Tatil değil zehir oldu izin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü bir şey yapabileceğinden endişe ettikleri biri ile kızlarını ve torunlarını bırakmamalıdır.

Estağfurullah, nasıl bir kendini bilmezlik. Bebeği doyurmak bile inada binmiş. Doyuyor doymuyor muhabbeti yüzünden konu nerelere gelmiş. Ama esas problem sizin aranızdaki iletişim sorunu. Birbirinizi anlamadan dinlemeden tartışmışsınız. Yada bir gün önce bebeğe mama verme diyen eşini birileri aç mama olmadan doymuyor diye doldurmuş. Ben kimsenin evinde bu kadar uzun kalamam kendi ailemin bile. 3 bebek büyüttüm kimse sütümün yetip yetmediğini konuşmadı. Kendi rahatım bebeğin rahatı için en ideal yer Evim. Bebeklerde kendi evlerini arar. Ondanda huzursuz olmuştur minnoş, yazık korkmuştur o şiddet anında.

Hayır hayır herkese açıklama yapma göründüğü gibi sen suçlu olursun. Boşver aynen öyle de geç. Cahile laf anlatmak kadar zor bişey yok.

Çok sevindim sizden de destek görünce. Yetmediğini anlayınca az geldiğini görünce veriyprum zaten ama fazlasını kusuyor gazdan mı fazla olduğu için mi anlıyorum. Ben çok araştıran bir insanım. Doğum yaptığımda hemşirelerim, sağlık ocağındaki hemşirem bana bu konuda bilgi verdiler. Hatta emzirmeye devam etmemi mamayı kesmemi söylediler ama anlatamıyorum kimseye. Dişleri kaşınıyor, ilgi istiyor, uyku istiyor ağlıyor ama anlamıyorlar.

o tokadı attığında haydi onu bırak üzerine yürüdüğünde eşyalarını toplayıp o evden çıkmadıysan yazıklar olsun soru sahibi fiziksel şiddet, psikolojik şiddet gırla. elleri kırılsın o hayvanın utanmaz pislik.

Aynen çocuk sadece açken ağlamaz ilgi ister kucak ister anne ister tek anlaşılma yöntemi ağlamak bazen öylesine ağlar yeni bir yer düzen kolay değil siz haklısınız ama haklı olmak yetmiyor

Kızlarını ve torunlarını kötü şeyler yapar diye çekindikleri adamın yanında bırakmalarına ne demeli peki?
Çok yazık.
Sizin de neden gidemediğiniz belli.

Ben stresli olduğum anlar bebeğimmde stresli oluyor bunu farkediyorum ama eşim anlamıyor. Onu eltim ve kv dolduruyor. Kendi çocuklarıyla kıyaslıyorlar. Ama ben eltime aynı şeyi yapsam mesela eltim de hemen cevap veriyor.
Eltimin çocuğu 15 aylık hala dişleri çıkmadı. Tek dişi bile yok. Ben de bunu normal görmediğimi söyledim. Bana cahilce anne sütü alam bebeğin dişi geç çıkar mama alanlarınki erken çıkar dedi. Ben bazrn mama veriyorum benimkinin dişleri kaşınıyor erkenden diyr bana laf sokuyor. Kendisi de bebek ilk doğduğu zamanlar hep mama verdi sarılık olmasın diye. Ne alaka mama ile? Doğumdan sonra 1 ay kv ile aynı yatakta yatandan ne beklersin. Yeni doğum yapan kırkı çıkana kadar annesi veya kaynanası ile yatmalıymış.

Köy oldugunu unutmuşum evet araç olmayabilir .Ama gerçekten istememissiniz demek ki gitmeyi .( Bu da bir tercih tabiki ) Sorunlarınızı asarsiniz inşallah .
Aslında eşim ailesinin gerçek yüzünü görsün, ne zaman ailesinin yanına gidip uzun kaldıpımız zaman problem yaşadıpımızı görüp ona göre hareket etmesini, benim arkamda durmasını destek olmasını istiyorum, sanki gidersem eltimim vs ekmeğine yağ sürecek ve eşimi ben gittikten sonra daha da dolduracaklarmış gibi hissediyorum.

Konuyu çok gerilerek okuyordumki
Bu mesajınızı görünce çok üzüldüm
Önceki birkaç konunuzuda hatırladım, arkadaşların yazmalarıyla...

Eğer devam etmeyi düşünüyorsanız eşinizle ciddi bir konuşma yapın, sizi anlaması için söyleyeceklerinizi önceden düşünün, saatlercede sürse konuşun, yaralarınızı kırgınlıklarınızı anlatın.
Anlayabilecek bir profil gibi durmuyor ama yine bir ümit...

Ailenizede çok kızdım...
Kv, kv lik yapmış ama o elti...
Bide o yani...

Dik durun, bunun için çabalayın, kendiniz için örnekler arayın, burada da güzel örnekler çok var
Size o bayramı öyle yaşatanlar birdaha cesaret edemesin duruşunuzdan... Evladınızdan güç alın, size öyle davrananlar o büyürken onada böyle olmasınlar...

Allah ferah günler göstersin...

Aslında her zaman neye kızdığımı üzüldüğümü, anlatırdım konuşurdum ama anlamazdı, herşeyi taktığımı, büyüttüğümü alttan almadığını, onun ailesini benimsemediğim için böyle düşündüğümü düşünüyor, ailesine de "saatlerce bana derdini anlatıyor susmuyor, alttan almıyor, tartışmamak içim ben odayı değiştirmek zorunda kalıyorum" dedi.

Hala elti diyorsunuz yalnız, tokatı da o mu attırdı, aranızda herşeyi eltiniz mi söyletti eşinize?
Size saygısı olmayan, tokat atan, ailesinin önünde küçük düşüren eşinizi aman bırakmayın, kuş kadar aklını da kötü şeylerle doldururlar mazallah.

Bebeğim doğduğunda da kv benle yatacakmıç kırkım çıkana kadar. Saçma sapan şeyler yapıyorlar birde doğruymuş gibi kabul ettirmek için uğraşıyolar.

Yahu bu sebeple o evde durulur mu?! Aileniz gelmiyorsa arayın polisi arayın şiddet hattını. Size tokat atıldı farkındasınız değil mi hemde kucağınıza bebeğinizle. Hala soğukluk var falan sizle daha çok dalga geçerler, bilirkisi eltiniz daha çok hüküm kurar ailenizde... O evi onlarla birlikte ateşe verirdim bu da olaya hala soğukluk diyorsunuz ya sütüm de sütüm..

Hayır tabi, eşimin öfke sorunu var. Tedavi olması gerek ve işini etkşleyecek diye tedavi olmak istemiyor.

Yüzde yüz boşanırım.

Yaşadığınız şey çok üzücü fakat burda eeenn çoook eltiye sinir oldum, ona ne be herkes haddini bilsin, hayatınıza çok fazla müdahale ediyorlar sınırınızı çizin dicem de gerçi eşiniz bile adam değil. Keşke arkasında durabileceğiniz adımlar atsanız hep.

Eşimde polis. Polisi polise şikayet etsem ne olacak yine bşrşey yapmayacaklar. Süt filan değşl süt konusunda burda da ısrar edenlere cevap veriyorum ben. Onlarda süte takmış.

Hay ağzınız bal yesin.Gercekten sütüm de sütüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…