- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.700
- 548
- Konu Sahibi Alinda-Nil
-
Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
0-2 yaş temel güven döneminde temel güven duygusu gelişmeyen insanlar aşırı kıskanç olur. Düzelmesi çok zor. Bu kadar kötü durumdaysanız eşinizle birlikte işinin ehli birinden terapi alın. Sadece bu yaz değil, ömrümüzün kalanında rahat edersiniz. Tabii terapileri tamamlarsanızMerhaba. İlk kez konu açıyorum. Herkesin bir derdi var benim de olmasın mı? En büyük derdim eşimin aşırı kıskançlığı ve huysuz tavırları. Nasıl düzelir yada düzelir mi bilmiyorum. Sorunumuz şu. Bu yıl tatil için malum sebepten dolayı otele gidemiyoruz. Benim ailemin dikilide yazlığı var. Oraya gitmek istiyorum ancak eşim ailem ile anlaşamıyor ve tabii ki gelmek istemiyor. Arabamız var ama bana asla kendi başına araba ile gidemezsin diyor. Uçak biletleri aşırı pahalı oluyor. Otobüs ile de virüs kaygısı var. Velhasıl sen kendin git çocuğu bırak dedi. Aslında virüs bahanesi oldu. Yazlık ortamında benim olmamı istemiyor. Ben açık saçık giyinen birisi değilim. Hatta mayolarım bile kapalı olanlardan. Kendim kapalı değilim bu arada. Eskiden bikini bile giyen birisiydim. Fakat zamanla eşimin kıskançlık seviyesi çok arttı. Kızımın da o kültürde yetişmesini istemiyormuş. Ona kötü örnek oluyormuşum. Daha bir çok örnek var aslında. Anlatsam kitap olur. Şuan ki olayda dikiliye gitme konusu yüzünden çok kötü kavga ettik. Çok üzülüyorum. Hiç bir zaman arabayı alıp istediğim yere gidememişimdir. Özgürlüğüm aşırı kısıtlanıyor bazen nefes alamadığımı hissediyorum. Sizce eşim araba ile beni tek göndermemekte haklı mı? Ben mi abarttım?
İzin nedir yaa??? Kimden niye izin alayım? Alacağım tek izin işyerinden tatil iznidir. O da varsa, araba boştaysa, eşim gelmeyecekse/gelemeyecekse istediğim yere giderim. İstediğimi de giyerim. Okurken dayanamıyorum yani, hayır yaşadıklarınızın çokta net farkındasınız aslında, konu tatil meselesi fln hiç değil. Yoksa bikini detayını, kültür meselesini belirtmezdiniz. Kendinizi herhangi başka insandan daha aşağıda görmeyi bırakın lütfen. Bunu yapmayı bıraktığınızda sorunlarınız hallolacaktır.Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
Ben anlamiyorum icki kumar falan olmayinca iyi mi oluyor bu adam? Zaten bunlar olmak zorunda. Bunlar ekstra bir ozellik degil ki adami yuceltmeye.Özgürlüğüm için boşanmam lazım o kesin. Zaten kızım olmasa 5 dk durmam emin olun. Kıskançlık hariç çok iyi birisi işte iyi bir baba evine bağlı aldatma dışarı hayatı içksii kumarı hiç bişeyi yok. Sadece bu kısıtlama işte.. Mahvediyor herşeyi
Aileni sevmedginden yapıyor toplantiya bir şey demedigine göreGeçen sene gittim kızımla 17 gün kaldık. Otobüsle gitmiştik tabi. Ama bu yıl malum sebepten kızı götürme sen git gideceksen diyor. Onu da ben yapmam kızımdan niye ayrı kalayım hem annemler de özledi kızımı. Ailem başka şehirde yaşıyor yılda 2 defa ancak görebiliyorum çok üzülüyorum. Ablam var ev hanımı yemin ederim benden daha özgür. Ben güya çalışıyorum hatta işim gereği şehir dışında toplantılara gidiyorum. Ama bu sorun oldu
Sizin de çalıştığınız parayla alınan arabaya binememeniz.... ben böyle kadınlara çok üzülüyorum. Eşleri lüks içinde yaşasın dşye çalışıyorlar resmen. Alın arabayı gidin. Bakalım ağzını açıyor mu? Açarsa da koyun kapının önüne. Ne kadar saygısız adamGeçen sene gittim kızımla 17 gün kaldık. Otobüsle gitmiştik tabi. Ama bu yıl malum sebepten kızı götürme sen git gideceksen diyor. Onu da ben yapmam kızımdan niye ayrı kalayım hem annemler de özledi kızımı. Ailem başka şehirde yaşıyor yılda 2 defa ancak görebiliyorum çok üzülüyorum. Ablam var ev hanımı yemin ederim benden daha özgür. Ben güya çalışıyorum hatta işim gereği şehir dışında toplantılara gidiyorum. Ama bu sorun oldu
Toplantıya birşey dese ve karısı şehir dışı toplantısına gidemese o maaş o eve nasıl girecekAileni sevmedginden yapıyor toplantiya bir şey demedigine göre
Evet pasifsiniz. Eski eşim bir kere arabayla 15 dakikalık yere yollamak istemedi. Servisle git benzin boşa gider dedi. Sen misin onu diyen. Canına okudum. Bir daha ağzını açamamıştı bu konuda. Ben de çalışıyorsam istediğimi yaparım. Ama arabada çocuk varsa ve uzun yol tecrübem yoksa evet ben de uçağı tercih ederim. Can sağlık söz konusu. Biletler 1000 tutsa ne olur 3000 tutsa ne olur? Ailenizle vakit geçireceksiniz. Çocuğunuz keyif alacak. Ötesi var mı?Çalışıyorum araba da benim üzerime. Gerçekten çok merak ediyorum buradaki çoğu kişi eşi izin vermeden kafasına göre arabayı alıp ben Dikiliye gidiyorum diyebiliyor mu? Ben mi çok pasifim yaa???
Canım konu " tatil meselesi " ,"araba kimde kalsın" filan meselesi değilmişBence ayrılmak için yeterli bir sebep degil. Ayrıca başta otele gitmeyi dusunmussunuz onun da belli bir Madrid yükü olacaktı. Onun yerine o parayı uçağa verip kızınizla aneninizin yazlığına gidebilirsiniz. Ben böyle konularda orta yolun bulunabileceğini düşünüyorum. Eşim sağlıkçı ben öğretmenim. Tatilleri biliyorsunuz öğretmenler için. Aileler baska şehirde. Eşim der alın arabayı gidin. Siz de benimle hurda beklemeyin diye. Ama ben çok cesaret edemem. Onun burda arabası kalmasını da istemem. Zaten ailemin arabası var. Ya uçak ya da otobüsle giderim. Kendinizi bu kadar yipratmayin. Arabayla göndermesi boşanma sebebi olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?