Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
evet mecburiyet gerek bana :KK53::KK53:

çok üzülüyorum rüyamda bile görüyorum :KK25::KK25:

Ben de üzülüyorum ama yemeden de geri durmuyorum.:111:KK70:ün başladım dikkat edeceğim diye.Eve gittim helva yapımı başlamıştı.Yemeyeyim mi şimdi.Helvaya ayıp olmaz mı?:KK60:

Bak bu ikinci yaptığım.Bu şekli istesem yapamam.:KK1:Aralıkları az tutup köşeleri sivri değil yuvarlayacaksın.

LPoP5o.jpg

Bu senin vamp leopar pastandi degilmi bu seferki yildiz pasta gibi olmus gondersene karnim acikti:):KK16:

Tarifte sorun yokki adracım sorun benım beceriksizliğim:KK43:( valla seni bir kez daha kutluyorum:KK16:zor işmiş

Yok canım ne beceriksizliği görüyoruz tariflerini.Sadece acemilik.Teşekkür ederim ayrıca.:KK19:

Ben de üzülüyorum ama yemeden de geri durmuyorum.:111:KK70:ün başladım dikkat edeceğim diye.Eve gittim helva yapımı başlamıştı.Yemeyeyim mi şimdi.Helvaya ayıp olmaz mı?:KK60:

ahahahah :KK60:

evet öyle malesef ama sinir oluyorum adraa bak sana misal veriyorum burdaki arkadaşım sabahları yarım ekmek tost + 1 simit yiyor hep böyle çok yani öğlende ne varsa alıyor herşeyden salatasındn tatlıya çrbaya pilavına artı ekmekte var akşam da aynı şekil yani bildiğin yiyor bense gariban gibi çoook azıcık yiyorum ama gel gör ki göbeği falan var ama kimse ona kilo aldın demiyor zayıf gözüküyor yaniii :KK25: haksızlık buu :KK14::KK14::KK53:

yoo değil az yediğim halde bişey verdiğim yok ama :KK30::KK30: göbek var bende hamile gibi :KK19::KK19::KK14:
Spor yapmalısın o zaman:KK34:
hosbulduk ablacim saglikli ve bol acili bir katagori olmus yarismaniz tatli gecer insallah:)

Ay sende oylesin bilmukabele :KK16:
Çok teşekkür ederiz canım:KK48:
hasta ve çok yaşlı diil... bakalım... umarımm öle olur aksi halde nasıl yetişsem bilmem .. tamam :KK9:

İnşaallah canım yoksa zorlanırsın:KK31:Sen yinede buzluğa birşeyler koy:KK34:

Bu senin vamp leopar pastandi degilmi bu seferki yildiz pasta gibi olmus gondersene karnim acikti:):KK16:

Pastamın adını çıkarmayın.O iyi aile pastası.:KK60:Evet yıldız oldu bu şekil.Buyur canım hepsi senin olsun.:KK16:

ahahahah :KK60:

evet öyle malesef ama sinir oluyorum adraa bak sana misal veriyorum burdaki arkadaşım sabahları yarım ekmek tost + 1 simit yiyor hep böyle çok yani öğlende ne varsa alıyor herşeyden salatasındn tatlıya çrbaya pilavına artı ekmekte var akşam da aynı şekil yani bildiğin yiyor bense gariban gibi çoook azıcık yiyorum ama gel gör ki göbeği falan var ama kimse ona kilo aldın demiyor zayıf gözüküyor yaniii :KK25: haksızlık buu :KK14::KK14::KK53:

Herkesin vücut yapısı farklı canım.Onların metabolizması hızlı çalışıyordur,yese de almıyordur.Diyetisyenin şöyle iyi bir yönü var.Tahlil falan yapıp vücuttaki sorunu bulup ona göre liste veriyor.Bol su iç baya faydası var.Akşamları yoğurt ye göbek için.Ben de öyle iki üç galetayla kahvaltı yapıyorum.:KK43:Aslında akşam kıssak çok kolay kilo veririz.:KK5:

Ben 4 gündür diyetteyim hiç bozmadım inşaallah bozmam:KK9:

Sen şimdi eve gelsen çay demlenmiş börekler,kuruyemişler,kekler dizilmiş.Dizi de başlamış.:KK52:Yemezmisin.Doğru söyle Nevoş.:KK4:Hayır deme kendimi şuradan aşağı atarım yoksa.:KK60:

Sen şimdi eve gelsen çay demlenmiş börekler,kuruyemişler,kekler dizilmiş.Dizi de başlamış.:KK52:Yemezmisin.Doğru söyle Nevoş.:KK4:Hayır deme kendimi şuradan aşağı atarım yoksa.:KK60:

Canım ben diyetteyim ama evdekiler için yapıyorum:KK5::KK5:Ve yemiyorum:KK14:Atman gerekecek:KK60:
Şöyle düşün yaza incecik olmuşuz ,mağazaya girdiğimizde istediğimiz kıyafeti alıyoruz:KK12:Yaşımızdan daha genç göründüğümüzü söyleyip nasıl zayıfladığımızı soruyorlar:KK52:Hangisi tatlı pastalar mı bu söylediklerim mi:KK9:

Canım ben diyetteyim ama evdekiler için yapıyorum:KK5::KK5:Ve yemiyorum:KK14:Atman gerekecek:KK60:
Şöyle düşün yaza incecik olmuşuz ,mağazaya girdiğimizde istediğimiz kıyafeti alıyoruz:KK12:Yaşımızdan daha genç göründüğümüzü söyleyip nasıl zayıfladığımızı soruyorlar:KK52:Hangisi tatlı pastalar mı bu söylediklerim mi:KK9:

Çok gaza geldim Nevoş.:KK52:Sen bunları hergün yaz tamam mı.:KK52::KK52::KK52:

X