Tatil değil zehir oldu izin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok daha neler ölürüm ben be

Gene bir "kocam olsun da çamurdan olsun" vakası...
Adam kucağı çocuklu kadına tokat atıyor, gitmezsen adam değilsin diyor, ama özünde böyle biri değil hep annesi ve yengesi dolduruyor. Ve sayfalarca "sütüm de sütüm" deniyor.. Allah savunma mekanizmalarınıza zeval vermesin ne diyelim, sütünüz de yetiyormuş ona ikna olduk...

Taze bir anne olarak süt konusunda hassassınız, anlıyorum ama burada takılmanız gereken esas şey eşinizin tutumu. Siz alttan aldıkça iyi olacak bir eş değil bu adam, biraz tavır koyun. Mesela bir daha bu kadar uzun süre köyde kalmayın, eşiniz küssün isterse siz kendinizi ve çocuğunuzu düşünün. Bence tokattan sonra ayrılmak hiç değilse evi terk etmek gerekirdi ama bari bunu yapın biraz eşiniz size saygı duymuyor çünkü.

Eşimde polis. Polisi polise şikayet etsem ne olacak yine bşrşey yapmayacaklar. Süt filan değşl süt konusunda burda da ısrar edenlere cevap veriyorum ben. Onlarda süte takmış.
O zaman kadına şiddet hattını arayın. Alır bebeği gece gece yalın ayak yola koyulurum da bu denli küçük dusuruldugum evde durmam. Bunun dozu artacak adım gibi eminim. Bari evinize döndüğünüzde bu konuda adım atın da en azından gözü korksun. Belli ayrilmayacaksiniz bari o öyle zannetsin en azından gururunuzu kurtarirsiniz. Avukatla konuştum falan deyin

Arkadaşlar sorun mama değil, herkesin herşeye karışmaya hak bulup baskı yapması ve eşiöin arkamda durmaması bana destek olmaması. Üzerine birde onlarla bir olup üstüme gelmesi, bana şiddet uygulaması sorun. Bende onun herşeyini onun gibi ortaya döksem ne olurdu acaba. Keşke bekarken gerçek yüzlerini görüp ayrılsaymışım diyorum.

Eşimde polis. Polisi polise şikayet etsem ne olacak yine bşrşey yapmayacaklar. Süt filan değşl süt konusunda burda da ısrar edenlere cevap veriyorum ben. Onlarda süte takmış.
Ne alakası var o zaman bütün polisler tekme tokat dövsünler eşlerini, polise bir şey olmaz lafını da ilk defa duyuyorum sanki üst düzey devlet yetkilisi.

Evet. Eşim artık farkında o ne zaman köyde uzun kalsa sıkıntı yaşıyoruz. Hee birde beniö eşimle gezmek istemem de onlara göre problem. Eşimle kaynım gezmeyi sevmezmiş, eltim öyle diyor, zorlamamalıymışım. Deli ediyorlar insanı.

Ailenin zoruyla barışılıp eve dönülmüş zaten, eşi yaşayanlar konusunda dalga geçecek kadar da pişkin üstelik.
Geçmiş borun pazarı yani.

Ay sen bi sus be, haddini bil otur aşağı desenize şu densiz eltiye ay sinir oldum her şeyde yırtık dondan fırlar gibi fırlıyor

Bu kadar insan yazıyo da konu sahibi ee konuyu dertleşmeye mi açtınız suçluyu elti ve kv olarak görüp tokat yiyip oturacak mısınız yoksa bu adamdan kurtulma niyetiniz var mı?
Direk kurtulma değil ama eşimin düzelmesini istiyorum. Düzelmezse bir daha aynısı olursa sessizce yapacağım herşeyi. Büyük konuşmak istemiyorum

Reactions: Jou
Ay sen bi sus be, haddini bil otur aşağı desenize şu densiz eltiye ay sinir oldum her şeyde yırtık dondan fırlar gibi fırlıyor
Ona bu cesareti eşim verdi. Eltime kavga sırasında diyor ki sen ne desen sana ters gidiyor, tersliyor kaç kere yaptı saydın mı, Allah a havale ediyorum. Birbirlerine düşsünler inş.

Vallahi bebekle bi yere gidilmiyo
Böyle saçma sapan mevzulara kavgalar çıkıyo
Birde şunuda ekliyim sütünüz çok bol olsa bile istemediğiniz bi ortamda bulunduğunuz için azalmış olabilir
Oglum gelecek ay 2 yasina basacak ve ben 3 defa dun kv gile yatili gittim 1 gece

Ilk dogdugu siralar kizimla bir gece kaldik 2 de oglumla kaldik 1 er gece daha da kalmayiz dedi esim
Uyku problemi o kadar büyük sorun oldu ku bize
Bir daha tovbe dedi cocuklar buyumeden kalmam diye
Iyi ki de kalmamisiz uyku duzeni hala oturmadi kizimin oglumunda uyku duzeni bozulursa akil hastanesinden beri gelemem diye dusunuyorum
Yok daha neler ölürüm ben be
Evet hatta wc haric ayaga bile kalkamaz derler
Oyle olanlar yasliliginda keyif suruyor simdi
Dogum sonrasi canina acimayanlar da ilce ve koyler icin diyorum ozellikle su ile ugrasanlar oluyor hastalik hastasi oluyorlar doktor beri gelemiyorlar

Tokat attığında yüzümde oluşan izin fotoğrafı telefonumda saklı. Silmedim. Arşive kaydedeceğim.

Ona bu cesareti eşim verdi. Eltime kavga sırasında diyor ki sen ne desen sana ters gidiyor, tersliyor kaç kere yaptı saydın mı, Allah a havale ediyorum. Birbirlerine düşsünler inş.
Inan ki senden cok dua ediyorum su an yasattiklarini tez zamanda yasarlar insAllah
Buyuk konusmayim benim sozumu hice sayacaksa esim bende onun hic bir sozunu kaaleye almam

Bencede sütünüz yetmiyor .Hiç emzırmeyen arkadaşlarım var .Siz biraz inatlasıyor gıbısınız.Dedıgım dedık bır yapınız var ve cok fazla fevrısınız.Eşinizin yaptığı çok buyuk ayıp .Size vurması ,Taklıdınızı cıkarması çok çok ayıp .Ben saglıklı ılıskı gormuyorum.

Kadına suçlu da olsa ne olursa olsun el kalkmaz.Cocugunuzu nasıl bakacaginiza siz karar verirsiniz.kucuk çocukla o kalabalıkta işiniz ne o tatil olmuyor ki..asla yeni doğan bebekle ordan oraya gitmem.kimse bana el kaldıramaz ses yukseltemez kimsenin haddine değil.hamileyim ve bebeğimle ilgili en iyisini ben bilirim.ay sinirlendim okudukça.ailenizle baginizi kooarmayin destek alın ayrıca psikolojik destek de alın derim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…