Canim yediklerin de bir sey yok Ama aksam tartilmissin sanirim moralini bozmaSlm kimsecikler uğramamış
Menü bildireyim :)
Kahvaltı
Patates kızartması
4 grisini
2 lokma ekmek
Bir bardak çay
Öğle yok
Ara öğün bol bol meyve
Akşam biraz önce yedim 1,5 kase şehriye çorbası
Bir dilim ekmek
Bugün kilom çok yA 69 oldum şuan fazla bişeyde yemedim sinir oldum
Canim gecmis olsunSelam kizlar iki gundur ugrayamadim oglusla ugrasiyorum kolik tuttu cok fenayiz saat 5 ten beri de araliksiz ayaktayim agzima bir lokma bir sey koyamadim bile oglus duzeldiginde bi soluklanmaya gelicem opuyorum sizi
Cok dogru dusunuyorsun canim kilolar yapismadan ver gitsinsea44 tatlimmm ben bayrama kadar bi 4-5 kilo veriyim ki eski kiyafetlerime az da olsa girebileyim istiyorum simdi akrabalar demesin mavi kedi siskolata olmus falan diye bi de bayram alisverisi masrafi cikmasin.
Kurban bayramina kadar da eski halime doneyim istiyorum en azindan 62 civarina geleyim de soyle eskisi gibi olayim gerci gobek kolay kolay donmeyecekeski haline de napalim oldugu kadar
Menun emziren bir anneye göre super hatta az bile harikasinBugunki yediklerimi yazayim hemencik
Kahvaltim
2 haslama yumurta
1 dilim ekmek
Oglen
2 kepce sehriye corbasi
6 kofte
4 kasik yogurt
Aksam da salata yiyebilirim ya da kofte tarzi bisi de olabilir yanina corba yapmam lazim oglustan firsat bulursam yapiyim bakalim
Canim sonucun iyi olmasina cook sevindimGeldim canım geldim iki haftadır bi sıkıntım vardı bebeğimle alakalı ikili testim yüksek risk çıkmıştı 1/35
Kan vermiştim yurt dışına gönderdik pazartesi aldık sonucu çok şükür temizmiş
Adaklarım vardı onları hallettim çok düzenli beslenemedim bayağı cıslı şeyler yedim
Paylaşayım hemen bugünkü menüyü biraz saçma :)
Kahvaltı
İki minicik börek
Ara bol meyve
Biraz önce de pirinç pilavı turşu yedim
Sabah dogmadığım için öğle öğünüm çok erken oldu
az mi bileMenun emziren bir anneye göre super hatta az bile harikasin
Gunu dengelemissin savunman kabul edilmistiraz mi bile
Merak etme aksam telefi ettim azligini pizza sogan halkasi yedim
Biraz canim skkindi evde saglikli bir seyler yapmaya mecalim yoktu
Savunmam bu sekilde hakim bey