Tatil değil zehir oldu izin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu elti teyze kızımıydı
Nasıl bu kadar hakla burnunu soktu sizin durumunuza
2 çift laf söylemişsinizdir umarım
Karışmadığı yorum yapmadığı konunuz kalmamış yahu

Eş konusunda yorum yapmıcam zaten her şey ortada, ama sütünüz gerçekten yetmiyor olabilir bebek mama içince susuyorsa. Bunu gurur meselesi yapmaya gerek yok. Sütün yetmiyor diyenlere ispat edercesine bi çabaya girmenize gerek yok; nasıl doyuyorsa öyle doyurun.

Ama sağlık ocağındaki kontrollerde kilo alımından dolayı ve çişli bezinden dolayı yettiğini ve mama vermeyi bırakmamı söylediler. Her bebek bşr değil. Bebeğim ben huzursuz ve stresli olduğum için, uykusundan uyandırılıp uykusunu alamadığı için, ilgi istedipi içim huzursuz olup ağlıyor. Dedikleri givide süreklş ağlayan bir bebek değil ama eltimşn bebekleri hiç ağlamadıpı yerinde yattığı için onunla kıyaslıyorlar. Benim sütümden kime ne, kimseyi ilgilendirmez yetip yetmemesi.

Baktınız ki bebek uykudan uyanıyor ağlıyor gerçekten az yetmiyor olabilir benim ikizlerim var 4. Ayda sütüm kesildi maalesef ve mamayla devam ettim hala da kullanıyorum 11 aylıklar çok şükür sağlıklılar ama anne sütünün artması daha önemli hani olumsuz bakmayın mamaya onu demek istiyorum

Bu elti teyze kızımıydı
Nasıl bu kadar hakla burnunu soktu sizin durumunuza
2 çift laf söylemişsinizdir umarım
Karışmadığı yorum yapmadığı konunuz kalmamış yahu
Hayır değil ama eşiylr evlenmeden 10 sene önce konuşmaya başlamış. Aynı mahalledenler yani benden çok tanıyolar.

Sizi mart anneleri 2021 grubundan hatırlıyorum. İnanılmaz üzüldüm yaşadıklarınızı okuduğumda. Öncelikle bunları haketmiyorsunuz. Bebeklerimize kendimizi adıyoruz zaten. Sperm vermekten başka bir fonksiyonu olmayan baba dahil hiçbir erkek parmak sallayıp "bu çocuğa iyi bakacaksın" diye oturduğu yerden emir veremez!

İşin içinde silah var. Fevri davranmayın. Zor biliyorum ama karşılık verip kışkırtmayın. Ancak kısa ya da uzun vadede planlarınızı bu adamı dehlemek üzerine yapın. Bugün bebeğiniz kucağınızda iken size tokat atan yarın öbür gün aklı eren çocuğunuz karşısında neler etmez....
Süt konusunda ise Mormenekse89 tam olarak yazacaklarımı yazmış, hem de bilir kişi olarak.

Bebeğim gece uykusundan uyanmıyor. Ben acıkıp uyanmasını bekliyorum hiç uyanmadan 5 6 saat uyuyor. Bazen mızırdanıyor gözleri kapalı hemen emziriyorum o zaman. Mamaya olumsuz bakmıyorum ama sık sık mama verip de sütümün kesilmesini de istemşyorum. Yani olay o da değşl aslında benim sütüme karışmasınlar her aradıklarında her gün konu benim sütüm ve mama. Bıktırdı artık.

Öfke problemi var. Tvdeki öldürülen veya ailesi öldürülen kadınlardan biri olmak bebeğimi kaybetmek istemiyorum. O ailenin eline bırakmak istemiyorum kızımı.

Eşimde polis. Polisi polise şikayet etsem ne olacak yine bşrşey yapmayacaklar. Süt filan değşl süt konusunda burda da ısrar edenlere cevap veriyorum ben. Onlarda süte takmış.
Asıl polisi polise ‘resmi’ bir şekilde şikayet edince sorun oluyor. Eşim komiser geçenlerde ona bağlı çalışan polislerden birini eşi cimerden şiddet ve hakaretten şikayet etti, öfke kontrol problemi var diye. Ayrıca kadın çoluğu çocuğu alıp gitmiş. Silahına el koyuldu, psikoloğa yönlendirdiler. Boş boş işe gidip geliyormuş psikolog denetiminde. Üstüne üstlük bütün iş arkadaşlarının da diline düşüp daha da mahçup olmuş bunu siz yapın diye söylemiyorum ama artık bu ‘polisin polisi koruma evresi’ kalmadı. Sözlü değil de yazılı, kanıtlı, resmî bir şey yapınca yaptırım yapmak zorunda kalıyorlar. Bence eşinizin size bakış açısında problem var, ne zaman kv, elti işin içine girse size abuk subuk davranıyor (eski konularınızdan da anladığım kadarıyla). Alıp karşınıza adam akıllı konuşmanız gerekli hayat arkadaşı olduğunuzu, başkalarına karşı birbirinizi mahcup etmemeniz gerektiğini vs vs. Siz anladığım kadarıyla düzelsin istiyorsunuz boşanma gibi bir düşünceniz yok. Her insan farklı tabi bir şey diyemem ama ben olsaydım taaa önceki konularınızda bahsettiğiniz durumlarda (hamile hamile kalk yengeme anneme yemek hazırla mevzuları, bunun için kavga etme vs) çoktan yol vermiştim ayrıca sütünüzü arttırmak istiyorsanız da sağım makinesi alıp sağın böylelikle ne kadar sütünüz olduğunu da görmüş olursunuz, eşinizin de gööözüne sokarsınız.

Ben sütünüzün yettiğini düşünüyorum, 4 aylık bebek zaten anne kucağından ayrılmak istemez, ben iki çocuğumu da saatlerce emzirerek büyüttüm, benim eşim bana destekti burçak naptığını biliyor der sustururdu herkesi senin şanssızlığın öküz oğlu öküz kocan, Allah yardımcın olsun

Esiniz ailenize zarar veremezdi ailenizle gitmeye niyetiniz yokmus esiniz pismanda olmamis yaptiklarina ama siz onunla kalmissiniz ne diyelim? Bir yere gidilecek diye uyuyan cocuk uyandirilmaZ bir kere ayrica gunde birkac kere maam verin ne var bunda kvdeniz bisey yapmamis her anne doymuyo acaba doyuyormu va boyle seyler soyler bunda bisey yok ama tum laflari yiyip oturmaniz hic olmadi dahada sizi ciddiye almazlr

Eşim zarar verirdi. Çünkü o yolda giderken biri yan baktı veya bşrşey dedi diye kavga eden biri. Adam bana bakmasada baktı sanıp gidip adamın yakasına yapışmışlığı var.

Bortecineee bu mesaj yüzde 1 milyon doğru, bu konudaki her cümleye kefilim.

Hepsini okudum. Köyde 1 haftadan Fazla kalmayın sonra kavga çıkıyor belli ki.

mamaya bozulmayın verin gitsin ne olacak benimki de biberona alıştı sağıp vermeye başladım memede huzursuz oluyor bazı bebekler bunu kişisel algılamayın mama alınca gerçekten bir anda susuyorlar sanırım hızlıca akış olduğu için anında uyuyorlar.

Kv yi çok kötü niyetli göremedim. Siz onlara kinlendiniz belki ama bence bir adım geriden bakınca asıl problem eşiniz.

gereksiz gaza gelmiş, anlamsızca konuşmasını bilmeyen biri gibi geldi bana

özelinizi dökmesi çok yanlış

eşiniz Tokat atarak da çok ileri taşımış problemleri affedilecek gibi değil
Ciddi bir küslüğü hak ediyor ya da ayrılığı sizin kararınızı

ama asıl problem eş. Elti köyde mi yaşıyor normalde de?

Hayır ama hep bizim gideceğimiz zamanlar kaynım onu köye gönderiyor. Kv herşeye karışıyor. Çocuğa bakamıyorsun oğlum bakıyor demek kötü niyetli benxe ben burda iyi niyet görmüyorum. Sen sahipsiz miyim diyorsunda benşm oğlum sahipsiz mi, ben babasından dayak yedim ama gidecek kşmsem yoktu sneim gibi aramadım ailemi diyor.

Eşim zarar verirdi. Çünkü o yolda giderken biri yan baktı veya bşrşey dedi diye kavga eden biri. Adam bana bakmasada baktı sanıp gidip adamın yakasına yapışmışlığı var.

Amirine ve içişleri bakanlığına mutlaka şikayet etmelisiniz. Adam hasta ve manyak net şekilde. Size zarar verebilir, sizle tartışıp sokakta birine zarar verebilir. Böyle manyaklara silah verilmemeli. Bir an önce şikayet edin can güvenliğiniz yok.

Yahu kadın sütüm de sütüm demiyo ki, siz diyosunuz yetmiyo mama ver dye, her sefernde de açıklamış kilosu iyi kakası çişi iyi. Uykusu bölünüyo ondan ağlıyo dye, hiçte uslübunu bozmadan tek tek açıklamış işte. Yetiyosa niye mama versin, sizlerin bu mama sevdası nolucak o zmn. Süt olmasa tabi ki verilir de, güzel kilo alan bebeğe süt yetiyodur mama gerekszdir o durumda. Bnm anladıgım kdryla sizin bu nahif yönünüzü kullanıp herkes ezmeye çalışıyo. Önceki konuları bilmiyorum ama elti kv fln toksik tipler, irtibata gerek yok

Bu aileden toptan uzaklaşın derim asla çocuğu bunların yanında büyütmeyin. Ailecek cahil ve dangalaklar bunları çok aradınız mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…