- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.070
-
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Yani biz sevgiliyken gidiyorduk. Ben de gidiyordum o da.şimdi de istiyorBenim evlilik anlayışıma göre eşler "asla ve asla arkadaşlarıyla tatile gidemez" "hatta gitmeyi teklif dahi" edemez. Neden müsaade ediyorsunuz ki gitmesine mutsuz olacaksanız. Bence "gidemezsin" deyip kestirip atın.
İnat olsun diye kendi arkadaslarımla plan yapmak istemiyorum.
Ama giderse de gittiği süre içerisinde hiçbir şey bilmek istemiyorum. Konuşmak ta istemiyorum onunla.
Gidemezsin fln deme kıymete biner peki canım git de, ve yerinde olsam onun tatile gittiği vakit değil ama evde olduğu vakit bende tatil planı yapardım arkadaşlarımla.
Nasıl hissetiğini anlaasın, yok anlamazsa da o sana senin ona baktığın gibi bakmıyordur.
ters tepecek diye tatile gitmesine izin vereceksiniz öyle mi!!!Öyle daha çok ters teper biliyorum.
tatlım esın bunu düşünecek kadar düşünceli bir adam olsa , sana böyle bir teklifle gelmez di zaten, demekkı seninle başbaşa bir tatil yapmaktansa arkadaşlarıyla geçireceği birkaç günü tercih ediyorki sana da çekinmeden ben tatile gitmek istiyorum diyebiliyor.Çok haklısın. Ama eşim gitmek istiyor ve Hayır gitme demek istemiyorum. Biraz kendi düşünsün istiyorum gitmemesi gerektiğini.
Vallahi bana böyle bir teklif gelecek "ADAMA ÖYLE BİR TERS TEPERİM Kİ " ömrü billah DÜZÜNÜ bulamaz bir daha.ters tepecek diye tatile gitmesine izin vereceksiniz öyle mi!!!
iyi misiniz siz.. nasıl evlilik bu?
ailesi nerde bu adamın?
aynenVallahi bana böyle bir teklif gelecek "ADAMA ÖYLE BİR TERS TEPERİM Kİ " ömrü billah DÜZÜNÜ bulamaz bir daha.
Canım o hoşlanmaz haber verir mutlaka. Aramak ister. Yaptıklarını anlatmak ister yani.E konuşma, bişey de bilme ne geçecek eline. Amacın ne böyle yaparak. Ya onu o tatile göndermeyeceksin ya da tatildeyken burnundan getireceksin.. Ekmeğine yağ sürmek niye
Ewet çok mantıklı canım...
işte o yüzden gitme yada gitmeyeceksin demiyorum.sadece gitmeni istemiyorum diyorum.
Canım o hoşlanmaz haber verir mutlaka. Aramak ister. Yaptıklarını anlatmak ister yani.
Ben de senin gibi düşünüyorumBen nişanlıyken eşim hemde kızlı erkekli bir grupla yurt dışına çıkmak istemişti, çünkü beleşe tatil yapacaktı, gitme desem hem beleşe tatili kaçırmış olucak hem engel oluyorum diye bir ton başıma söylenecek hem yılalrca belki başıma kakacak hem ben kötü olacaktım. Git tamam dedim mecburen.
Gittiğinde ama burnundan getirdimSonuç olarak orada gezdi ama gezdiğinden bir şey anlamadı.
Ne zaman konusu açılsa da carlar hala üste çıkarım.
Yaaani, bence gitsin ama gittiğinde burnundan getir. Sonra da ömür boyunca bunu kullan ona karşı.
Ay çok kötüyüm galiba :)
Bekarlığın kendine has avantajları vardır. Başına buyruk hareket etmek mesela. Bekarlıktan bıkınca veya aşık olunca o avantajlardan feragat eder evli olmanın avantajlarına kavuşursun. İkisini birlikte yürütebildiği bir dünya yok. Eşiniz madem bekarlığı bırakamıyor, o zaman döndükten sonra siz de onu evli olmanın nimetlerinden bir süre mahrum bırakın.Esim tatile gitmek istediğini söyledi arkadaşıyla.
Ben de gitmeni istemiyorum dedim.
ama gitmek istiyorsan git.
ben nereye kiminle gidecegini bilmek istemiyorum.
gittiğin süre içerisinde de konuşmayalım dedim.
Çok kızdı.
Bileceksin ve konuşacağız dedi.
ben de ben bilmek ve duymak istemediğimi belirttim.
Ben umursamak istemiyorum. Üstüne de düşmek istemiyorum.
Ve sizce nasıl davranmaliyim?