Tecavüz mü?

Çok teşekkür ederim desteğiniz için daha iyi hissediyorum şuan

Çok teşekkür ederim yorum için inşaallah karşıma çıkmaz hiçbir yerde ve hiçbir zaman......

Fotoğraf çekme sesinden sonra baya bi mesajlaşma sesleri oldu çok iyi hatırlıyorum o yüzden bence gönderdi birilerine
Fotoğraf varsa ve ortaya çıkarırsa başta kendi başı yanar, meslek kısmı sıkıntıya girer, evlenmiş, o da sıkıntıya girer, o yüzden cesaret edeceğini sanmıyorum. Kendisi de biliyordur büyük suç olduğunu.
Soruşturmada fotoğraf veya buradaki konular ortaya çıkmaz, ne alaka?

Fotoğrafın karşına çıkacagini düşünmüyorum. Hatta sadece yüzünü falan atmıştır karşıdaki insanlara onlar da senin yanında değil dediyse birlikte foto atmıştır. Açık olan fotoğrafı atmaya totosu yemez . Böyle bir durumda başına çok büyük iş acilacagini bilir . Instagram da bu kişilerin açtığı hesabı engelle diye bir seçenek var onu seçin . Ayrıca bu tecavüz mu değil mi kısmında siz emin değilsiniz ne yaşandı nasıl yaşandı. Bunları aşmak gerçekten iyi bir uzmanla çalışmak önemli . Şimdi bunları tekrar tekrar kafanızda kurmak karşınıza çıkacağını düşünmek sizi sadece dibe çeker . Evlenmiş ve kamuda çalışan biriyse size tekrar salça olmaz. Umarım istediğiniz gibi olur herşey

Hadi gözümüz aydın bir de tatlıfındığımız oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…