- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
size doyum olmaz bayanlar ben kaçtım iyi geceler herkesee.....
iyigeceler canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size doyum olmaz bayanlar ben kaçtım iyi geceler herkesee.....
beni de tahmin edin diyecem ama fotolarımı koydum artıkın olmaz
3 benm ama ben 1-2 yerine 4ders evrdim cnm. 2yıllık mezunuyum zaten ondan yani. oğlum izin vermediği için gündüz bu saatte çalışıyım dedim acık.bende işletmede 2.sınıftaym..bu saatemi çalışıosun senn kaçtasın??
iyi geceler bu arada :)))size doyum olmaz bayanlar ben kaçtım iyi geceler herkesee.....
hayırlısı cnm..aslında ben bi başladım sonna tekrar sınava girdim halkla ilişkiler tutturdum diğerini bıraktım ama maddi imkansızlıklardan dolayı o zamanlar harcı yatıramadım yerleştirildim ama kayıt olamadım geçen nette dolanırken benim gibi olanlarada af olacakmış die okudum ama öğrenci işleri ile görüşmem gerekiyo daha gidemedim yani hiç bişey belli değil sadece bi umut benimkisi
ben daha yeni öğrendim fotoğraf koyduğunu yorumlarımı yaptım canımcım
aslında ben bi başladım sonna tekrar sınava girdim halkla ilişkiler tutturdum diğerini bıraktım ama maddi imkansızlıklardan dolayı o zamanlar harcı yatıramadım yerleştirildim ama kayıt olamadım geçen nette dolanırken benim gibi olanlarada af olacakmış die okudum ama öğrenci işleri ile görüşmem gerekiyo daha gidemedim yani hiç bişey belli değil sadece bi umut benimkisi
güle güle canım iyi gecelersize doyum olmaz bayanlar ben kaçtım iyi geceler herkesee.....
birde alınganmısın sanki biraz..............
inşaallah canım..ne güzel olur senin için.hadi hayırlısı..............
ben daha yeni öğrendim fotoğraf koyduğunu yorumlarımı yaptım canımcım
bak bunu tutturamadım..............güle güle canım iyi geceler
yok tatlım hele alıngan hiç değilimdir gerçekten. bana herkes istediği yorumu ya da ne bileyim eleştirisini vs rahatlıkla yapar. art niyetli olduğuna inanmadığım sürece samimi olan herşeye açığım ve kolay kolay alınganlığım görülmemiştir
kızlar ben de kaaçar. acık daha bakıp uyuycam zati hade byyy öpüldünüz :)))))))))
arf güle güle ....
blacktea hoşgeldiiinnn....
rica ederimtşkr cnm :))))))))))))))))
ceyda kız sende benim karekteristik özelliklerimi tahmin et belki tutar.........
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım.....
aklım hep burda kalıyo...ders çalışıyım diyorum ama yok olmuyo...bu gidişle kalacam....
güle güle tatlım, iyi çalışmalarkızlar ben de kaaçar. acık daha bakıp uyuycam zati hade byyy öpüldünüz :)))))))))
ivitt :86:bak bunu tutturamadım..............
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım.....
aklım hep burda kalıyo...ders çalışıyım diyorum ama yok olmuyo...bu gidişle kalacam....
iyiyim canım sen nasılsın.allah yardımcın olsun tatlım...inşaallah hepiniz geçersiniz............
blacktea mı gelmiş hani nerde ne zaman
rica ederim
kız korkuyorum valla buakşam tutturma mekanizmam çalışmiyi
ama du bi deneyeyim; bir kere düzenli ve tertipli olduğunu zaten biliyorum sabırlısın, maneviyata değer veriyorsun, kararlı, çocuklarına düşkün.