- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Katılıyorum sana...Bu durumların çözümü kısasa kıssastır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum sana...Bu durumların çözümü kısasa kıssastır.
Çok haklısın ama su aralar bu şekilde düşünmüyorum. Çünkü beyefendi dedi ki.lütfen anlayışlı ol.gitme desen ben gitmek istesem giderim. ..Gitmesini istemediğiniz ve için için kendinizi yediğiniz halde onu çok önemsediğinizi belli etmemek için sesinizi çıkarmıyorsunuz öylemi.. .. gurur ve ego evliliğin baş düşmanı.. gitme diye üstelemek, giderse eğer ne hissedeceğinizi söylemek, gittiği durumda önemsenmediğini düşündüğünü söylemek seni gurursuz , sık boğaz , özgürlüğünü kısıtlayan bir eş yapmaz.. Evlilik aile olmak demektir. aile olmak birlikteliği getirir. birliktelik beraber karar vermektir.
Sen şimdi onu tatile gönderdiğin her gün her an ne yaptığını düşüneceksin içten içe sinirlenip asileşeceksin. o gelincede hiç birşey olmamış gibi mi davranacaksın ? Böyle yapmakla çok yorulur ve yıpranırsın.Çünkü eşin artık buna benzer çok şey istemeye başlayacak senden... sende her defasında buralara yazacaksın . yine böyle yaptı diye..
Güzel arkadaşım al kocanı karşına konuş.. sanmıyorumki eşin seni dinlemesin.. seni üzsün.. İstemediğin halde sesini çıkarmamak seni çok yıpratır.
Mutlaka yapacak bi şey bulurum ben.
ancak demek istediğim şu o gidiyor diye ben de gideceğim demek istemiyorum.
Çok haklısın ama su aralar bu şekilde düşünmüyorum. Çünkü beyefendi dedi ki.lütfen anlayışlı ol.gitme desen ben gitmek istesem giderim. ..
Bu cümleyi kurdu ya.o yüzden ilgilenmiyorum. Gitsin o.ben de onun beklemediği bi anda arkadaşlarımla gideceğim.
W
Bence de ancak sorgulamiyorum. Onunla kavga etmek istemiyorum. Benim buldugum çözüm bu.bana hiçbir şey söylemesin . Gittiği süre içerisinde de konuşmayalım. Yanlış mı sizce bu yaklasimim.
Ewet.benim de umrumda değil.Bende sizinle aynı şeyi yapardım..Beni evde tek bırakarak eğlenen adamın, kusura bakmasında kiminle, nerde, nasıl eğlendiği hiç umrum da olmazdı...
Aldatacak insan her koşulda aldatır zaten arkadaşlarıyla tatile gitmesine gerek yok. Hep kötü düşünmemek lazım. İnsanların eşlerine olan güvensizlikleride garip, bu kadar diken üstünde olacaksınız bu kadar aldatılacağınızdan eminsiniz madem evlenmeyin o zaman. sürekli tetikdemi bekleyeeceksiniz acaba aldatacak mı diye?
davranmayacaksın.. netEwet.benim de umrumda değil.
Ama hiç beklemediği bi vakit onun davrandığı biçimde davranacagim
Ama aldatcak die deil. Artk ewli bi erkek bekar deil. bi tatil yapılacaksa ihtiyacı varsa yanına en çok eşi yakışır o insanın.
Yapmisligim var.zaten eşim de bu yüzden çekiniyor. O yüzden izin vermemi istiyordavranmayacaksın.. net
sadece kendini kandırıyorsun.. o kadar kıyamıyorsun ki eşine
bunu asla yapmazsın bende kendini de burdakileri de kandırma canım
inatlaşarak olur mu evlilikYapmisligim var.zaten eşim de bu yüzden çekiniyor. O yüzden izin vermemi istiyor
Eger o giderse ki bu konuda gitme demem sadece gitmeni istemiyorum derim. Sonucuna katlanır.inatlaşarak olur mu evlilik
çocuk musunuz siz
gönderme kesinlikle..