- 19 Mayıs 2009
- 456
- 236
Ben de 1kez denedim istediğim gibi olmadı pes etmek yok devam edeceğiz
Canım müsaitsen ve kendini iyi hissediyorsan katıl yoksa zorlama kendini
Beyaz et guzelleri gunaydin:)
Ben de 1kez denedim istediğim gibi olmadı pes etmek yok devam edeceğiz
Olur öyle şeyler bazen herşey istediğimiz gibi olmuyorİstediğim gibi olmayı bırak canım,benimkı tarif etmek imkansız korkunç yaratık gibi bişeydi:)) dilim olarak ancak tahammül edilebilir bişeydi((
Hepimiz öyleyiz canım burda kafa dağıtıp birlikte birşeyler öğreniyoruz
Günaydın canım hoşgeldin
inşallah ablacım bakalım nasip diyelim
çok hoşsun günaydın
Bak bu ikinci yaptığım.Bu şekli istesem yapamam.Aralıkları az tutup köşeleri sivri değil yuvarlayacaksın.
Ben ablayım
Ben de iyiyim canım sağol
Canım müsaitsen ve kendini iyi hissediyorsan katıl yoksa zorlama kendini
evet öyle biraz mahrumiyet bölgesi zorluk çok :18: hayırlısı... önümüzdeki dönem için kpss tek çıkar yol olcak
sağol ablacım ...sizlerin sayesinde , baya zor bi işim varken kös kös çalışıyor yoruluyordum şimdi kafamı dağıtıyorum mutfakta yeni şeyler öğreniyorum baya iyi geldi bana
utanmazım ben
Çıtkırıldım açık etme.İstediğim gibi olmayı bırak canım,benimkı tarif etmek imkansız korkunç yaratık gibi bişeydi:)) dilim olarak ancak tahammül edilebilir bişeydi((
kesinlikleee...
eşimin ailesi geliyor ayın 20 sinde bi hafta kadar bizde kalcaklar biraz sizlerin tarif defterlerini kurcaladım yapıp yapıp dolaba atcam bazılarını dolma,köfte vs onlar varken hazır olsun diye ablacım iyi düşünmüş müyüm..iş çıkışı zor olur... e zaten annem de ben gitmeden salata çorba vs yapar o da çok yorulmamış olur :44:
offf nevresteeee h.sonu diyetisyen yokmuş
evett ahaha
kesinlikleee...
eşimin ailesi geliyor ayın 20 sinde bi hafta kadar bizde kalcaklar biraz sizlerin tarif defterlerini kurcaladım yapıp yapıp dolaba atcam bazılarını dolma,köfte vs onlar varken hazır olsun diye ablacım iyi düşünmüş müyüm..iş çıkışı zor olur... e zaten annem de ben gitmeden salata çorba vs yapar o da çok yorulmamış olur :44:
Evet canım çok iyi düşünmüşsün yapabildiğin kadar yap buzluğa koy
Tabi ki zor olurKayınvaliden yemek yapar mı sen de kalınca
offf nevresteeee h.sonu diyetisyen yokmuş
bilmiyomki :26: öyle umuyorum...:44: çnkü biz baya geç varıyoruz 7 gibi o saatte sıfırdan yemek yapsam geç otururuz yemeğe.... ay hiç bizde kalmadılar ki acaba yapar mı ...ayıp mı olur abla onun birşeyler yapması acaba? ne yapsam ki ?
Haftaiçi izin alamıyor musun:26:
ne saçma amaabiraz zor alırım şimdi bir de diyetisyen için vermezler kii halbuki özel hastanede h.son asıl randevu alınabilir yanii :26:
Para verince mecbur yapıyorsun dimi diyet.Halbuki onların verdiği şeyleri sen de çok iyi biliyorsun.
Yemeği de kayınvaliden yapsın.Akşama kadar oturup çalışan insandan yemek mi bekleyecek.Çok tuhaf geliyor bana.Sen eve gidince sofra hazır olmalı bence.Kızı olsa yapar ama.
Diyetisyen olmadan kilo veremiyor musun çok mu kilon:44: