Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89

benım metabolizma biraz hain galiba

evet bende bir kez gidiyim tahlil falan yapılsın liste versin daha gitmem

sadece yoğurt mu akşamları :44: akşam evet benim annem de pasta işlerinde olduğu için akşamları sürekli tatlı bir şeyler oluyor evde

Dimi.

Gel tabi ki gelelim artık yeterTamam ben seni arada gaza getiririmGaza getirmede üstüme yoktur

Getir getir.Yoksa ben kötü yollara doğru yol alacağım.

Evet bir kere git hevesini al bari.

Sadece yoğurt da olmaz.Yemek ye ama ekmeksiz.(Kelin merhemi olsa başına sürer misali oldu.)Annen sana göstermesin pastaları.

Anlaştık
Ben ekmek-tatlı-makarna-pirinç-bulgur yemiyorumHiçte açıkmıyorum

Ablacim bu saydiklarini hicmi yemiyorsun:)

Canım diyete başladım 4 gün oldu4 gündür yemiyorum
Daha önce bu diyeti yaptım 2 kez 1. yaptığımda kaçamak yapmadığım için hızlıca verdim kiloları:44:2.kez bu saydıklarımdan ara ara kaçırdım kilo veremedimTutabildiğim kadar tutmam lazım
Ama 10 gün geçerse 1 gün bulgurlu birşeyler yiyeceğim o yasak değil ama fazlası şişlik yapıyor biliyorum

Aynen bende onu soyliyecektim
Sen yinede bu besinlerdende faydalarn ,
Bakliyatdaki proteinlerinde vucuda cok faydasi var az ve yagsiz olmasi onemli tabiki
Heleki makarnayi asla hayatindan cikarmamalisin ablacim,
Zayiflamak icin sagligindanda olma kemik erimesini onlemek icin bunlarada ihtiyacin var ablacim:)

Canım genelde bakliyat ve protein olarak besleneceğim
Evet makarna kas yapıyor
Ama canım denedim eklersem kilo veremiyorum
Çok fazla değil canım 6-7 kilo vereceğim1-1.5 ay

Canım genelde bakliyat ve protein olarak besleneceğim
Evet makarna kas yapıyor
Ama canım denedim eklersem kilo veremiyorum
Çok fazla değil canım 6-7 kilo vereceğim1-1.5 ay

Ozaman sana bol azim diliyorum
Azim ve spor olmadan nekadarda cok hayatindan bazi besinleri cikarsanda
Kilo belki verirsin ablacim ama verdigin zaman eski vucut diriligini arayabilirsin
Sen azimli bir bayansin
Hem zayiflayip,hem sagligini korursun hemde attigin fazlaliklarin ve yagin kas olarak sana donmesini saglarsin
Biz seni seviyoruz aplammm♥♥

Canım benim çok teşekkür ediyorum
Ben de seni seviyorum

git hevesini al gel

zaten ekmek hiç yediğim yok ki benim maselef mutfakta oturduğumuz için görüyorum pastaları püskevitleri

yoğurt diyetine başlıyımm

Ben bu akşam için tavuklu bir yemek pişirdim,yaparken fotolarını da çektim.Katılmak için direkt konu gibi mi açmam gerekiyor?
Bir de basit bir yemek gerçi ama maksat eğlence biraz garip de hissettim, sosyal fobim tuttu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…