Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Ben de 1kez denedim istediğim gibi olmadı pes etmek yok devam edeceğiz

Bak bu ikinci yaptığım.Bu şekli istesem yapamam.Aralıkları az tutup köşeleri sivri değil yuvarlayacaksın.

Hepimiz öyleyiz canım burda kafa dağıtıp birlikte birşeyler öğreniyoruz

Günaydın canım hoşgeldin

kesinlikleee...
eşimin ailesi geliyor ayın 20 sinde bi hafta kadar bizde kalcaklar biraz sizlerin tarif defterlerini kurcaladım yapıp yapıp dolaba atcam bazılarını dolma,köfte vs onlar varken hazır olsun diye ablacım iyi düşünmüş müyüm..iş çıkışı zor olur... e zaten annem de ben gitmeden salata çorba vs yapar o da çok yorulmamış olur :44:

Ben ablayım
Ben de iyiyim canım sağol

Canım müsaitsen ve kendini iyi hissediyorsan katıl yoksa zorlama kendini

offf nevresteeee h.sonu diyetisyen yokmuş

evett ahaha

İstediğim gibi olmayı bırak canım,benimkı tarif etmek imkansız korkunç yaratık gibi bişeydi:)) dilim olarak ancak tahammül edilebilir bişeydi((
Çıtkırıldım açık etme.Benim tariften söz ediyorsun.

Evet canım çok iyi düşünmüşsün yapabildiğin kadar yap buzluğa koy
Tabi ki zor olurKayınvaliden yemek yapar mı sen de kalınca

Yemeği de kayınvaliden yapsın.Akşama kadar oturup çalışan insandan yemek mi bekleyecek.Çok tuhaf geliyor bana.Sen eve gidince sofra hazır olmalı bence.Kızı olsa yapar ama.

Evet canım çok iyi düşünmüşsün yapabildiğin kadar yap buzluğa koy
Tabi ki zor olurKayınvaliden yemek yapar mı sen de kalınca

bilmiyomki :26: öyle umuyorum...:44: çnkü biz baya geç varıyoruz 7 gibi o saatte sıfırdan yemek yapsam geç otururuz yemeğe.... ay hiç bizde kalmadılar ki acaba yapar mı ...ayıp mı olur abla onun birşeyler yapması acaba? ne yapsam ki ?

Aslında yapması lazım:44:Tabi hasta ve çok yaşlı düşkün değilse
Umarım yapar sende rahat olursunYaparsa karışma

Yemeği de kayınvaliden yapsın.Akşama kadar oturup çalışan insandan yemek mi bekleyecek.Çok tuhaf geliyor bana.Sen eve gidince sofra hazır olmalı bence.Kızı olsa yapar ama.

kendi annem kaldı bizde on beş gün fln annem yemek de yapıyordu çaydan sonra siz gidip uyuyun erken kalkıyosunuz deyip bizi gönderiyodu kurban olduğum ... ama bu senaryoyu yaşamadım kayınvalidemlerle... haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…