Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
işin şakası canım ben mesleğime aşık biriyim... :KK16: işte tek zorum eve gidince burdaki becerikli hatunlar gibi güzel yemek yapcak vaktim olmuyo...en hızlı en pratik ne yapabiliyorsam onunla uğraşıyorum :KK43: bi de boyumdan büyük işlere kalkışıp yarışmalara katılıyorum utanmadan :KK9::KK9::KK9:

Ben on sene kadar inşaat mühendisinin yanında çalıştım.Projeleri çiziyordum.Kolonlar,kirişler,demirler,temeller şimdi düşününce afakanlar basıyor.:KK36:Zor iş.İnşaat da olmak daha da zordur.:KK36:

Günaydın canım.:KK16:İlk kez yapan o pastayı pek beceremez canım:)Çünkü tecrübeye dayalı o şekil ortaya çıkıyor.Ben de üçüncü de tutturdum zaten.:KK1:Demek Samsun'a yerleşecekmişsiniz.Çok beğenmiş burayı demekki.Şimdi hangi ülke veya şehirdesiniz?

sanırım öyle fenaydı yanı:)) bikaç deneme daha gerek ozaman:))evet hep söler samsun diye insanlarını çok seviyo:KK16: şimdi İsviçredeyiz canım.

işin şakası canım ben mesleğime aşık biriyim... :KK16: işte tek zorum eve gidince burdaki becerikli hatunlar gibi güzel yemek yapcak vaktim olmuyo...en hızlı en pratik ne yapabiliyorsam onunla uğraşıyorum :KK43: bi de boyumdan büyük işlere kalkışıp yarışmalara katılıyorum utanmadan :KK9::KK9::KK9:

Boyundan büyük işler olur mu :KK20:maşaallah mutfakta çok iyisin:nazar:
Vaktin olmadığı zaman böyle ise sürekli ve rahat yemek yaptığını düşünemiyorum:KK30:

Son düzenleme:
Ben on sene kadar inşaat mühendisinin yanında çalıştım.Projeleri çiziyordum.Kolonlar,kirişler,demirler,temeller şimdi düşününce afakanlar basıyor.:KK36:Zor iş.İnşaat da olmak daha da zordur.:KK36:

adraaa onlar yine neyse biz şimdi baraj yapıyoruz hem onlar hem ötesi var... bide dağ başı şehir şantiyesi diil baya zor... beni çok iyi anladın galiba :)))):nazar:ne yapalım meslek severk yapıorum umarım kazasız belasız devam ederiz...

sanırım öyle fenaydı yanı:)) bikaç deneme daha gerek ozaman:))evet hep söler samsun diye insanlarını çok seviyo:KK16: şimdi İsviçredeyiz canım.

İkinci ve üçüncüde mutlaka tutturursun canım:)İsviçre mi?Baya uzakmışsınız:KK43:Birgün inşallah dönersiniz vatana.:KK16:

Son düzenleme:
adraaa onlar yine neyse biz şimdi baraj yapıyoruz hem onlar hem ötesi var... bide dağ başı şehir şantiyesi diil baya zor... beni çok iyi anladın galiba :)))):nazar:ne yapalım meslek severk yapıorum umarım kazasız belasız devam ederiz...

Baraj mı?:KK53:Senin iş büyük çaplı o zaman.Allah kolaylık versin canım.Bul masa başı bir iş kurtul gitsin.Akarı yok kokarı yok.:KK60:Şaka bir yana dikkatli ol canım.:KK19:

Ben Günaydın dedim sen bana Günaydın dedin mi:63:
Dur daha yeni geldim sırayla:KK9:
Nasılsın:KK16:
ilk ben günaydın dedim ama :KK52::KK52:

iyiyim canım sen nasılsın :KK16::KK16:
hımm doğru evet olsun ama öyle böyle geçiyor ömür :KK9::KK9: hiç utanmada yok :KK37::KK37::KK1::KK1:
Kıskandın mı?:KK4:

ivit :KK17::KK17::KK52:

Ben de iyiyim canım çok şükür:KK19:Evet sensin:KK9::KK53:

geçen üçüncü oldum nevreste ablaaaaa :KK30: şooooking... bu defa alay konusu olcağım kesin ama ,Osmanlı mutfağı çıktı ağzımdan sonum ne olcak görcez... hafta içi umarım :KK8:

Canım biri Eylül diğeri Dilara:KK51::KK52:
Aslında 10. ve 11. de olur bekliyorum:KK53:Katılmak istediğini söyleyenler var:KK9:

evet evet o iki yaramaz biziz :emir_bebek:

Baraj mı?:KK53:Senin iş büyük çaplı o zaman.Allah kolaylık versin canım.Bul masa başı bir iş kurtul gitsin.Akarı yok kokarı yok.:KK60:Şaka bir yana dikkatli ol canım.:KK19:

evet öyle biraz mahrumiyet bölgesi zorluk çok :18: hayırlısı... önümüzdeki dönem için kpss tek çıkar yol olcak:KK34:

Gerçekleri söylüyorum:KK19:
Sevmesen böyle güzel yemekler yapamazsın zaten:KK19:
Hayırlısı olsun inşaallah:emir_bebek::nazar::KK52:

sağol ablacım ...sizlerin sayesinde , baya zor bi işim varken kös kös çalışıyor yoruluyordum şimdi kafamı dağıtıyorum mutfakta yeni şeyler öğreniyorum baya iyi geldi bana:21:

ilk ben günaydın dedim ama :KK52::KK52:

iyiyim canım sen nasılsın :KK16::KK16:

hımm doğru evet olsun ama öyle böyle geçiyor ömür :KK9::KK9: hiç utanmada yok :KK37::KK37::KK1::KK1:

ivit :KK17::KK17::KK52:

utanmazım ben :KK9::KK53:

evet öyle biraz mahrumiyet bölgesi zorluk çok :18: hayırlısı... önümüzdeki dönem için kpss tek çıkar yol olcak:KK34:

sağol ablacım ...sizlerin sayesinde , baya zor bi işim varken kös kös çalışıyor yoruluyordum şimdi kafamı dağıtıyorum mutfakta yeni şeyler öğreniyorum baya iyi geldi bana:21:

utanmazım ben :KK9::KK53:
Hepimiz öyleyiz canım burda kafa dağıtıp birlikte birşeyler öğreniyoruz:KK19:
Beyaz et guzelleri gunaydin:)

Günaydın canım hoşgeldin:KK16:

X