- 12 Haziran 2016
- 933
- 1.809
- 113
- Konu Sahibi Alinda-Nil
-
Otobüsle risk var uçak da pahalı deyince. Uçakla giderlerse kızı da gelebilecek olarak algiladim. Çocuk ve kültür konusu apayrı. Ve bunun için de ciddi bir ayar çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. ama bu boşanma olmamalı. Tavır koyma ve kırıldığını belli etme şeklinde olabilir. Esinin en çok ne yaparsa onu anlayabilecegini konu sahibi bilir.Canım konu " tatil meselesi " ,"araba kimde kalsın" filan meselesi değilmişAdam çocuğunu da göndermek istemiyor ..karısına "kızım senin ailesinin kültürüne ozenmesin sen istediğin yere yalnız gisebilirsin kızımı goturemezsin" tarzında ağır saçmalamış ..
Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
Benim de ailemin Salihleraltında yazlığı var. Eşime sadece hafta ortasında çok bunaldım hafta sonu gideyim diyorum bu hafta mı gitsem öbür hafta mı, sen işlerini ayarlayabilir misin diye sordum o da bana ben gelemem sen kendine göre plan yap dedi sadece danıştım hangi hafta gitsem diye. Neden eşimden izin alayım? Size psikolojik şiddet uygulamış resmen eşiniz, izin vermeyin bu duruma. Her şeyden önce sizi kızınızın anneliğine yakıştırmıyor
Geçen sene gittim kızımla 17 gün kaldık. Otobüsle gitmiştik tabi. Ama bu yıl malum sebepten kızı götürme sen git gideceksen diyor. Onu da ben yapmam kızımdan niye ayrı kalayım hem annemler de özledi kızımı. Ailem başka şehirde yaşıyor yılda 2 defa ancak görebiliyorum çok üzülüyorum. Ablam var ev hanımı yemin ederim benden daha özgür. Ben güya çalışıyorum hatta işim gereği şehir dışında toplantılara gidiyorum. Ama bu sorun oldu
Siz de bilirsiniz dikili dediğimiz yer de dünyanın en aile tatili yapılabilecek yeri yani. Gençken yazlığa gitmezdik sıkıcı diye. Uzun zamandır gitmiyordum geçen sene bi uğradım bikaç günlüğüne, 65+ ve 15- torunları vardı hep, arada kalanlar kaçmıştıNasıl bir yozlaşma, kötülük falan olabilir dikilide acaba? adamın aklından neler geçiyor çok merak ettim.
Bu bir insanin iyi bir eş olduğunu göstermez ki olmasi gereken bu zaten.Özgürlüğüm için boşanmam lazım o kesin. Zaten kızım olmasa 5 dk durmam emin olun. Kıskançlık hariç çok iyi birisi işte iyi bir baba evine bağlı aldatma dışarı hayatı içksii kumarı hiç bişeyi yok. Sadece bu kısıtlama işte.. Mahvediyor herşeyi
Yeterli.Yani artı eksi hesabı yapmalı mıyım sizce? Boşanmak için yeterli bir sebep mi bu kıskançlığı?
yorumunuzu çok bgendim . işte hep aradıgım yaklaşım budur ! Gercekcisiniz...Yani normal durumlarda eşler anlaşır ona göre plan yapar gider veya gitmez, biz de mesela ben gidiyorum tamam deyip arabayı alıp gitmem, eşimsiz keyif alamam, o da aynı şekilde gitme dese bile sırf ben üzülmeyim diye gelir, hele kıskançlık varsa çocuksuz hayatta göndermez.
Birbirine karşı rest çekmekle, yok sayıp kendi başına buyruk davranmakla bu işler yürümüyor, aksine evlilik daha hasar görüyor. En güzeli orta yolu bulmak
Sizin yaşadığınızdan başka hayat yok, aksini iddia edenler yalan söylüyor... hıhı evet.yorumunuzu çok bgendim . işte hep aradıgım yaklaşım budur ! Gercekcisiniz...
bazıları bazılarının gerçekçi olduğuna akıl sır erdirmediği hayatları yaşıyor gerçekten.
bazıları için acı ama gerçek.
Siz de bilirsiniz dikili dediğimiz yer de dünyanın en aile tatili yapılabilecek yeri yani. Gençken yazlığa gitmezdik sıkıcı diye. Uzun zamandır gitmiyordum geçen sene bi uğradım bikaç günlüğüne, 65+ ve 15- torunları vardı hep, arada kalanlar kaçmıştıNasıl bir yozlaşma, kötülük falan olabilir dikilide acaba? adamın aklından neler geçiyor çok merak ettim.
Ama otele gidiyor adam. Otellerde bikiniyi bırak tangayla üstsüz takılan turist ablalar var. Kızı bikiniye özenecek üstsüze özenmeyecek mi?bikini vs giyenlere takılıyordur muhtemelen
ve evet dikili bence de çok sıkıcı bi yer, bir kez annemlerle tatile gitmiştik oraya, onlar bile sıkılmışlardı..
Ama otele gidiyor adam. Otellerde bikiniyi bırak tangayla üstsüz takılan turist ablalar var. Kızı bikiniye özenecek üstsüze özenmeyecek mi?
o zaman, eşinin ailesiyle olmayı istemediği için kızının da mesafeli olmasını istiyor. mümkün mertebe görüştürmemeye çalışıyor, bunun için de böyle bahaneler buluyor.
normalde insan kızı deniz-güneş görecek diye sevinir çünkü. hatta kendi önerir.
Şaşırdıkları şey de kocadan izin almadan adım atabilmek. Çok ilginç. Ben de onlara şaşırıyorum.
Diğer yaptıklarımızı duysalar dudakları uçuklayacak demek ki.
Normalde tatile gittiklerine göre mevzu Dikili değil, ailenin yanına gidilecek olması malum sevmiyor ve anlaşamıyormuş ya kızıni yanlarına göndermemeyi uygun görmüş.Siz de bilirsiniz dikili dediğimiz yer de dünyanın en aile tatili yapılabilecek yeri yani. Gençken yazlığa gitmezdik sıkıcı diye. Uzun zamandır gitmiyordum geçen sene bi uğradım bikaç günlüğüne, 65+ ve 15- torunları vardı hep, arada kalanlar kaçmıştıNasıl bir yozlaşma, kötülük falan olabilir dikilide acaba? adamın aklından neler geçiyor çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?