Ha1c, glikoz, homair, insulin, D vitamini, kalsiyum,demir,magnezyum,tiroid hormonları gibi tahlilleri yaptirman iyi olur. Gencsin boyun kaç bilmiyorum ama kolon da normal gözüküyor. Hoş okudukça daha iyi anlayacaksın, mesele kilo vermeyi geçiyor bir muddet sonra. Daha önce satın alıp yediğin şeylerin aslında gereksiz, bir işe yaramayan şeyler olduğunu fark ettikçe kilo sorunu olmasa da bu şekilde beslenmeye devam etmeyi tercih edeceksin. Markette peynirlere bakarken aslında onların gerçek peynirle alakası olmadığını, yoğurt diye satılan şeylerin aslında yoğurt olmadığını, onları yemenin bize birşey katmadigini düşünmeye başlayıp öyleyse neden bunlara harcayayim paramı diyeceksin. İlk çıktığı zamandan beri kitaplarını çıktıkça aldım okudum. Aralarda boslasam da uygulamaya çalıştım. Damak tadı, alışveriş alışkanlıkları bir anda değişmiyor. İstersen, okumaya ve araştırmaya devam edersen zamanla sen de kendi hayatına tamamen adapte edebilirsin. İlk anda ben o yumurtayı o tereyağını nereden bulacağım diyor insan ama isteyince hepsi bulunuyor. Ben en son ne zaman markete gittigimi hatırlamıyorum mesela. Öyle sanıldığı gibi pahalıya da çıkmıyor aslında. Markette gorup aldığımız ıvır zıvırlara verdiğimiz paraları onlara harcamayıp gerçek gıdaya harcıyoruz sadece. Ağız tadıyla güvenerek yiyip yediklerinize sağlığımıza kavuşuyoruz.