Canim tebrik ederim 68 harika bir rakamyalniz tartilmadan duramiyorum 68.8 i gordum hahhahha yasasin ki kahvalti yapmis halimdi sabah bile degil yehhhuuuu musmutlulukk
Gecmis olsun canimBu arada oglus da egzama var yuzunde cildinde ara ara ciddi yaralar cikabiliyo alerjik olabilirmis cok fazla gidaya alerjisi olabilir ben deneme yoluyla tespit etmeye cabaliycam bu nedenle bi sure yumurta yememe karari aldim eger yumurta alerjisi varsa bi yil yani emzirdigim surece hic yemiycem demek oluyor bu.
neyse bi sure bu sekilde deneyim ben umarim oglusum iyilesir tekrarlamaz da ben yemesem de olur zaten
o da bir sey mi 68.1 i gordu bu gozler hahahah yasasinnnn yehhhuuuu ve halen reglim bu hafta sonu 67 leri gormeliyim insallah aminnCanim tebrik ederim 68 harika bir rakam
basinda var kabuklanma yanaklarimiz cok fena ayy icim aciyo gordukce rabbim sifamizi versin insallah bebegimeGecmis olsun canim
benim kizimda da vardi kafasinda kabuklanma oluyordu deter Jan ve sabunlar artiriyordu simdi geçti cok sukur
Sizin de gecer insallah
Annenin diyet sana da olumlu yansir bencemenulerimi yazamadim yogun bi gundu bayram icin annemlerin yanina gidiyoruz halen yoldayiz
kahvaltim klasik oldu domates salatalik zeytin peynir
aksam da yoldan bi arkadasima ugradik o da epey sey pisirmis hazirlanis zahmetler etmis sagolsun guzel yedim ama yarindan itibaren daha dikkatli olabilirim cunku annem karatay diyeti yapiyor bu nedenle yemekleri saglikli hazirliyor ve saniyorum bu durum beni de olumlu etkiler
tavuk corba bi kepce kadar
kofte 3 tane
iki kasik pirinc pilavi
bol salata
cayin yanina da bi kac catal pasta yedim