Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89

Ben on sene kadar inşaat mühendisinin yanında çalıştım.Projeleri çiziyordum.Kolonlar,kirişler,demirler,temeller şimdi düşününce afakanlar basıyor.Zor iş.İnşaat da olmak daha da zordur.

sanırım öyle fenaydı yanı:)) bikaç deneme daha gerek ozaman:))evet hep söler samsun diye insanlarını çok seviyo şimdi İsviçredeyiz canım.

Boyundan büyük işler olur mu maşaallah mutfakta çok iyisin
Vaktin olmadığı zaman böyle ise sürekli ve rahat yemek yaptığını düşünemiyorum

Son düzenleme:
Ben on sene kadar inşaat mühendisinin yanında çalıştım.Projeleri çiziyordum.Kolonlar,kirişler,demirler,temeller şimdi düşününce afakanlar basıyor.Zor iş.İnşaat da olmak daha da zordur.

adraaa onlar yine neyse biz şimdi baraj yapıyoruz hem onlar hem ötesi var... bide dağ başı şehir şantiyesi diil baya zor... beni çok iyi anladın galiba :))))ne yapalım meslek severk yapıorum umarım kazasız belasız devam ederiz...

sanırım öyle fenaydı yanı:)) bikaç deneme daha gerek ozaman:))evet hep söler samsun diye insanlarını çok seviyo şimdi İsviçredeyiz canım.

İkinci ve üçüncüde mutlaka tutturursun canım:)İsviçre mi?Baya uzakmışsınızBirgün inşallah dönersiniz vatana.

Son düzenleme:

Baraj mı?Senin iş büyük çaplı o zaman.Allah kolaylık versin canım.Bul masa başı bir iş kurtul gitsin.Akarı yok kokarı yok.Şaka bir yana dikkatli ol canım.

Ben Günaydın dedim sen bana Günaydın dedin mi
Dur daha yeni geldim sırayla
Nasılsın
ilk ben günaydın dedim ama

iyiyim canım sen nasılsın
hımm doğru evet olsun ama öyle böyle geçiyor ömür hiç utanmada yok
Kıskandın mı?

ivit

evet evet o iki yaramaz biziz

Baraj mı?Senin iş büyük çaplı o zaman.Allah kolaylık versin canım.Bul masa başı bir iş kurtul gitsin.Akarı yok kokarı yok.Şaka bir yana dikkatli ol canım.

evet öyle biraz mahrumiyet bölgesi zorluk çok :18: hayırlısı... önümüzdeki dönem için kpss tek çıkar yol olcak

Gerçekleri söylüyorum
Sevmesen böyle güzel yemekler yapamazsın zaten
Hayırlısı olsun inşaallah

sağol ablacım ...sizlerin sayesinde , baya zor bi işim varken kös kös çalışıyor yoruluyordum şimdi kafamı dağıtıyorum mutfakta yeni şeyler öğreniyorum baya iyi geldi bana

ilk ben günaydın dedim ama

iyiyim canım sen nasılsın

hımm doğru evet olsun ama öyle böyle geçiyor ömür hiç utanmada yok

ivit

utanmazım ben

Hepimiz öyleyiz canım burda kafa dağıtıp birlikte birşeyler öğreniyoruz
Beyaz et guzelleri gunaydin:)

Günaydın canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…