tatlimm tatlimm ayy cok sevindim simdiden hayirli dogumlarCanım benim gözün aydın çok sevindim ya sağlıkla büyüt Paşanı inşallah :)
Benimde bi oğlum daha oluyor Allah'ın izniyle :)
Bu arada topiğinde hayırlı olsun merak etme hızla gidiyor Doğum sonrası kilolar
cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin.merhaba kolay gelsin,yolculugunda başarılar dilerim..
süt için kmpostoda kaynatabilirsin hiç şeker atma biraz kuru kayısı bıraz üzüm haşla..araöğün olarak taneli bir kase onu ye..
ben ilk emzırdıgım dönemler cok faydasını görmüştüm ve tanı nerden baksan 3,5-4 lt su içiyodum..
tatlimmm tatlimmmn cok tesekkurler evet inaniyorum vericem kilocuklarimitatlım merhaba, hayırlı olsun kuzucuğun sağlıkla büyüsün, kilolarını verirsin sen azimli birisin
Sağol canım bende bi ara takılırım sana dengeli kilo almak için sağlıklı beslenmek istiyorum senin için sakıncası olmazsatatlimm tatlimm ayy cok sevindim simdiden hayirli dogumlar
Evet canim senden ve sea44 den biliyorum hizla kaybedildigini kilolarin ben de girdim bu yola fit olayim zayiflayayim citir anne olayim istiyorum bakalim
Şimdi aklıma geldi benimde ben Doğumdan sonra sürekli Elmalı komposto tükettim taze elmayı küp küp doğrayıp şekersiz yapıp yedimcok tesekkurler guzel dilekleriniz icin.
Evet komposta guzel fikir hemen yapiyorum
Sağol canım bende bi ara takılırım sana dengeli kilo almak için sağlıklı beslenmek istiyorum senin için sakıncası olmazsa
Şimdi aklıma geldi benimde ben Doğumdan sonra sürekli Elmalı komposto tükettim taze elmayı küp küp doğrayıp şekersiz yapıp yedim
Tatlı ihtiyacıma iyi geliyordu içine bi tanede tarçın at ohh miss