Taze Anne Mavi Kedi Zayıflıyor

Aaaa sea hoşgeldin çok sevindim seni burda gördüğüme aklımdaydın :)
Nasılsın?
En son 66-65 gibi bırakmıştık birbirimizi kilo almışsın azcık ama hiç problem değil hemencecik gider
İyi tatiller canım bekliyoruz

Slm günlükcük :)
Kahvaltı bolca domates beyaz peynir iki dilim ekmek
Biraz önce de kabak tatlısı yedim

günaydın günlükçüm günaydın çtırlar ben geldim

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
peynir, zeytin, domates, salatalık
patates kızartması
bitki çayı

ayy patates kızartması yedim birazcık annem kızartmış ayy dedim emzikli kadınım canımın çektiğini yemezsem olmaz dedim

tatlımm tatlımmm yaşasın çok mutluyum evet gel hemencik bekliyoruz eski günlerdeki gibi birlikte çıtır olalım

ayy acıktım ve 2 dilim ekmekle sabahtan artan menemen i yedim unutmadan onu da yazıyım ekmek yedim bu arada
akşam akşam olmadı ama şu kuru ekmeklerden var ya etimek onları çok seviyorum nedense

Demin cigkofte yedim ayy bi yili gecmisti yemeyeli valla bi super oldu ki sormayin

Oglen yemegim saat 16 gibi
3 yaprak marulla 5 adet cigkofte

Aksam ise tavuk var haslama süt olsun oglusuma

Gunlukcum aksam yemegimi de yedim ama suan canim deli gibi tatli cekiyo allahim zor tutuyorum kendimi

Aksam yemegimm
Tavuk haslama
Bol salata

Gunlukcum yine ben demin tatli ihtiyacimi tahin helvasi yiyerek gecirdim ayy biraz ekmegin arasina koydum hem de sut yaparmis yapsjn oglusuma bol bol sut olsun bal kuzuma

Günaydın
İki gündür bayağı saçmaladım ekmeği çok artırdım
Sabah sabah 67.5 görünce ben
Ekmek sayfasını tamamen kapattım
Henüz kahvaltı yapmadım canım kavun istedi iki dilim yedim birazdan kahvaltımı da yaparım
Menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
Domates
Peynir
Zeytin
Grisini

tatlımm tatlımm günaydın

kahvaltım
2 haşlama yumurta
peynir, zeytin, yeşillik, domates, salatalık
süt yapıcı bitki çayı

kilo bildirimlerini pazartesiler yapayım diyorum eskisi gibi
YaKaMoZz-z cum sen bildirim yapmazsın değil mi senin artan bir çizgin olacak sonuçta hep

dün tartılamadım ama bugün tartıldım ve foto bile çektim birazdan yükleyeceğim bu benim için moral oldu açıkcası hırslandım biraz

Afiyet olsun canım güzel menü
Bildirim yapmam canım ama benim kilo olayını nasıl takip edelim ne kadar zamanda kaç kg almalıyım gibi mi yapalım

Lusi canım merhaba seni burda görmek ne güzel

bebişin hayırlı olsun allah bağışlasınnn

sen verirsin kilolarını azimli hatunsunnn

Afiyet olsun canım güzel menü
Bildirim yapmam canım ama benim kilo olayını nasıl takip edelim ne kadar zamanda kaç kg almalıyım gibi mi yapalım

sen de kilonu kontrol etmek istedigin muddetce p.tesileri tartilabilirsin. Bi sure sonra agirlastikca zaten sen birakmak istersin kendini kontrol etmeyi en azindan ben de oyle olmustu

Lusi canım merhaba seni burda görmek ne güzel

bebişin hayırlı olsun allah bağışlasınnn

sen verirsin kilolarını azimli hatunsunnn

tatlimmm tatlimm cok tesekkurler guzel dileklerin icin
Evet inaniyorum uzun surebilir sutum azalmasin ilk onceligim oglusum tabiki ama zararli seyleri yemeyerek uzun vadede hedefime ulasicam

Günaydın
Kahvaltı
3 domates
Bolca beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta
8-9 grisini

Eveeet akşam yemeğimi yedim az ve erken oldu çok geç olmadan bişeyler atıştırırım
Yarım tabak sebze yemeği
Cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…