Taze Anne Mavi Kedi Zayıflıyor

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106

Hemen kendimden bahsetmekle başlıyorum işe;

40 i yeni çıkmış tazecik bir anneyim şuan. Hamileliğimde sağlıklı beslenmeye dikkat etmek istedimse de canımın istediğini istediğim saatte yemekten geri kalmadım. 62 ile hamile kaldım ve 82 ile doğuma gittim. görüldüğü üzere epeyce bir kilo almışım. doğumdan çıktığımda ise koca göbekle 74 kiloydum şuan halen o civarlarda seyrediyorum.

Yıllar önce yine bu formda 20 kiloya yakın kilo verdim ve dedim ki şimdi neden vermeyeyim.
evet istediğimde gerçekten istediğimde önümde hiçbir engel olamayacağını çok iyi biliyorum.
ve biliyorum ben yine eski formuma yavaş yavaş sağlıklı beslenerek ve emzirdiğim için de sütümü azaltmadan aylara yayarak ve en önemlisi Karatay ile veririm.

Ve başlıyoruz..
ilk hedefim 70
ikinci hedefim 67
üçüncü hedefim 64
dördümcü hedefim 62
beşinci hedefim 60
vee nihai hedefim 58 bunu da yaz bitene kadar yapmak istiyorum.
Yolum açık ve fit olsun

mavi kedi

Başlangıç--------------- 74,5
16 Mayıs---------------- 72,9

30 Mayis---------------- 73,3
Toplam Giden---------- 1,1

sea44

Baslangic---------------- 75
31 Mayis-----------------73,6
Toplam Giden----------- 1,4

Son düzenleme:
Kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
biraz peynir
ve zeytin

yanında da süt yapıcı kırmızı çay (marka vermeyim reklam girmesin)

benim oğluş sabahın 5 inde uyandığı ve saat 10 a kadar uyumadığı ve uyutmadığı için kahvaltımı 12 ye doğru yapabildim bu sebeple öğlen yemeğim yok ama ara öğün yaptım

saat 14-15 gibi

4 kaşık yoğurtla müsli
5 parça mücver

süt olsun diye bol bol su içmeye çalışıyorum ve rezene çayımı da içtim bunu da unutmadan ekleyeyim

Aksam yemegim
2 kepce tarhana corbasi
3 kasik tavuk sote
3 kasik bulgur pilavi
Ve ayran

Aksamlari Canim surekli bir seyler yemek istiyor abuk sabuk bir seyler yememek icin ya hurma yerim ya da meyve ananas erik falan. Birazdan da rezene cayi yaparim immhh mis

Canım benim gözün aydın çok sevindim ya sağlıkla büyüt Paşanı inşallah :)
Benimde bi oğlum daha oluyor Allah'ın izniyle :)
Bu arada topiğinde hayırlı olsun merak etme hızla gidiyor Doğum sonrası kilolar

tatlimm tatlimm ayy cok sevindim simdiden hayirli dogumlar
Evet canim senden ve sea44 den biliyorum hizla kaybedildigini kilolarin ben de girdim bu yola fit olayim zayiflayayim citir anne olayim istiyorum bakalim

Yeni bir gune Gunaydin günlükçüm bakalim bugun ne maceralar beklior bizi

Kahvaltim
2 yumurta iki parca sucukla
Peynir
Zeytin
Ayran

Ara öğün
Rezene cayi

Oglen yemegim
3 kasik tavuk sote
2 bardak ayran

Ayy emzirdigim icin sanirim inanilmaz acikiyorum aksama da balikli salata dusunuyorum ya da kofte salata.
Protein bol sut yapiyormus hem de metabolizmayi hizlandirir bu ara bol protein almayi dusunuyorum hem de acikmami geciktirir. Hadi bakalim mavi kedicik

tatlım merhaba, hayırlı olsun kuzucuğun sağlıkla büyüsün, kilolarını verirsin sen azimli birisin

merhaba kolay gelsin,yolculugunda başarılar dilerim..
süt için kmpostoda kaynatabilirsin hiç şeker atma biraz kuru kayısı bıraz üzüm haşla..araöğün olarak taneli bir kase onu ye..
ben ilk emzırdıgım dönemler cok faydasını görmüştüm ve tanı nerden baksan 3,5-4 lt su içiyodum..

Aksam yemegim
7 inegöl kofte
İki kasik bulgur pilavi
Ayran

Bi kac saat sonra da meyve yerim rezene icerim bakalim mavi kedicik insallah boyle tatlis tatlis menulerin olur hep

cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin.
Evet komposta guzel fikir hemen yapiyorum

Kahvaltim
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
Maydanoz
Ve ayran

Ara ogun
4 kasik yogurtla musli

Aksam icin balikli salata planim var netlestiginde yazarim gunlukcum

tatlimm tatlimm ayy cok sevindim simdiden hayirli dogumlar
Evet canim senden ve sea44 den biliyorum hizla kaybedildigini kilolarin ben de girdim bu yola fit olayim zayiflayayim citir anne olayim istiyorum bakalim
Sağol canım bende bi ara takılırım sana dengeli kilo almak için sağlıklı beslenmek istiyorum senin için sakıncası olmazsa

cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin.
Evet komposta guzel fikir hemen yapiyorum
Şimdi aklıma geldi benimde ben Doğumdan sonra sürekli Elmalı komposto tükettim taze elmayı küp küp doğrayıp şekersiz yapıp yedim
Tatlı ihtiyacıma iyi geliyordu içine bi tanede tarçın at ohh miss

Sağol canım bende bi ara takılırım sana dengeli kilo almak için sağlıklı beslenmek istiyorum senin için sakıncası olmazsa

Şimdi aklıma geldi benimde ben Doğumdan sonra sürekli Elmalı komposto tükettim taze elmayı küp küp doğrayıp şekersiz yapıp yedim
Tatlı ihtiyacıma iyi geliyordu içine bi tanede tarçın at ohh miss

tabiki gel tatlimm sevinirim boylelikle gunlugum de yalnjz kalmamis olur
Kayisi kompostosu icicem o bitince elma yi deneyim guzel fikir

Aksam yemegim
Ton balikli salata
Ayran

Simdi de sade soda iciyorum acikirsam sutlu kahve icerim bugun de boyle biter gunlukcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…