Tatile gitmek isteyen eş meselesi

Gidemezsin fln deme kıymete biner peki canım git de, ve yerinde olsam onun tatile gittiği vakit değil ama evde olduğu vakit bende tatil planı yapardım arkadaşlarımla.
Nasıl hissetiğini anlaasın, yok anlamazsa da o sana senin ona baktığın gibi bakmıyordur.

İnat olsun diye kendi arkadaslarımla plan yapmak istemiyorum.
Ama giderse de gittiği süre içerisinde hiçbir şey bilmek istemiyorum. Konuşmak ta istemiyorum onunla.

E konuşma, bişey de bilme ne geçecek eline. Amacın ne böyle yaparak. Ya onu o tatile göndermeyeceksin ya da tatildeyken burnundan getireceksin.. Ekmeğine yağ sürmek niye

Gidemezsin fln deme kıymete biner peki canım git de, ve yerinde olsam onun tatile gittiği vakit değil ama evde olduğu vakit bende tatil planı yapardım arkadaşlarımla.
Nasıl hissetiğini anlaasın, yok anlamazsa da o sana senin ona baktığın gibi bakmıyordur.

Ewet çok mantıklı canım...
işte o yüzden gitme yada gitmeyeceksin demiyorum.sadece gitmeni istemiyorum diyorum.

Çok haklısın. Ama eşim gitmek istiyor ve Hayır gitme demek istemiyorum. Biraz kendi düşünsün istiyorum gitmemesi gerektiğini.
tatlım esın bunu düşünecek kadar düşünceli bir adam olsa , sana böyle bir teklifle gelmez di zaten, demekkı seninle başbaşa bir tatil yapmaktansa arkadaşlarıyla geçireceği birkaç günü tercih ediyorki sana da çekinmeden ben tatile gitmek istiyorum diyebiliyor.
biz de birbirimize çok karışmayız, yalnız takıldığımız ortamlarda olur ama iş yemeği ya da aile ziyareti ile sınırlıdır bu durumlar. mesela benim ailemin yazlığı var, benim iznmde çok ve istediğimde izin alablme şansım var ama eşim özel sektörde -ayrıca yılların verdiği bir yazlık alışkanlığı da var ki ailecek gezmeyi çok severiz o nedenle arada eşimi bırakıp yazlıga gıttıgım olur ama o zaten haftaıcı sadece 2 gun evde o da evde pek olmadıgından sıkıntı olmaz ve yanına gıttıgım aılem ama arkadaslarımla tatıle gıtmeyı dusunmem bıle o da dusunmez, grup olarak gıdılebılır ama oyle erkek erkege ya da kızkıza gereksız bence , yoksa es olmanın ne anlamı kalıyor ki..
bence gıtmesıne engel ol, yok ben bırsey demeyecegım guvenıyorum esıme, kendı anlasın hatasını falan dersen de sımdıden gecmıs olsun sen evde oturup tellerı sararken adam gununu gun edecek benden soylemesı :KK66:

Ben nişanlıyken eşim hemde kızlı erkekli bir grupla yurt dışına çıkmak istemişti, çünkü beleşe tatil yapacaktı, gitme desem hem beleşe tatili kaçırmış olucak hem engel oluyorum diye bir ton başıma söylenecek hem yılalrca belki başıma kakacak hem ben kötü olacaktım. Git tamam dedim mecburen.
Gittiğinde ama burnundan getirdim :KK70: Sonuç olarak orada gezdi ama gezdiğinden bir şey anlamadı.
Ne zaman konusu açılsa da carlar hala üste çıkarım.
Yaaani, bence gitsin ama gittiğinde burnundan getir. Sonra da ömür boyunca bunu kullan ona karşı.
Ay çok kötüyüm galiba :)

Ohh adam denizde tatilde arkadaşlarıyla 1 hafta keyif çatacak. Erkek erkeğe gitmek istediğine göre plajda barda "erkek muhabbetlerine!!!!!" dalacak. Karısı da yalnız başına evi bekleyecek. Ohh ne ala memleket.

Canım o hoşlanmaz haber verir mutlaka. Aramak ister. Yaptıklarını anlatmak ister yani.

Anladım şimdi sende o yüzden konuşmayarak cezalandırma gibi bişey yapıcaksın yani. Ne biliyim ya senin gönlünü almadan gitmesi bi kere çok yanlış. İlla gidecekse bi şekilde seni ikna etmeli. Yani benim eşim ben gitme dediğim halde giderse fenaa bozulurum ve bi şekilde canını yakarım bende.
Arkadaşlar önermiş ya aynı anda sende tatile git diye. Bence bunu bi düşün sen. Ayarla bi tatil ve dediğini de yap hiç bi şekilde görüşme, açma telefonlarını falan. En iyi bu şekilde ders verirsin ona. ondan sonra bak bi daha senin onayın olmadan gidebiliyo mu

Ben nişanlıyken eşim hemde kızlı erkekli bir grupla yurt dışına çıkmak istemişti, çünkü beleşe tatil yapacaktı, gitme desem hem beleşe tatili kaçırmış olucak hem engel oluyorum diye bir ton başıma söylenecek hem yılalrca belki başıma kakacak hem ben kötü olacaktım. Git tamam dedim mecburen.
Gittiğinde ama burnundan getirdim :KK70: Sonuç olarak orada gezdi ama gezdiğinden bir şey anlamadı.
Ne zaman konusu açılsa da carlar hala üste çıkarım.
Yaaani, bence gitsin ama gittiğinde burnundan getir. Sonra da ömür boyunca bunu kullan ona karşı.
Ay çok kötüyüm galiba :)
Ben de senin gibi düşünüyorum

konu sahibi sen de deki ben de bar bar gezeceğim kız arkadaşlarımla iyi olur aslında arada bir özgürlük iyidir de

Gitmesini istemediğiniz ve için için kendinizi yediğiniz halde onu çok önemsediğinizi belli etmemek için sesinizi çıkarmıyorsunuz öylemi.. .. gurur ve ego evliliğin baş düşmanı.. gitme diye üstelemek, giderse eğer ne hissedeceğinizi söylemek, gittiği durumda önemsenmediğini düşündüğünü söylemek seni gurursuz , sık boğaz , özgürlüğünü kısıtlayan bir eş yapmaz.. Evlilik aile olmak demektir. aile olmak birlikteliği getirir. birliktelik beraber karar vermektir.
Sen şimdi onu tatile gönderdiğin her gün her an ne yaptığını düşüneceksin içten içe sinirlenip asileşeceksin. o gelincede hiç birşey olmamış gibi mi davranacaksın ? Böyle yapmakla çok yorulur ve yıpranırsın.Çünkü eşin artık buna benzer çok şey istemeye başlayacak senden... sende her defasında buralara yazacaksın . yine böyle yaptı diye..
Güzel arkadaşım al kocanı karşına konuş.. sanmıyorumki eşin seni dinlemesin.. seni üzsün.. İstemediğin halde sesini çıkarmamak seni çok yıpratır.

Esim tatile gitmek istediğini söyledi arkadaşıyla.
Ben de gitmeni istemiyorum dedim.
ama gitmek istiyorsan git.
ben nereye kiminle gidecegini bilmek istemiyorum.
gittiğin süre içerisinde de konuşmayalım dedim.
Çok kızdı.
Bileceksin ve konuşacağız dedi.
ben de ben bilmek ve duymak istemediğimi belirttim.
Ben umursamak istemiyorum. Üstüne de düşmek istemiyorum.
Ve sizce nasıl davranmaliyim?
Bekarlığın kendine has avantajları vardır. Başına buyruk hareket etmek mesela. Bekarlıktan bıkınca veya aşık olunca o avantajlardan feragat eder evli olmanın avantajlarına kavuşursun. İkisini birlikte yürütebildiği bir dünya yok. Eşiniz madem bekarlığı bırakamıyor, o zaman döndükten sonra siz de onu evli olmanın nimetlerinden bir süre mahrum bırakın.

Ayrıca yorum yazan her kadının fazlasıyla modern ve az bulduğu tatildeyken bilmeme ve konuşmama kararınıza kızma cüretini de hayretle karşıladım. Kocanızın kafasına terlik yemeye ihtiyacı var.

X