Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyiyim teşekkür ederim....görüşmeyeli bi değişiklik var mı hayatınızda__?????
candan hoşgeldiiiiiin bak blackteanin hala sesi çıkmıyooo kıssss ordamısın yoksa açık bırakıp gitiin mi pcyi
çok şükür şimdilik iyi gidiyor.düzene girdi sonunda........
hoşbulduk kelebek sen nasılsın.....
ii nolsun be güselim bi değişiklik yok hayatımızda, şimdide cydnın tahminleriini bekliyorum dört gözle..
hımmm senden sonrada beni analiz etmesini rica ediyorum
ii nolsun be güselim bi değişiklik yok hayatımızda, şimdide cydnın tahminleriini bekliyorum dört gözle..
teşekkür edrim.sabırlı olduğumu herzaman söylerler......evet ceydacım bu sefer hepsi doğru............
hoşbulduk ceyda nasılsın.....
evle ilgili hazırlıkların nasıl gidiyo...
mayısada az kaldı hayırlısı inş.....
alkışlarım cydşuma
kıss belkim senin çakraların gece bu saatde açılıyordur ondan tutturamamışsındır öncekileriii,, bende istiyom azaman karakteristik özelliklerimi ama kopya çekmek yok haaa
hımmm senden sonrada beni analiz etmesini rica ediyorum
kıss cyd hadi beklemekten dört gözüm olcek sekiz göz noldu çakralar mı kapandı gene
kıss cyd hadi beklemekten dört gözüm olcek sekiz göz noldu çakralar mı kapandı gene
valla mı kız iyi barim burdan yırttık
sabırlı olmak güzel bi duygu olsa gerek, benim eşim resmen sabır taşıdır ama ben de tam tersi çok tez canlıyım
iyiyim bitanem sağolasın evet Mayıs'a çok az kaldı.. inşaatın kaba kısmı bitti canım, hafta içinden itibaren ince işleri de başlıyor kısmetse
hee olabilir canım kız nerde kopya çekicem
şimci kelebekcim sen böyle ışıl ışıl olmayı seven bi hatunsun, senin de ben gibi sabırlı olmadığın görüşündeyim , pratik, sanki bir de el sanatlarını seviyorsun :26: düzenlisin, pozitifsin..
kızlar bizim topiği millet dökülüyormuş.burda fal bakılıyor ,analiz yapılıyor diye...............
candancığımm senin karakteristik özelliklerin için düşüncem; iyi niyetli anlamında saf olduğunu düşünüyorum bak bunu kesinlikle iyi niyetlilere söylenen 'saf' anlamında diyorum aman yanlış anlamaya sebep olmayayım
kalbi çabuk kırılan ama ufak şeylerle mutlu olabilen, fedakar, hayvanları çok seven, cömert..
tuttu mu tutmadı mı
daha önce ikiz tahmin etti ya ordan kısss nerden olcek sende
ahandaa sana bravooooooooooo çakralar artıkın tam çalışıyooo annem bana acuk sabur kuzum der ama ben daha kaynağını keşfedemedim kaynağını bulsam toplucam tüm sabır taşlarını, arkadaşlarım pratiklik konusunda ii olduğumu sölerler, düzenli olmaya çalışıom iki böcüğüm ne kadar beni engellemeye çalışsalarda,, el sanatlarını severim ama çabuk sıkılıyom onun çözümünü daha bulamadımm tşk tşk yorumların için
işte bu kupada benden sana...