Tatile gitmek isteyen eş meselesi

Ewet planımızı yaptık.

bilmiyorum bana çok saçma geliyor
erkek erkeğe tatilin mantığı nedir ki
çiftler hep beraber gitse anlarım
ama kızkıza da erkek erkeğe de tatilmeselesini anlamıyorum evli insanlarda
böyle bi durumda ben eşime hayır desem gitmez yani giderse döndükten sonra benim burnundan getireceğimi hayatını karartacağını bildiği için gittiği yerde de eğlenemez yani
o yüzden sordum gitme demene rağmen bunları göze alır mı diye
ve de kıytırık bi tatil için evliliğinde huzursuzluk çıkacak ama eşin farkında değil
peki döndükten sonra nasıl davranacaksın?

kendi düşünemiyor olabilir ilk yazımız diyorsun
bence bi tane tane anlat neden gitmesini istemediğini
gitmesinin seni huzursuz ettiğini
rızanın olmadığını
kendi anlayamayabilir
çünkü o bir erkek :)

Öyle daha çok ters teper biliyorum.

ters tepsin canım Allah Allah ne demekmiş karısını evde bırakıp tatile gitmek. Valla ne derseniz deyin bana çok ters bir durum. Asla kabul etmem beni evde bırakıp gidecek adamla da gireceğim hiçbir tartışmadan ve kavgadan çekinmem. Yarın oburgun çocuk olduğunda da bu çocukla rahat edilmiyor deip sizi çocukla bırakıp gider. Hiç yüz vermeyin.

daha önce hiç eşin gazabına maruz kaldı mı ? :)
adamın kendini nasıl bir cehennemin beklediğinden haberi olmayabilir kızlar
yani ben düşünüyorum benim koca kankalarıyla ben hayır dememe rağmen tatile gidecek sonra da tatilden sonra elini kolunu sallaya sallaya eve dönecek ha?
herhalde en mendebur suratımı aylarca çekmek zorunda kalır, her şeyi burnundan getiririm, hayattan soğuturum adamı :)

tatil kaç günlük ve neredeymiş?

kendi düşünemiyor olabilir ilk yazımız diyorsun
bence bi tane tane anlat neden gitmesini istemediğini
gitmesinin seni huzursuz ettiğini
rızanın olmadığını
kendi anlayamayabilir
çünkü o bir erkek :)
İnanın ugrasmak istemiyorum. Ben net bir şekilde canım gitmeni istemiyorum dedim. Artık kendisi bilir.hiç yormam da parçalamam da kendimi. Hiç halim yok

Ben çok dirdir etmem ya.yoruluyorum. adam gitmek istiyorsa ne yapayım. Ama giderse de tatil sırasında hiç konuşmam ilgilenmem onunla. Eve geldiğinde de soğuk olurum

nerden cıktı bu evlı erkeklerın yalnız tatıle gıtmelerı ya
bız karı koca gıdıyoruz zaten senede bır kere gıdıyoruz
2 kere ayrı ayrı gıtcemıze 1 kere gıdıp en ıyısınden tatılı yapıyorz
paranızmı az, zamanımız mı az bılemedım

Evlenmeden önce bu konu aranızda konuşuldu mu? Önceden süregelen bir alışkanlıkmış bu,size ben her yıl giderim arkadaşlarla deyip bunun ön hazırlığını yapmış olabilir diye soruyorum.
Gidiyorum deyip kestirip atmak şık değil. Bekar kafayla evlilik olmaz.Sizin tavrınız döndürmez sanmıyorum eşinizi kararından. Arkadaşları gaza getirecek muhtemelen 'hanımdan izin alamadı'muhabbeti yapabilirler bu sebeple gideceğini düşünüyorum, illaki gitmesin diyorsanız sağlam bir rest çekmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…