Tatil değil zehir oldu izin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle sütünüzün yetip yetmediğini ne kv ne eş ne de bizler bilemeyiz. Doktor kontrolünde kilo alımında ve kaka ve çiş sayımında anlaşılır. Eğer benim gibiyse sütünüz sağmada da belli olmaz.benim sağınca çok gelmezdi çok ağlar memede kucakta susardı hatta etraftan herkes çok bilmiş gibi aç bu çocuk emzir derdi. Ama gel gör ki çocuğum tosun gibiydi. Hatta doktor emzirme saatlerini uzun tut gece emzirme kilosu çok fazla çocuk hareket edemiyor artık dedi kaç kez. Eşiniz de doktora gelsin hatta.
Eşinize gelince benim asla katlanamayacağım insan tipidir Ayrılmayacaksanız gitsin tedavi olsun cidden bak başkalarının lafıyla hareket eden şiddet meyli olan bir tip. Kv ve elti en son sorun. Eşiniz izin verdiğinden bu hareketleri. Benim eşim de ilk başlarda ailesi iyi niyetli sandığından bu tür karışmalara ses etmezdi. Bir gün çektim kenara annen yengen bacın üçü de ne doğru dürüst çocuk emzirmiş ne de çocuklarına kendileri tek bakmışlar kendilerine olmayan aklı kimse bana vermesin dedim. Aldım götürdüm (şehrin en iyi çocuk doktoru) adam anlattı ona tek tek.
Siz de bir daha ben gidiyorum diyip atarlanıp yerinize oturmayın. Korkuyorsanız da sessiz sedasız çözüm bulmaya bakın tabi amacınız ayrılmaksa.

İkinciyi kesinlikle düşünmüyorum zaten. Doktor ne derse onu uyguluyoruz diyoruz doktorlar ne biliyor eskiden doktor mu vardı diyor kv herşeye bir cevapları var.

bundan sonra esiniz xaha fazla siddet uygulayacaktir ki insallah yanilirim cunku siz tokati sindirmissiniz madem gitmeyecektiniz ailenizi aramasaydiniz bosuna onlari da uzdunuz lutfen gercektem gidecwksiniz gidicem diyin ve gidin ciddiye alinmak istiyorsqniz

Mama yedikten sonra susup uyuması mama ağır geldiği için. Bir öğün verilen mamadan hiçbir şey olmaz, bomboş verilen bir şey o. Kadının sütü yetiyor büyük ihtimalle

ama eltimin hep süt sorunu olmuş. Yani sütü az geldiği için bebeklerine doğduğundan beri mama veriyor hem de emziriyor.

Çocuk kilo almış, 1. Aydan sonra da 24 saat toplamında bir paket margarin ağırlığında oluyorsa çişli bezi oluyorsa doyuyordur. Sütünüz yetiyordur. Günde 1 mama da vermenize gerek yok eğer kriteri sağlıyorsa.

Iğrenç bir eşin var , keşke tokat attığı gün çekip gitseydin, eşin ve ailesi çok cahiller , Allah yardım etsin..

İkinciyi kesinlikle düşünmüyorum zaten. Doktor ne derse onu uyguluyoruz diyoruz doktorlar ne biliyor eskiden doktor mu vardı diyor kv herşeye bir cevapları var.

Eskiden ölür diye yeni doğan bebeğe isim de vermezlerdi, büyüsün diye beklerlerdi.

Bütün bu yedirme aşkı eskiden ilaç antibiyotik aşı olmadığı için çocuğu gürbüz yapmaktan kaynaklanıyor, bir anlamda çaresizlik.

Bırakın konuşulsun, siz kafa sallayıp hıhı diyip doktorunuzu dinleyin.
Burada asıl mesele eş, bugün yedirme olur sonra tuvalet eğitimi olur, her problemde böyle yapacaksa çekilmez.

Kariyer meselesi önemli, parasız kucakta bebekle ortada kalmamak için planınızı yapın, yasal haklarınızı öğrenin. Eşinizin ne yazık ki son vukuatı olacağını düşünmüyorum, baktınız ki yürümüyor darp raporundan ilerlersiniz. Tapulu ev varsa satış şerhini unutmayın.

Aaaaa bu kadın hakkaten fazla oluyor ama eşinizde suçun en büyüğü susarsa o da yapmaya devam eder bana sormadan lokma sokamaz ne demek babaannesiyim iyi o zaman kebap söyle yiyin babaannesinin ya sen

Bazı yorumlarda kayınvalide o kadar da kötü değil denilmiş ama gelinine şiddet uygulayan oğlunu orada yerin dibine sokmayan kayınvalide benim gözümde net kötü bir insandır.
Şiddet uygulanan gelin yerin dibine sokmamış ben ne uğraşacağım demiş olabilir. Yani konu sahibi ne yapmış ben anlamadım.. gel beni al demiş ailesini arayıp.. onları da telaşlandirmis ama sonra benim aramamı bekliyorlardı aramadım tekrar diyor.Ilk konuşmada tamam kesin karar verirsen gelelim diye konuşma mı geçmiş o da çok sacma.

Sadece süt hakkında yorum yapacağım sütünüzün çok alması tazikli alması doyurucu olduğunu göstermez su bakımından yoğun ama besleyicilik konusunda yavan olabilir yağ bakımından eksik olabilir buda bebeğinizin sadece o anlık doymasini kısa sürede tekrar açlık hissetmesine sebeb olur eğer yav bakımından zengin değilse sütünüz yeterli gelmiyor ve bebeğiniz doymuyor olabilir mama vermek kötü birşey değil hem emzirip hem mama verebilirsiniz.

Sütünüz yetiyor mu yetmiyor mu bunu siz anlarsınız zaten
Ben en çok el kadar bebeği uykusundan uyandırıp bir yerlere gitmenize anlam veremedim.
Gideceğiniz yerleri bebeğin uyku saatine göre ayarlamalıydınız. Uykusunu alamayan bebek ağlar elbet. Ayrıca bebek zaten ağlar. Her ağlamayı açlığa bağlamak ancak kayınvalidelere özgüdür zaten.
Önce siz bebeğin düzenini bu kadar bozmaya izin vermeyecektiniz.

Tokat mevzuuna, bütün özelin ortaya dökülmesine yorum yapamıyorum. Cidden kırıcı ve dönülmez bir olay olurdu bu benim için.
Madem siz devam etmeye karar verdiniz, bari sizinle alay etmelerine müsaade etmeyin. Nasılsa yüz göz olundu, çata çat yapıştırın herkese cevabını.
Bilemiyorum, umarım toparlarsınız diyeyim ne diyeyim. Eşiniz gönlünüzü alır umarım

Konu sahibinin çekip gitmemesini ben de hatalı buldum. Gelecekte olacaklara davetiye çıkartmış. Ama gelininin tepkisinden bağımsız kayınvalide yetiştirdiği oğlunun kucağında bebeğiyle duran karısına vurmasından utanmamış ve tepki vermemişse kötüdür ve bu adamın mimarı da kendisidir benim gözümde.

Evet mimarı annesidir. Süt gelmiyorsa kötü annedir, şiddet uyguluyorsa kötü annedir...Hep biz kötü olalım. Çünkü bir insanın gelişimi sadece anne üstüne zimmetli onun için gelişim psikologları bile çevre mi aile mi diye karar verebilmiş değil.

Ben uyuyor bebek diyorum. Kaldır orda uyutursun diyorlar. Gittiğimiz yer de eve 5 dakika bir yer. Kaldır orda uyutursun demekşe olmuyor anlamıyorlar. Kötü sen oluyorsun birşey dersen. Sonra da ben bakamıyor oluyorum onlarınn dediğini yapınca da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…