Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
iyi yapmışsın canım benim bu tarz toplu görevli iş yerlerinde herkes kendi sorumluluklarını yerine getircek başkasının hatasından mesul olunmaz iyi yapmışsın fırçalamakla

aynen öyle benim bir hatam olsa onlar hatamı üstlenecek mii ben niye üstleneyim

zor valla diken üstünde oluyor insan :18: hani senin osmanlı tavuğun

Günaydın Adracımyok Canım cok marifetli sayılmam senin leoparı beceremedım tadı güzeldi ama görüntü korkunçtu bırak leoparı kedıye bıle benzemedı senınkinın yanında lafı bile olmaz hatta foto koyacaktım unutmusum benım Samsunlu bile dalga geçti bune diye:))beceremedim yani( çakma Samsunlununda sana selamı var biara gelicez oralara hatta Türkiyeye yerleşirsek bigün Samsunda yaşayacakmışız tanıdığım günden beri hep söyler

Günaydın canım.İlk kez yapan o pastayı pek beceremez canım:)Çünkü tecrübeye dayalı o şekil ortaya çıkıyor.Ben de üçüncü de tutturdum zaten.Demek Samsun'a yerleşecekmişsiniz.Çok beğenmiş burayı demekki.Şimdi hangi ülke veya şehirdesiniz?

ahahah öyle deme kız seven vardır

işin şakası canım ben mesleğime aşık biriyim... işte tek zorum eve gidince burdaki becerikli hatunlar gibi güzel yemek yapcak vaktim olmuyo...en hızlı en pratik ne yapabiliyorsam onunla uğraşıyorum bi de boyumdan büyük işlere kalkışıp yarışmalara katılıyorum utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…