Aslinda bugunku menun guzel saglikli seyler abur cubur yemiyorsun onemli olan da bu. Canim hamilesin yani caninin Istedigini abartmadan ye bence sen dengelersinGünaydın kızlar
sea44 canım öğünlerin çok az doyabiliyormusun maşallah iyi başladın
Eveeet saçma sapan menülerimle devam edeyim
Bir közlenmiş patlıcan
4-5 kepekli grisini
Bolca meyve
Niye böyle saçma besleniyorum bende bilmiyorum enteresan şeyler çekiyor canım
Gunduz mu gelecekler caya mi yoksa yemege mi ona gore fikir yurutelim canimYarin da misafirim var ayyen en kolay ne hazirlayabilirim hic bi fikrim yok
Eger gunduz caya geliyorlarsa
Pratik bir kisir
garniturlu yogurtlu salata tarzi bir sey
bir de kek olabilir tatli olarak
istersen su super fresh in minik borekleri var peynirli ispanakli Pratik firinda pisirebilirsin hazir ama lezzetli
Haklisin canim yaa kucucuk cocuklakisir zor geliyo bana ya bi dunya cesit yesillik var yesillikleri yika tek tek dogra bulguru islat salcayi kavur
Makarna hasladim firsatim olmusken makarna salatasi yapiyim dedim ama kek falan yapamam heralde ya.
Cay a gelecekler bu arada ayy yemekli almam mumkun bile degil kendime corba yapamiyorum
Dondurma en masum tatli benceSelamlar gunlukcumm
Aksam yemegimi yazayim hemencik
4 kepce tarhana corbasi
Z.yagli bamya yemegi
Dunki pizzadan bi dilim
Ara
Ayy cocuklugumun dondurmasi vienetta dan bir dilim yedim cok kalorili bi dondurma aslinda ama aksam yemegim cok olmadigi icin yemis bulundum
evet tatlimmm p.tesileri tartilmayi dusuunmustum eskisi gibi bu hafta 63 ciktim yazmadim sanirim burayaMavi kedi tatlim sen pazartesi tartiliyorsun degil mi ben de oyle yapacagim pazartesi yazarim
dogum iznin ne zamana kadar uzatacak misin
Haklisin canim cocuk kendini ifade edene kadar ben de bakici taraftari degilimevet tatlimmm p.tesileri tartilmayi dusuunmustum eskisi gibi bu hafta 63 ciktim yazmadim sanirim buraya
Ucretsiz izin alicam ben tatlim muhtemelen benim burda annemler falan yok bakici da mantiksiz geliyo kendim buyuturum diye dusunuyorum
Dun bunlara ek olarak aksam yemeginde 2 parca tavuk pirzola Bolca salata 2 dl pide ve meze yedimGunaydin herkese
Dun aksam yorgunluktan gelemedim yatip kalmisim
bulasiklari evi falan sabah ise gelmeden topladim acayip bir yorgunluk var uzerimde
neyse dunku menum
Kahvalti tost cay
Ara 2 hurma 1 ceviz
Ogle
1 karniyarik bol yogurt marul Domates 1 dl ekmek
Ara 1 nescafe 2 si 1 arada
Aksam
Kiymali menemen
3 galeta Bolca cacik
Bu sekilde bitirdim gunu
Bu sabah 2 yumurta 5 zeytin 1 dl ekmek ve salatalik
Ogle içinde domates salatalik bol peynir yiyecegim