- 12 Eylül 2020
- 451
- 587
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Gelişme var mı diye geldim bende ama yokmuş elbet yazar o şuan sizden bekliyordur kendini bir şey sanan egolu adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelişme var mı diye geldim bende ama yokmuş elbet yazar o şuan sizden bekliyordur kendini bir şey sanan egolu adam
Ben konu sahibine eski konularını göremiyorum.siz nasıl görüyorsunuz.profili sınırlı değil miKonu sahibi siz hiç evlenmedim diyorsunuz. Şimdi konunuzu gördüm geçmişte açtığınız.. "eşimle ayrılık derecesine geldim" diye açmışsınız konuyu. İçerikte de hep eşim eşim diye bahsediyorsunuz.. Anlamadım ben evlenmiş miydiniz yani önceden?
bdv de konuların en üstünde filtreler kısmı var. oraya konu sahibinin adını yazınca tüm konuları çıkıyor bu başlıktaki. bu her profil için böyle. gizli olsa da olmasa daBen konu sahibine eski konularını göremiyorum.siz nasıl görüyorsunuz.profili sınırlı değil mi
Ben bulamadım. Ama konu sahibi hiç evlenmedim demişti.bdv de konuların en üstünde filtreler kısmı var. oraya konu sahibinin adını yazınca tüm konuları çıkıyor bu başlıktaki. bu her profil için böyle. gizli olsa da olmasa da
Ben bulamadım. Ama konu sahibi hiç evlenmedim demişti.
Siz evlenmiş miydiniz daha önce konu sahibi? 40 yaşındasınız, siz de hiç evlenmemişsiniz neden adamı da yargılıyorsunuz deyince neden bunu söylemediniz ki? Evlenmediğinizi onayladınız hep.Eşimle ayrılık derecesine geldim...
Dünden beri benle konuşmuyor sebepse benim bunaldım artık , yapamayacağım bu şekilde devam edemiyorum demem. Üstüste incir çekirdeğini doldurmayacak tartışmalardan bunalmış olmam. Ona göre o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor, ama yaptığı şeyleri de her tartışmada sürekli başıma kakıyor...www.kadinlarkulubu.com
Yada o 6 yıllık ilişkisini evlilik diye yazmış.Konu sahibi siz hiç evlenmedim diyorsunuz. Şimdi konunuzu gördüm geçmişte açtığınız.. "eşimle ayrılık derecesine geldim" diye açmışsınız konuyu. İçerikte de hep eşim eşim diye bahsediyorsunuz.. Anlamadım ben evlenmiş miydiniz yani önceden?
Yada o 6 yıllık ilişkisini evlilik diye yazmış.
Bir şey olmadı da, siz sevgilinizi eşim diye yazınca noldu peki?Evet oyle yazmıştım...aferin dedektifler...noldu şimdi?