- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
hosbulduk ablacim saglikli ve bol acili bir katagori olmus yarismaniz tatli gecer insallah:)Hepimiz öyleyiz canım burda kafa dağıtıp birlikte birşeyler öğreniyoruz
Günaydın canım hoşgeldin
Ay sende oylesin bilmukabeleinşallah ablacım bakalım nasip diyelim
çok hoşsun günaydın
Aslında yapması lazım:44:Tabi hasta ve çok yaşlı düşkün değilse
Umarım yapar sende rahat olursunYaparsa karışma
Çıtkırıldım açık etme.Benim tariften söz ediyorsun.
evet mecburiyet gerek bana
çok üzülüyorum rüyamda bile görüyorum
Bak bu ikinci yaptığım.Bu şekli istesem yapamam.Aralıkları az tutup köşeleri sivri değil yuvarlayacaksın.
hosbulduk ablacim saglikli ve bol acili bir katagori olmus yarismaniz tatli gecer insallah:)
Ay sende oylesin bilmukabele
Tarifte sorun yokki adracım sorun benım beceriksizliğim( valla seni bir kez daha kutluyorum zor işmiş
Ben de üzülüyorum ama yemeden de geri durmuyorum.:111ün başladım dikkat edeceğim diye.Eve gittim helva yapımı başlamıştı.Yemeyeyim mi şimdi.Helvaya ayıp olmaz mı?
Spor yapmalısın o zamanyoo değil az yediğim halde bişey verdiğim yok amagöbek var bende hamile gibi
Çok teşekkür ederiz canımhosbulduk ablacim saglikli ve bol acili bir katagori olmus yarismaniz tatli gecer insallah:)
Ay sende oylesin bilmukabele
hasta ve çok yaşlı diil... bakalım... umarımm öle olur aksi halde nasıl yetişsem bilmem .. tamam
Bu senin vamp leopar pastandi degilmi bu seferki yildiz pasta gibi olmus gondersene karnim acikti:)
Ben de üzülüyorum ama yemeden de geri durmuyorum.:111ün başladım dikkat edeceğim diye.Eve gittim helva yapımı başlamıştı.Yemeyeyim mi şimdi.Helvaya ayıp olmaz mı?
Spor yapmalısın o zaman
Çok teşekkür ederiz canım
İnşaallah canım yoksa zorlanırsınSen yinede buzluğa birşeyler koy
ahahahah
evet öyle malesef ama sinir oluyorum adraa bak sana misal veriyorum burdaki arkadaşım sabahları yarım ekmek tost + 1 simit yiyor hep böyle çok yani öğlende ne varsa alıyor herşeyden salatasındn tatlıya çrbaya pilavına artı ekmekte var akşam da aynı şekil yani bildiğin yiyor bense gariban gibi çoook azıcık yiyorum ama gel gör ki göbeği falan var ama kimse ona kilo aldın demiyor zayıf gözüküyor yaniiihaksızlık buu
Pastamın adını çıkarmayın.O iyi aile pastası.Evet yıldız oldu bu şekil.Buyur canım hepsi senin olsun.
Ben 4 gündür diyetteyim hiç bozmadım inşaallah bozmam
Olsun sen pastani bildikten sonra bana ancak dedikodusunu yapmak duser
Sen şimdi eve gelsen çay demlenmiş börekler,kuruyemişler,kekler dizilmiş.Dizi de başlamış.Yemezmisin.Doğru söyle Nevoş. Hayır deme kendimi şuradan aşağı atarım yoksa.
Canım ben diyetteyim ama evdekiler için yapıyorumVe yemiyorum Atman gerekecek
Şöyle düşün yaza incecik olmuşuz ,mağazaya girdiğimizde istediğimiz kıyafeti alıyoruzYaşımızdan daha genç göründüğümüzü söyleyip nasıl zayıfladığımızı soruyorlar Hangisi tatlı pastalar mı bu söylediklerim mi