İkisi şuan burdaİyiyim canım çok şükür.
Hadi ya.Kimmiş onlar bakim.
bana daa bana daa günaydın küserim bidaha da konuşmam nevreste hatuuun
işin şakası canım ben mesleğime aşık biriyim...işte tek zorum eve gidince burdaki becerikli hatunlar gibi güzel yemek yapcak vaktim olmuyo...en hızlı en pratik ne yapabiliyorsam onunla uğraşıyorum bi de boyumdan büyük işlere kalkışıp yarışmalara katılıyorum utanmadan
Günaydın canım.İlk kez yapan o pastayı pek beceremez canım:)Çünkü tecrübeye dayalı o şekil ortaya çıkıyor.Ben de üçüncü de tutturdum zaten. Demek Samsun'a yerleşecekmişsiniz.Çok beğenmiş burayı demekki.Şimdi hangi ülke veya şehirdesiniz?
İkisi şuan burda
Günaydın canım nasılsın
işin şakası canım ben mesleğime aşık biriyim...işte tek zorum eve gidince burdaki becerikli hatunlar gibi güzel yemek yapcak vaktim olmuyo...en hızlı en pratik ne yapabiliyorsam onunla uğraşıyorum bi de boyumdan büyük işlere kalkışıp yarışmalara katılıyorum utanmadan
Ben on sene kadar inşaat mühendisinin yanında çalıştım.Projeleri çiziyordum.Kolonlar,kirişler,demirler,temeller şimdi düşününce afakanlar basıyor.Zor iş.İnşaat da olmak daha da zordur.
Ben de iyiyim canım çok şüküriyiyim ablacımmm seni sormalıo iki kişiden biri ben miyim kara listede ?
Eylül ve limon.Adını limon koydum.
sanırım öyle fenaydı yanı:)) bikaç deneme daha gerek ozaman:))evet hep söler samsun diye insanlarını çok seviyoşimdi İsviçredeyiz canım.
Boyundan büyük işler olur mumaşaallah mutfakta çok iyisin
Vaktin olmadığı zaman böyle ise sürekli ve rahat yemek yaptığını düşünemiyorum
sanırım öyle fenaydı yanı:)) bikaç deneme daha gerek ozaman:))evet hep söler samsun diye insanlarını çok seviyoşimdi İsviçredeyiz canım.
adraaa onlar yine neyse biz şimdi baraj yapıyoruz hem onlar hem ötesi var... bide dağ başı şehir şantiyesi diil baya zor... beni çok iyi anladın galiba :))))ne yapalım meslek severk yapıorum umarım kazasız belasız devam ederiz...
utandım... teşekkür ederm ablacım seviyorum mutfağı yarın bi gün çocuğumuz olursa bi süre işe ara vericem mecbur o zaman mutfaktayımmm hep yaşasın
ilk ben günaydın dedim amaBen Günaydın dedim sen bana Günaydın dedin mi
Dur daha yeni geldim sırayla
Nasılsın
hımm doğru evet olsun ama öyle böyle geçiyor ömürişin şakası canım ben mesleğime aşık biriyim...işte tek zorum eve gidince burdaki becerikli hatunlar gibi güzel yemek yapcak vaktim olmuyo...en hızlı en pratik ne yapabiliyorsam onunla uğraşıyorum bi de boyumdan büyük işlere kalkışıp yarışmalara katılıyorum utanmadan
Kıskandın mı?
Ben de iyiyim canım çok şükürEvet sensin
geçen üçüncü oldum nevreste ablaaaaaşooooking... bu defa alay konusu olcağım kesin ama ,Osmanlı mutfağı çıktı ağzımdan sonum ne olcak görcez... hafta içi umarım
Canım biri Eylül diğeri Dilara
Aslında 10. ve 11. de olur bekliyorumKatılmak istediğini söyleyenler var
Ben ablayımilk ben günaydın dedim ama
iyiyim canım sen nasılsın
hımm doğru evet olsun ama öyle böyle geçiyor ömürhiç utanmada yok
ivit
evet evet o iki yaramaz biziz
Baraj mı?Senin iş büyük çaplı o zaman.Allah kolaylık versin canım.Bul masa başı bir iş kurtul gitsin.Akarı yok kokarı yok. Şaka bir yana dikkatli ol canım.
Gerçekleri söylüyorum
Sevmesen böyle güzel yemekler yapamazsın zaten
Hayırlısı olsun inşaallah
ilk ben günaydın dedim ama
iyiyim canım sen nasılsın
hımm doğru evet olsun ama öyle böyle geçiyor ömürhiç utanmada yok
ivit
Hepimiz öyleyiz canım burda kafa dağıtıp birlikte birşeyler öğreniyoruzevet öyle biraz mahrumiyet bölgesi zorluk çok :18: hayırlısı... önümüzdeki dönem için kpss tek çıkar yol olcak
sağol ablacım ...sizlerin sayesinde , baya zor bi işim varken kös kös çalışıyor yoruluyordum şimdi kafamı dağıtıyorum mutfakta yeni şeyler öğreniyorum baya iyi geldi bana
utanmazım ben
Beyaz et guzelleri gunaydin:)