Tatil Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızınıza sizin ve ailenizin kültürünün kötü örnek olduğunuzu düşünen biri ile evliyken arabayı size verip vermemesi çok da sorun değil bence. Neden kendinize bu kadar saygısızlık yapılmasına göz yumuyorsunuz? Bu dünyaya bir defa geliyoruz, yazık değil mi size de kızınıza da?

Otobüsle risk var uçak da pahalı deyince. Uçakla giderlerse kızı da gelebilecek olarak algiladim. Çocuk ve kültür konusu apayrı. Ve bunun için de ciddi bir ayar çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. ama bu boşanma olmamalı. Tavır koyma ve kırıldığını belli etme şeklinde olabilir. Esinin en çok ne yaparsa onu anlayabilecegini konu sahibi bilir.

Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???

Benim de ailemin Salihleraltında yazlığı var. Eşime sadece hafta ortasında çok bunaldım hafta sonu gideyim diyorum bu hafta mı gitsem öbür hafta mı, sen işlerini ayarlayabilir misin diye sordum o da bana ben gelemem sen kendine göre plan yap dedi sadece danıştım hangi hafta gitsem diye. Neden eşimden izin alayım? Size psikolojik şiddet uygulamış resmen eşiniz, izin vermeyin bu duruma. Her şeyden önce sizi kızınızın anneliğine yakıştırmıyor

Siz de bilirsiniz dikili dediğimiz yer de dünyanın en aile tatili yapılabilecek yeri yani. Gençken yazlığa gitmezdik sıkıcı diye. Uzun zamandır gitmiyordum geçen sene bi uğradım bikaç günlüğüne, 65+ ve 15- torunları vardı hep, arada kalanlar kaçmıştı Nasıl bir yozlaşma, kötülük falan olabilir dikilide acaba? adamın aklından neler geçiyor çok merak ettim.

Çalışıyorsunuz madem , uçak biletleri rahatlayacak bir tatil için neden pahalı geliyor ?

Binin gidin işte eğer uçak sorun değilse.

Hahaha okurken gerçekten aynısı aklımdan geçti. Ben üniversitede öğrenciyken bir kere otogardan minibüse bindim yaş ortalaması 90dı. Tek sosyal aktivite teyzelerle gece pazarı gezmek olan bir yer İnsan orda istese de başka bir şey yapamaz

Bu bir insanin iyi bir eş olduğunu göstermez ki olmasi gereken bu zaten.
Benim kirmizi cizgilerimden biri kisitlanmamaktir. Ne demek tek basiniza araba kullanamazsiniz ? O zaman o araba neden var ?çalışırken kiskanclik yok da baska seyde mi var ? Bikini de giyersiniz. Tatil yerlerinde cıplakta olsa kimse kimseye bakmiyor gözler aliskin çünkü

Yani artı eksi hesabı yapmalı mıyım sizce? Boşanmak için yeterli bir sebep mi bu kıskançlığı?
Yeterli.
Bu kıskançlık değil.
Kızınız arkadaşlarıyla gezebilir mi sizce büyüdüğünde? Yada sevgilisi olunca ne olacak?
Kızınız için boşanın.
Bu adamınki kıskançlık değil psikolojik şiddet.

yorumunuzu çok bgendim . işte hep aradıgım yaklaşım budur ! Gercekcisiniz...

Boşanmak için birşey diyemem ama bana ait olan araba ve çocuğum ile ister aileme giderim ister başka yere. Bunun için izin almam kimseden. İzin alacak yaşları geçtim çoktan. Artık çocuklarım benden izin alıyor birşey yapacakları zaman. Bakın çocuklarım dedim. Eşim demiyorum.

bazıları bazılarının gerçekçi olduğuna akıl sır erdirmediği hayatları yaşıyor gerçekten.
bazıları için acı ama gerçek.

Şaşırdıkları şey de kocadan izin almadan adım atabilmek. Çok ilginç. Ben de onlara şaşırıyorum.

Diğer yaptıklarımızı duysalar dudakları uçuklayacak demek ki.

bikini vs giyenlere takılıyordur muhtemelen
ve evet dikili bence de çok sıkıcı bi yer, bir kez annemlerle tatile gitmiştik oraya, onlar bile sıkılmışlardı..

bikini vs giyenlere takılıyordur muhtemelen
ve evet dikili bence de çok sıkıcı bi yer, bir kez annemlerle tatile gitmiştik oraya, onlar bile sıkılmışlardı..
Ama otele gidiyor adam. Otellerde bikiniyi bırak tangayla üstsüz takılan turist ablalar var. Kızı bikiniye özenecek üstsüze özenmeyecek mi?

Ama otele gidiyor adam. Otellerde bikiniyi bırak tangayla üstsüz takılan turist ablalar var. Kızı bikiniye özenecek üstsüze özenmeyecek mi?

o zaman, eşinin ailesiyle olmayı istemediği için kızının da mesafeli olmasını istiyor. mümkün mertebe görüştürmemeye çalışıyor, bunun için de böyle bahaneler buluyor.

normalde insan kızı deniz-güneş görecek diye sevinir çünkü. hatta kendi önerir.

Adam arızalı zaten, o kısmı çözdük. Torunu büyükanne büyükbabadan uzak tutmaya çalışmak akıllı insan işi değil.

Şaşırdıkları şey de kocadan izin almadan adım atabilmek. Çok ilginç. Ben de onlara şaşırıyorum.

Diğer yaptıklarımızı duysalar dudakları uçuklayacak demek ki.

hayır bir de çocuğum senin gibi olsun istemiyorum diyen adamla nasıl bir orta yol bulunacak acaba..

Normalde tatile gittiklerine göre mevzu Dikili değil, ailenin yanına gidilecek olması malum sevmiyor ve anlaşamıyormuş ya kızıni yanlarına göndermemeyi uygun görmüş.

Çocuğum senin gibi olsun istemiyorum demiş birde insan eşine bundan büyük hakeret edemez herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…