zaten sildirmişsin, izi kaldıysa üstüne başka bir dövme yaptır mesela. Yaa seninle uğraşacak insan 4 yılda uğraşmaz mıydı? Şimdiye kadar çıkmayan şey karşına çıkmaz artık.
Profilini kapat sen de ulaşamasın sana hiç bi şekilde. Sınava gireceğinizin bilgisini de sosyal medyada paylaşmayın. Ortak arkadaşlarınız varsa silin onları.
Bunları başına bişey geleceği için değil de için daha rahat olsun diye söylüyorum

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak biraz daha toparlanıp gireceğim galiba sınava artık

Öncelikle fotolar karşına çıkmayacak, rahat ol.

Ve kendini asla suçlama, daha önce biriyle beraber olman, içki içmen, kıyafetin, onun evine gitmen.. hiçbir şey aşağılık bir herifin genç bir kadını bilinci rıza gösterecek kadar yerinde değilken istismar etmesinin nedeni olamaz. Senin utanacağın bir şey yok, onun utanması lazım, senin yerinde başkası olsa ona da yapacaktı, senin suçun değil yani onun aşağılıklığı! Bak hiç utanıyor mu? Yoo, ortada gezmeye devam ediyor. Sen ne utanacakmışsın? Gir sınavlarına.

Ve bazı arkadaşların yorumunu dehşetle okudum; evlilik birliği içinde bile olsa kadının bilinci yerinde değilse rıza gösteremez, rıza gösteremediği halde cinsel ilişkiye maruz bırakılıyorsa tecavüzdür. Hukuk da bilim de bunu böyle söyler.

Öncelikle cok gecmis olsun. Ama iciniz rahat olsun.
Bu fotografların is hayatınızı etkilemesi imkansız.
cünkü öyle etkilemesi icin ciddi türkiye capi yayılması gerekir. Devlet, memuru sandıgınız kadar cok arastirmiyor max bakacagı adli sicil kaydınız ailenizin adli sicil kaydı o kadar. Ülke geneli yayılsa da böyle bi durumda da sizin o kisiden sikayetci olmamanız kacınılmaz ve o da isini kaybedecektir. Yani cok cok düsük ihtimaller bunlar. Kac kisi kac kisiye cinsel icerikli foto yollamistir cok yaygın artık bunlar yayılmıyor. Yayılsa bile insanlar rızasız fotoyu yayana asla saygı duymuyor tepki gösteriyor. Yasanan yasandi bunun icin strese girme canını sıkma emin ol bu anlattıgın kosullarda sana hicbisey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…