- 30 Ocak 2015
- 364
- 147
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
siz bu yıl beraber tatile gidecek misiniz
Ewet planımızı yaptık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz bu yıl beraber tatile gidecek misiniz
Ewet planımızı yaptık.
Çok haklısın. Ama eşim gitmek istiyor ve Hayır gitme demek istemiyorum. Biraz kendi düşünsün istiyorum gitmemesi gerektiğini.
Öyle daha çok ters teper biliyorum.
İnanın ugrasmak istemiyorum. Ben net bir şekilde canım gitmeni istemiyorum dedim. Artık kendisi bilir.hiç yormam da parçalamam da kendimi. Hiç halim yokkendi düşünemiyor olabilir ilk yazımız diyorsun
bence bi tane tane anlat neden gitmesini istemediğini
gitmesinin seni huzursuz ettiğini
rızanın olmadığını
kendi anlayamayabilir
çünkü o bir erkek :)
evet beni kiskanclikla suçluyor. Ve onun istediği şu .anlayışlı olmam.git tabi canım demem.Onlar düşünemezler maalesef sen izin vermeyincede her halti kısıtlamana baglarlar.. istemiyorsan da gitmeyecek madrm oyle evlenmeseymis
Ben çok dirdir etmem ya.yoruluyorum. adam gitmek istiyorsa ne yapayım. Ama giderse de tatil sırasında hiç konuşmam ilgilenmem onunla. Eve geldiğinde de soğuk olurumdaha önce hiç eşin gazabına maruz kaldı mı ? :)
adamın kendini nasıl bir cehennemin beklediğinden haberi olmayabilir kızlar
yani ben düşünüyorum benim koca kankalarıyla ben hayır dememe rağmen tatile gidecek sonra da tatilden sonra elini kolunu sallaya sallaya eve dönecek ha?
herhalde en mendebur suratımı aylarca çekmek zorunda kalır, her şeyi burnundan getiririm, hayattan soğuturum adamı :)
tatil kaç günlük ve neredeymiş?
Bakarım artık. Ama o gidiyor diye yapmak istemiyorum .çünkü arkadaşlarım söylediler açıkçası ben reddettim. Şimdi de sen gidiyorsun diye ben de gideceğim demek istemiyorum.eğer giderse kesinlikle sende ailenle yada arkadaşlarınla tatile git..
Ben çok dirdir etmem ya.yoruluyorum. adam gitmek istiyorsa ne yapayım. Ama giderse de tatil sırasında hiç konuşmam ilgilenmem onunla. Eve geldiğinde de soğuk olurum
Ben de beraber hareket etme taraftarıyim. Karşı taraf bu bakış açısına sahip değilse çatışma kaçınılmaz oluyor işte.evli er kişi ya da dişi kişinin bireysel tatil planı yapması evlilik zihniyetine BENCE aykırı..
Ben de beraber hareket etme taraftarıyim. Karşı taraf bu bakış açısına sahip değilse çatışma kaçınılmaz oluyor işte...evli er kişi ya da dişi kişinin bireysel tatil planı yapması evlilik zihniyetine BENCE aykırı..
Evde mal gibi oturup bekcilik yapmaktansa sen de kendi arkadaslarinla plan yapacagini soyleÖyle daha çok ters teper biliyorum.
Kudurur yüksek ihtimalEvde mal gibi oturup bekcilik yapmaktansa sen de kendi arkadaslarinla plan yapacagini soyle
Gor bak nasil vazgeciyor gitmekten