- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
- Konu Sahibi Alinda-Nil
-
Evet çok güzel bir plan ama zaten çevremde de bu şekilde tatile gidecek pek arkadaşım yok herkes eşi ile gidiyor. Hoşş böyle biri olsaydı da gidemezdim emin olun sormazdım bilebi ekleme yapmak istiyorum son cümleme ihtafen ; varsayalımki otelegidiceksiniz yanlız veyahut sizin gibi cocuklu olan arkdsalarınzla .. Kaldı ki buda bu güzel bi tatil planı siz kendinizi bildikten sonra ....
evet hani varsayım üzerine yazdım. çünkü dedim ya sankı tek basına gidiyosun die .. Ona istinaden .Evet çok güzel bir plan ama zaten çevremde de bu şekilde tatile gidecek pek arkadaşım yok herkes eşi ile gidiyor.
Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???Kötü örnek oluyorsun çocuğu bırak git nedir yahu?Niye evlenmiş beyefendi?Sizi azarlamak için mi?Ayrıca çalışmıomusunuz siz.Kendı arabanızı kendınız alın.
ya burada insanlar şunu anlatmak istıyo sanırım; mutsuz oldugun yerde durma ... demek istiyolar . Çünkü diğer türlü adamın değişmesi mümkün değil diye düşünülüyo..Eşim tek başıma araba ile göndermekle haklı mı diye sorgularken bir çok kişi eşimden ayrılmam gerektiğini düşünüyor. Ben bu kadar ciddi durumda olduğumuzu görmüyordum. Of kafam iyice karıştı.
Töbeler olsun.Kız annenın evine gitcen .Yabancı deıl.7 kat el deil.Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
çok güzelbi noktaya değindin. Ben yapamayacgım hiçbir şeyi karşımda zor durumda olan bi insana önermem.isterdim ki herkes boyle olsun . Burada işler farklı yuruyo sanırım ... yada öyle lanse ediliyoo .. Yinede sonradan mutsuz olacagın seyleriyapma. İste tüm bunları sen yaşıyosun, bizden iyi sen bilebilirsin durumları..Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
Eşlerimizden izin almıyoruz, o yüzden izin vermeme gibi bir durum söz konusu olmuyor. Hele ki aileme gitmek için hiç izin almam eşimden. Planımı söylerim, maddi duruma, araba ihtiyacına bakarız. Durumlar uygun, araba da eşime lazım değilse o süreçte, alır giderim. Ki çoğu zaman ben otobüsle ya da uçakla gideyim dediğimde arabayla git daha rahat olur der.Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
İzin vermeme gibi bir durum olmamalı en başta.Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
Ailemi ozledim deyip gidiyorum evet. Aile çünkü asla bisey diyemezÇalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?